זה רעיון לב שופך,תעשה מה שאמרתי ואל תתייחס לתותי.כך בחור טוב מתנהג.דואג לבחורה ומאידך לא נדבק.אם הבחורה מסרבת באמת-אז ללוות אותה עד איפה שהיא רוצה ולהרפות.(למרות שאני חושבת שיש בחורות שחשות גיבורות ולא מבינות את הסכנות..והן בבחינת ילד קטן וטיפש.) אבל מה שלא יהיה צריך לסיים "בהייתי מאד שמח להמשיך לדבר אבל...." ולא ב"טוב בוא נזמין חשבון"
אולי היה נשמע ממני שכאילו הוא "חייב" ללוות אותי.אפילו שאמרתי בצורה עדינה... מבחינתי זה חובה בסיסית של גבר.זה שאימו שוביניסטית שחושבת שגבר לא חייב שום דבר לבחורה-זה בעייתה.
נשלח ב-22/7/2014 12:17
חייכנית770 כתבה:
רציף כתב:
חייכנית770 כתבה:
בס"ד
כנרה שבכל גזרה הנורמות אחרות... אצלי עוד אמא התלוננה שבקשתי מבנה שילווה אותי לתחנה וקראה לי "שתלטנית"...את קולטת??
אולי את נשמעת להם שתלטנית מסיבה אחרת, והשדכנית לא ציטטה לך את כל השיחה שהיתה לה עם האמא החששנית
אולי היה נשמע ממני שכאילו הוא "חייב" ללוות אותי.אפילו שאמרתי בצורה עדינה... מבחינתי זה חובה בסיסית של גבר.זה שאימו שוביניסטית שחושבת שגבר לא חייב שום דבר לבחורה-זה בעייתה.
הגיוני גם שאת חוששת, אז הגיוני שהתבטאת בצורה לא הכי נאותה, יתכן שהאמא רק שוחחה על זה, ורצתה להבין מה היה, ולא ביקרה אותך בכלל. בכלל, אין מה לדון על סיפורים של שדכנית מבובלבלת אחת..
חחח אני צריכה גבר-גבר רק בקטע של הפרנסה אני לא רוצה להיות הגבר בבית-ולא רוצה שבעלי יהיה ה-גבר בבית.אלא ששנינו נחייה כמו חברים טובים שלא מנסים למשול אחד בשני.
נשלח ב-4/8/2014 12:11
חייכנית.. שמעתי (מחבדניקית) שאחרי פגישה שלישית סוגרים.. את רוצה לומר לי שכל פגישה לפחות 3 שעות?!
נשלח ב-4/8/2014 12:39
בס"ד
לא יודעת מה סיפרו לך...אבל אני לא הולכת לפי הכללים המוזרים האלה אלא לפי איך שאני מרגישה. אם אצטרך 15פגישות אעשה אותן....עד שארגיש שלמה עם ההחלטה שלי.