בית פורומים יד בנימין

"לשון הרע" בתמונות.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/1/2014 11:16 לינק ישיר 
"לשון הרע" בתמונות.

כדי להבין איך היישוב יראה בעוד 5 שנים, בס"ה צריך לראות את ההזנחה של המועצה כיום, בניקיון, בתחזוקת הכבישים ובתחזוקת גני המשחקים.
לא רציתי להוציא את התמונות החוצה כדי שאנשים מ"בחוץ" לא ידעו עד כמה המקום מוזנח, אבל בפורום הפנימי והסגור הוחלט שתלונה למועצה על הזנחה נקראת לשון הרע.

ככה נראים קולטי מי גשמים שמשום מה הותקנו במרכז הכביש וכולם נראים כאילו הם בני חמישים שנה, בכל בוקר אני צריך לעבור 5 בורות כאלה ולהתפלל שהרכב לא ייפול לאחד הבורות, כך נראה גן משחקים וכך נראים המדרכות והמעברים כשבשבת גשומה צריך ללכת בבוץ.

המוזר הוא שאת כל התשתיות הקימה המועצה בעצמה באמצעות החברה הכלכלית שלה שמפוקחת ע"י חברה פרטית שקשורה אליה...

תוקן על ידי איציק_בלוי ב- 23/01/2014 17:19:38

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2014 17:18 לינק ישיר 

ב"ה, היום סיירו, ראש המועצה אלי אסקוזידו עם אריק, דוייטש והקבלן לראות את כל הליקויים כדי לתקן אותם.
חבל שרק תמונות באינטרנט מפנים את תשומת לב המועצה להזנחה וללכלוך, השבוע גם ניקו את הכבישים.

אני מקווה שבימים הקרובים גם הקבלנים יתחילו להתנהג כבני אדם, יעבדו בשטחים שלהם בלבד וינקו ויתקנו שת השטחים הציבוריים שניזוקו על ידם.

בשבוע הבא מתכנסת המועצה בע"ה בפעם הראשונה, אני מאוד מקווה שהמפלגות יעמדו בהתחייבותם וידאגו שתושבים לא יחסמו מדרכות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2014 07:45 לינק ישיר 
כך נראית עיר נורמלית - פעם בשבוע מנקים

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > יד בנימין > "לשון הרע" בתמונות.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext