|
|
| נשלח ב-25/2/2014 17:14 |
|
| |
יישר כוח חייכנית על השליחות החשובה של חינוך בחורי ישראל :-)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2014 18:32 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2014 10:23 |
|
| |
בס"ד כן נפגשתי עם אחד יותר מדי פזרן קונה כמה סוגי שתייה....וזה נתפס לי קצת לא טוב... כאילו איך הוא רוצה לחסוך לדירה בצורה כזו?(זה מראה על ההתנהלות שלו בעתיד)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2014 00:27 |
|
| |
טוב נו עשיתי מה שאמרתם.
לגבי שתיה היא לא רצתה, לא הייתה צמאה.
ובסוף הצעתי ללוות אותה. היא אמרה:
לא צריך, אבל אני אלווה אותך  .
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 06/03/2014 00:34:50
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2014 02:16 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2014 11:42 |
|
| |
בס"ד אמממ יפה על ההתקדמות אבל תלמד...גם אם הבחורה אומרת שהיא לא צמאה-אתה צריך לקנות שיהיה...גם אם היא לא תשתה אתה עשית את שלך.(כי לא תמיד פיה וליבה של הבחורה שווים )
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2014 23:03 |
|
| |
וואי לגבי שתיה בפגישה אני דיי נחרצת ע"ז ומורידה בגלל זה(!!)
ותדע,גם אם בחורה אומרת שהיא לא צמאה -יכול להיות שהיא מתביישת(יש כאלה..),או שנכון לעכשיו היא לא צמאה אבל לאחר כשעה של הרצאות היא תהיה צמאה... וקרה לי שאמרתי שאני לא צמאה,אבל הבחורים אמרו "אני מתעקש ע"ז"... כמובן שצריך להגיד את זה בחינניות ולא להיות מפקד פלוגה...
אה,ולגבי ליווי לתחנה-עדיף,אלא א"כ הבחורה ממש לא רוצה,אתה יכול לוותר.
וציקית אומרת נכון מאוד לגבי כסף.תהיה ג'נטלמן,לא פראייר...:)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2014 23:37 |
|
| |
בגלל זה מורידה?
פשוט המפגש היה במקום כמו לובי, או פארק, והבחור לא חשב על זה או חשב שזה לא מקובל (כי זה לא בית קפה), וזה לא מתוך קמצנות חלילה וחס.
ורק בזכות זה שהעירו לי שמתי לב לזה ושיניתי גישה, ומקודם פשוט זה היה מתמימות ושלא ידעתי איך מקובל, ולא מאדישות.
והאמת שאני קצת ביישן. ומה שלא הצעתי ללוות זה בגלל ביישנות (לפעמים אתה אומר לעצמך בראש אולי הבחורה לא רוצה אותי ואני נחדף  )
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 06/03/2014 23:37:47
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2014 23:47 |
|
| |
זה יהיה פשוט נדיר שכל הנתונים יהיו מצויינים וזה הפרט היחיד שמפריע.
כן,הרי אתה לעולם לא יכול לדעת מניין נובע הדבר. ובחורים צריכים לדעת מה הנכון לעשות. והעיקר שכעת אתה יודע שחייב להציע שתיה לבחורה בפגישה,וגם להתעקש ע"ז בעדינות.
גם הביישנים לומדים אופציות בשידוכים. פעם הבאה תציע גם ללוות..:) אבל לא להכריח!!כל עוד מדובר ברצון טוב ואכפתיות לעולם לא תהיה נדחף.
וכדי שתבין את הגבול ה"דק",אספר לך שבחור אחד ליווה אותי כמעט עד הבית שלי, והוצרכתי ממש לסלק אותו....:| בקיצ',לדעת מה נכון לעשות,שוב...
|
|
|
|
|