| נשלח ב-21/7/2014 15:02 |
|
| |
בירורים
בס"ד
הבוקר המורה שלי (סוג של) מתקשרת אלי ומספרת לי בשיא ההתלהבות שבררו עליי ושואלת אותי אם זה בסדר שהיא אמרה שאני הולכת עם חצאיות קצרות, (חצאית קצרה אצלה הכוונה 10 סמ' ולא 20 סמ') אמרתי לה שיש אישור ואין לי עניין שיחשבו עלי מה שאני לא. אבל מצד שני מציקה לי המחשה שאולי הם לוקחים את זה למקום אחר ששומעים חצאית קצרה יכולים לפרש את זה כחצאית שרק מכסה את הברך ואפשר לקחת את גם להרבה מקומות אחרים. מצד אחד אני רוצה שמה שיבררו עלי זה מה שהבחור יראה בפגישה, לא פחות ולא יותר, אבל מצד שני אני רוצה שיחשבו דברים טובים ....... :)
סתם מחשבות של ארוחת צהרים, אשמח לשמוע את שלכם.....
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2014 15:13 |
|
| |
בס"ד
צודקת.לדעתי תחזרי שוב למורה ותשתפי אותה במה שכתבת כאן ותגידי לה שתדגיש שהחצאית קצרה אבל עפ"י ההלכה ואת בחורה צנועה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2014 15:24 |
|
| |
מצד המורה שלי (יש לה ראש מסוים וזאת בעיה להגיד לה כי מבחינתה אני לא צנועה) וגם הבעיה היא שבכלל לא הציעו לי שום שידוך ולכן אין אפילו שדכנית שאני יכולה לפנות אליה :P
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2014 15:37 |
|
| |
בס"ד
זכותה לחשוב מה בא לה.וזכותך לדרוש שלא תהרוס לך.היא יכולה לציין את אורך החצאית שהיא 10 ס"מ במקום 20 אבל אסור לה להרוס לך.תצייני לה את זה ברגישות ובנחישות
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 21/07/2014 15:37:19
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2014 15:46 |
|
| |
יש אנשים שמוציאים דברים מפורפורציות נכונות....וכשאומרים להם חצאים קצרה ,הם ממשיכים לחשוב הלאה. אולי כדאי לך לדבר איתה ,לומר לה שפעם הבאה לא תגיד את זה..... ואם אין עם מי לדבר,תתפללי שפעם הבאה לא יתקשרו לברר אצלה עליך
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2014 21:40 |
|
| |
אני בעד להגיד את האמת.
שדכנית הציעה לי בחורה בת 21, אמרתי לה שתשאל קודם את הבחורה אם לא מפריע לה פער הגילאים, היא אמרה לי שהיא תגיד לה שאני בן 25. ואני שואל.. למה לשקר??? שתגיד את הגיל האמיתי ושהבחורה תחליט אם מתאים לה או לו. לא מבין ולעולם לא אבין מה תועלת יש מהשקרים האלה.
כמובן שיש צורה להגיד את האמת. אבל לשקר???
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2014 21:47 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | אני בעד להגיד את האמת.שדכנית הציעה לי בחורה בת 21, אמרתי לה שתשאל קודם את הבחורה אם לא מפריע לה פער הגילאים, היא אמרה לי שהיא תגיד לה שאני בן 25. ואני שואל.. למה לשקר??? שתגיד את הגיל האמיתי ושהבחורה תחליט אם מתאים לה או לו. לא מבין ולעולם לא אבין מה תועלת יש מהשקרים האלה.כמובן שיש צורה להגיד את האמת. אבל לשקר??? |
|
מה שהוא אמר...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי tootii2 ב- 21/07/2014 21:47:54
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2014 11:40 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | אני בעד להגיד את האמת.שדכנית הציעה לי בחורה בת 21, אמרתי לה שתשאל קודם את הבחורה אם לא מפריע לה פער הגילאים, היא אמרה לי שהיא תגיד לה שאני בן 25. ואני שואל.. למה לשקר??? שתגיד את הגיל האמיתי ושהבחורה תחליט אם מתאים לה או לו. לא מבין ולעולם לא אבין מה תועלת יש מהשקרים האלה.כמובן שיש צורה להגיד את האמת. אבל לשקר??? |
|
אם מורידים שנה שנתיים, זה לא נקרא לשקר, זה נקרא להגזים, וזה מצוה, כי דרך העולם להגזים, ותמיד אנחנו לוקחים בחשבון שהגזימו. כמו שכתבו כאן, שאמרו על בחור שהוא לא גאון, ישר קפצו כמה גאונים וקבעו שהבחור טיפש.. אז בהחלט אפשר ממש להגזים לטובה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2014 11:46 |
|
| |
בדרך כלל, אנשים מבינים, ש"חצאית קצרה" זה מונח לא ברור, בדרך כלל שואלים תיכף את המורה, מה הכוונה חצאית קצרה ? קשה להניח שהמבררים טעו בדבר הזה. ובכל זאת, כדאי שתחזרי למורה הצדיקה, ואם אפשר שתאתר את המס' שלהם, ותבהיר את העניין היטב. מי שקילקל, שיתקן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2014 12:35 |
|
| |
צריך להגיד את האמת ועם במידה שהצד השני כמו בדוגמא שהבאת עם החצאית שאפשר לקחת אותה לשתי כיוונים הם יהיו כאלה צרי אופק ולא ילכו על פגישה אז תגידי תודה שלא נפגשת עם הריבוע הזה
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2014 17:41 |
|
| |
היום התקשרו להציע לי  (רמזתי לחברה השדכנית בעדינות את המסר החשוב, רק שלא יחשבו בסוף שאני איזה דוסית)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2014 17:43 |
|
| |
| רציף כתב: |  | בדרך כלל, אנשים מבינים, ש"חצאית קצרה" זה מונח לא ברור, בדרך כלל שואלים תיכף את המורה, מה הכוונה חצאית קצרה ? קשה להניח שהמבררים טעו בדבר הזה. ובכל זאת, כדאי שתחזרי למורה הצדיקה, ואם אפשר שתאתר את המס' שלהם, ותבהיר את העניין היטב. מי שקילקל, שיתקן. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני לא חשבת שהיא קלקלה לי ואני מאמינה שכול מה שהקב"ה עושה זה לטובה.
|
|
|
|
|