טוב...אנסה היום...ומחר אחזור עם חוויות מסעירות על מפגש עם הילד המופרע שבי...
נשלח ב-4/5/2014 15:47
להרבה מאתנו
חייכנית770 כתב:
בס"ד
הבעיה שאני לא זוכרת משו מיוחד וטוב שעשיתי שהייתי קטנהתעשי את המדיטציה ותזכרי בדברים טובים, את פשוט עשית על חייכנית הקטנה והמסכינה איקס אחד גדול.. מנסיון, נזכרים, כי הרי יש לך תכונות ומעשים טובים
בס"ד
אני יודעת שיש לי תכונות טובות ומעשים טובים שצברתי עד כה...ואני לא חושבת שאני מסכנה... אני רק זוכרת ילדה קטנה ושובבה וקצת חצופה עם פירורים גסים של חוסר טאקט הדבר היחיד הטוב שעשיתי זה שישנתי ובזמן הזה היה להורי קצת שקט ממני
יש חלקים מהילדות שאנחנו לא מחבבים, הבגרות בנויה על הילדות, ובעצם אנחנו לא מחבבים את עצמינו, ואולי אפילו שונאים את עצמינו..
קוראים לזה "מדיטציה", אין להבהל מהמילה מדיטציה.. זה מהנה ומרתק, כי אנחנו מגלים חלקים נרחבים מהאישיות שלנו. אנחנו מתבוננים במה שהיה בילדות, נושמים רגוע, ונכנסים לסרט מעניין.. אם דעתינו מוסחת, לא נורא, בעדינות חוזרים למדיטציה, אחרי כמה פעמים מרגישים שינוי ממשי, שינוי נעים
נשלח ב-4/5/2014 17:45
כת' "לא טוב היות האדם לבדו ....אעשה לו עזר כנגדו"
נשלח ב-4/5/2014 17:48
תצטרכי לעשות זאת 4 פעמים לפחות
חייכנית770 כתב:
בס"ד
טוב...אנסה היום...ומחר אחזור עם חוויות מסעירות על מפגש עם הילד המופרע שבי...
נשלח ב-5/5/2014 11:03
בס"ד
הנה הרישומים מהמדיטציה:הייתי צריכה לתת לעצמי המון חיבוקי אהבה על דברים מביכים שעשיתי.... ועדיין לא מצאתי דבר טוב שעשיתי כשהייתי ילדה קטנה(מה ילד קטן כבר יכול לעשות?שיחקתי יפה במשחקים שעות ,טיילתי בגינה,התנדנדתי בנדנדה בפראות עד שנפתח לי הראש,אכלתי ממתקים,ישנתי,קמתי לגן,השתדלתי להיות ילדה טובה ולא לעצבן את הגננת,נכון שגם זה לא הצליח במיוחד ביום אחד שלקחתי קרמבו בשקט מהמטבח בגן ושמתי מתחת לחולצה ואכלתי לי להנאתי עד שהגננת הבחינה במשהו חשוד ושלחה אותי לעונש במחסן החשוך... אפשר למצוא מעשים טובים מגיל 10-12?או חייב דווקא בתור ילד קטן?
