בית פורומים שידוכי חרדים

בחירה חופשית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/1/2014 14:10 לינק ישיר 

riki_m כתבה:

פווווווווווו לפעמיים נראה לי שאת כותבת מהניק שלי רק בצורה הרבה הרבה יותר טובה, אני נהנית לקרוא את התגובות שלך ולדעתי את צריכה להיות יותר פעילה לרווחת הכלל :) 

תודה מותק :)

והאמת? לא פעם ולא פעמיים אני מתחילה לכתוב משהו ומתחרטת, יש דברים שכמה שינסו לדבר עליהם, הם נשארים ערטילאים עד אחרי החתונה והחיים שלפני ואחרי כלכך שונים שלא מבינים בכלל על איזה שטויות התעקשנו בשידוכים :)

ומצד שני, יש גם משהו ברווקים (שגם אני הייתי כזו ברווקותי) שגורם להם להתעצבן על נשואים שמתערבים להם בחיים: יאללה יאללה, רק התחתנו ופותחים עלינו את הפה, שישבו בשקט ויסתמו, הם כבר שכחו מה זה חיי הרווקות וכמה מתיש לחזור לבית ההורים אחרי עוד פגישה צולעת.

כך שמשני הכיוונים אני מרגישה לא בנוח כאן, אבל מידי פעם לא מתאפקת ומגיבה, סך הכל, הפורום הזה היה לי מקום אהוד במשך זמן לא מועט והכרתי כאן אנשים מדהימים וכל בוקר מחדש אני נכנסת לראות אם עוד מישהו פתח אשכול אושר :)

טוב, חפרתי יותר מידי, מתנצלת מפותח האשכול.
רק אושר תמיד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/1/2014 14:23 לינק ישיר 

פווווווווו כתב:
riki_m כתבה:

פווווווווווו לפעמיים נראה לי שאת כותבת מהניק שלי רק בצורה הרבה הרבה יותר טובה, אני נהנית לקרוא את התגובות שלך ולדעתי את צריכה להיות יותר פעילה לרווחת הכלל :) 

תודה מותק :)

והאמת? לא פעם ולא פעמיים אני מתחילה לכתוב משהו ומתחרטת, יש דברים שכמה שינסו לדבר עליהם, הם נשארים ערטילאים עד אחרי החתונה והחיים שלפני ואחרי כלכך שונים שלא מבינים בכלל על איזה שטויות התעקשנו בשידוכים :)

ומצד שני, יש גם משהו ברווקים (שגם אני הייתי כזו ברווקותי) שגורם להם להתעצבן על נשואים שמתערבים להם בחיים: יאללה יאללה, רק התחתנו ופותחים עלינו את הפה, שישבו בשקט ויסתמו, הם כבר שכחו מה זה חיי הרווקות וכמה מתיש לחזור לבית ההורים אחרי עוד פגישה צולעת.

כך שמשני הכיוונים אני מרגישה לא בנוח כאן, אבל מידי פעם לא מתאפקת ומגיבה, סך הכל, הפורום הזה היה לי מקום אהוד במשך זמן לא מועט והכרתי כאן אנשים מדהימים וכל בוקר מחדש אני נכנסת לראות אם עוד מישהו פתח אשכול אושר :)

טוב, חפרתי יותר מידי, מתנצלת מפותח האשכול.
רק אושר תמיד

נשלח מהאנדרואיד שלי

תודה 

משפט ששמעתי לא מזמן תנסה מקסימום תצליח או על אותו משקל תנסי מקסימום יאהבו. לדעתי דווקא מנקודת מבט של אנשים נשואים אפשר הרבה יותר ללמוד (אמרו פעם אין חכם כבעל ניסיון) מאשר לא ללמוד 

ונכון שלפעמיים אתם מעצבנים אבל במקום זה נשואים יכולים לגלות קצת אמפתיה למרות שהם לא מרגישים את זה. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > בחירה חופשית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.