|
|
| נשלח ב-18/7/2014 12:46 |
|
| |
| שטויעס כתב: |  | זה ממש תלוי בגיל וברמת הבגרות של שניהם.. בחורה בת 18 ובחור בן 17..זה לא נורא..יתבגרו יחד בחורה 22 ובחור בן 20 זה כבר משמעותי כי בד"כ בגיל הזה הבחורה בוגרת ממנו בהרבה ובחורה בת 26 עם בחור בן 24 או 25 ..ולמעלה..זה בסדר..שניהם בוגרים פחות או יותר
אבל בשביל הבחור בן ה24, הבחורה בת ה26 קצת זקנה, בוגרת ומרירה. (סטיגמה, אני יודע) אז היא מבוססת כלכלית בד"כ..יותר מבחורה שסיימה רק עכשיו סמינר..
|
|
אולי, אבל הכסף פחות חשוב בבחירת בת זוג.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2014 14:53 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2014 14:54 |
|
| |
| שטויעס כתבה: |  | מה שתגידי... אבל ככה אני רואה את הדברים.. נפגשתי עם בחורים שקטנים איתי בשנה או שנתיים. אך התעקשתי לברר על רמת הבגרות שלהם. הגיל לא מאד משחק לי, משחק לי הבגרות..הרצינות לחיים...זה הכל. (כן משחק לי כמובן להתחתן עם בחור גדול מאד ממני..כי אז מסתבר שאמות אלמנה..) |
|
גם אני. וגם אני ביררתי. והבגרות באה רק עם הגיל... וגם אז לפעמים לא. נדיר למצוא בחור צעיר ממך בשנתיים ובוגר כמוך... בכל מקרה, דובונת... יש לנו על מה לדבר... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2014 15:30 |
|
| |
זה שאת ראית כמה מקרים במקרה הטוב שזה ככה זה לא אומר שאין אופציה שבחור יהיה קטן בשנתיים ועדיין יהיה בוגר דיו להקים בית אני אישית מכיר כמה בתים כאלה
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2014 16:04 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | | שטויעס כתבה: |  | מה שתגידי... אבל ככה אני רואה את הדברים.. נפגשתי עם בחורים שקטנים איתי בשנה או שנתיים. אך התעקשתי לברר על רמת הבגרות שלהם. הגיל לא מאד משחק לי, משחק לי הבגרות..הרצינות לחיים...זה הכל. (כן משחק לי כמובן להתחתן עם בחור גדול מאד ממני..כי אז מסתבר שאמות אלמנה..) |
|
גם אני. וגם אני ביררתי. והבגרות באה רק עם הגיל... וגם אז לפעמים לא. נדיר למצוא בחור צעיר ממך בשנתיים ובוגר כמוך... בכל מקרה, דובונת... יש לנו על מה לדבר... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מענין, כי אני דוקא נפגשתי עם בחורות מבוגרות ממני (עד שנה) ולא חושב שמישהי מתוכן הייתה יותר בוגרת ממני (טוב, אני זה לא דוגמא ;))
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2014 16:11 |
|
| |
| טום888 כתב: |  |
זה שאת ראית כמה מקרים במקרה הטוב שזה ככה זה לא אומר שאין אופציה שבחור יהיה קטן בשנתיים ועדיין יהיה בוגר דיו להקים בית אני אישית מכיר כמה בתים כאלה |
|
|
|
|
|
|