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 05/05/2014 11:04:34
נשלח ב-5/5/2014 11:59
חחח חייכנית, מעולה שאת מתחברת לזה
אנחנו מחפשים נקודות טובות באישיות של הילדה שבפנים, כדי שנווכח שהיא ראויה לאהבה, ואז את שולחת לה אהבה בדרכים שונות, היית שובבה ופקחית ?... בטח היית מאוד חמודה, וחשוב שתזכרי בתמונות שונות שיש לך מהילדות, לכל המצבים והתמונות את מרעיפה אהבה, ואת בוחרת לך קבוצת גיל בכל פעם, ועדיף להתחיל מגיל צעיר, ועולים בגיל, נגיד את בוחרת מגיל 0 עד 10, היית חמודה, שמיחה, פקחית, היה לך סבלנות לשחק הרבה זמן, השתדלת להיות ילדה טובה, היום את מבינה שזה שנפלת זה לא היה באשמתך, זה שגנבת קרמבו דווקא מעיד על תחכום תעוזה ופקחות, ואז את מרימה את הילדה הקטנה הזאת אל על ושמיחה איתה ואוהבת אותה :) את גם לומדת להכיר את עצמך וזה מרתק, ותנסי לא לשפוט את הילדה הקטנה הזאת לחומרה, הקטע זה לקבל להכיל ולאהוב את הילדה בכל מצב, וגם לתקן פרשנות מוטעת שהיו לך ועדיין יש לך לגבי הילדה המופרעת הזאת.. הרי היית ילדה מיוחדת נראלי, תמשיכי הלאה, את חמודה ויצירתית ברמות
נשלח ב-5/5/2014 12:12
בס"ד
חח תודה(= אממ לא הייתי ממש מופרעת אבל די שובבה... מה הכוונה פרשנות מוטעת?איך אתה יכול לפרש את המקרה למשל...שבתור ילדה בת 10 ניהלתי חבורת שוטרים וגנבים בדיוק מתחת לחלון של שכנה חולנית שצעקה ללא הרף שנלך משם...ואני?בכלל לא שמעתי כולי הייתי עסוקה במשחק...הדבר היחיד שהרחיק אותי מהמקום זה...שהיא לקחה גיגית ענקית של מים ושפכה עלינו מלמעלה....ואז ברחנו כשכולנו רטובות וצוחקות צחוק ילדותי...אוייש
נשלח ב-5/5/2014 14:00
חע חע חע חע
חייכנית770 כתב:
בס"ד
חח תודה(= אממ לא הייתי ממש מופרעת אבל די שובבה... מה הכוונה פרשנות מוטעת?איך אתה יכול לפרש את המקרה למשל...שבתור ילדה בת 10 ניהלתי חבורת שוטרים וגנבים בדיוק מתחת לחלון של שכנה חולנית שצעקה ללא הרף שנלך משם...ואני?בכלל לא שמעתי כולי הייתי עסוקה במשחק...הדבר היחיד שהרחיק אותי מהמקום זה...שהיא לקחה גיגית ענקית של מים ושפכה עלינו מלמעלה....ואז ברחנו כשכולנו רטובות וצוחקות צחוק ילדותי...אוייש
את צריכה מישו שיקשיב לך.. אין צורך שנדון בכל סיפור, כל מקרה שאת נזכרת מגיל הילדות את מכילה מקבלת ואוהבת את הילדה כמו שהיא, ואת שולחת אהבה לילדה המוכשרת המנהיגה חבורת שוטרים וגנבים שלא בדיוק היתה רגישה לסביבה, ויש מה לאהוב בה, תאמיני לי.. וגם אם תתקלי במקרה שהיית ממש טיפשה את מכילה מקבלת ואוהבת ושולחת לה אהבה בדרכים שונות ומגוונות, כי טעויות זה דבר שקורה לכולם וכו' וכו'
נשלח ב-5/5/2014 14:21
פרשנות מוטעית הכוונה
שאת פוסלת ולא אוהבת את הילדה הקטנה שגנבה קרמבו.. בעוד שיש דברים מקסימים בילדה הזאת, היא עירנית לסביבה, היא אמיצה, היא שנונה, היא יודעת לתכנן ולבצע דברים וכו'
וכשאנחנו נחים בשלווה על המיטה ונושמים נשימות רגועות ומרגיעות אז אנחנו פנויים להתבונן להכיל לקבל ולאהוב.
המשימה העיקרית זה להכיל לקבל ולאהוב את הילדה הקטנה שבפנים,
וממילא את הרבה פעמים מבינה ומלמדת זכות על הילדה
חחחח בדייטים אני הפסיכולוגית אחרי שאני עושה סטאז' על עצמי כאן(=
נשלח ב-7/5/2014 11:36
רציף כתב:
בס"ד
ת צריכה מישו שיקשיב לך.. אין צורך שנדון בכל סיפור, כל מקרה שאת נזכרת מגיל הילדות את מכילה מקבלת ואוהבת את הילדה כמו שהיא, ואת שולחת אהבה לילדה המוכשרת המנהיגה חבורת שוטרים וגנבים שלא בדיוק היתה רגישה לסביבה, ויש מה לאהוב בה, תאמיני לי.. וגם אם תתקלי במקרה שהיית ממש טיפשה את מכילה מקבלת ואוהבת ושולחת לה אהבה בדרכים שונות ומגוונות, כי טעויות זה דבר שקורה לכולם וכו' וכו'
בס"ד
ברור שלא התכוונתי לכתוב את כל הסיפורים ויש הרבה...(על מעשי הקונדס שלי יכולה אני לכתוב ספר עב כרס (= ) מטרתי הייתה להצחיק קצת....