חייכנית, אם הבעיה בשיטה שלו זה הפחד [ולא האמת שבבסיס השיטה], אז יש לו ספר שבנוי לפתור את הבעיה, "לשמור את האהבה הזאת", כותרת יעד הספר הינה "לקראת זוגיות" [לא כמו שנשמע משם הספר]. כמדומני הגיוני שאם יש אמת בדבריו, אבל זה מפחיד, אז הפתרון הוא לא לעצום את העיניים. כמדומני שכדאי להיחשף למתודות הראשיות של השיטות, בכדי לזהות ממה אני עצמי סובל, וברגע שנזהה, נוכל לחפור באותה הגישה בכדי ללמוד על עזרים להתגברות על החסכים. אני בכוונה כותב עזרים ולא כותב פתרונות, כי אני לא חושב שישנם פתרונות קסם, ולא תמיד כל מה שהם כותבים נוגע אלינו. אישית אני [גרוש] לא ראיתי שסבלתי מהבעיה שהוא כתב, לכן לא העמקתי בה, אבל מי שרואה את עצמו סובב סביב הבעיה הזו, אני הייתי ממליץ לו כן לקרוא את תבונותיו. ואני לא חושב שהוא אומר לאנשים זה ה"תיקון" שלך, חייך, אכלת אותה. אני חושב שבבסיס השיטה עומדת המודעות, ברגע שתפנים את חולשותיך, תדע לזהות למה אתה נמשך לההוא, וממילא שם כבר יבוא השכל ויאמר שזה לא הגיוני ואין טעם להתייחס או להתרגש בחלק המושך בבן זוג ההוא. אני חושב אפילו שזה יבוא ממילא ולא יהיה בתהליך של מו"מ, אם אני יבין שאני נמשך לבחורה בגלל שאבא שלה עובד בתנובה והוא יביא לי המון מעדנים, אני מיד ידע שזו טיפשות ואין לי להתייחס לכיף החולף הזה. [סליחה על הדוגמה הנבובה]. אני לא מתייחס למה שכתבת, כי פשוט אני לא פנוי לקריאת דברים מעמיקים לכן אני לא מתייחס לגוף דברייך, אם זאת מבטיחך אני שאת לא מפסידה בכך...
תוקן על ידי אש_סופרים ב- 06/07/2014 14:44:57
 |
|
|