בית פורומים שידוכי חרדים

ילד משלך

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/8/2014 23:06 לינק ישיר 

חייכנית אז רק שתדעי שיש זוגות שדווקא אחרי גירושין מסתדרים יפה.
אבא של הילדים שלי ואני אומנם לא מדברים
אבל יש לו מפתח של הבית שלנו.
והוא בא ומבקר את הילדים בבית שלהם.
ואם צריך אז הוא יושן אצלהם ואני אצל הורי.

ולגבי העניין....
את כותבת קצת כמו ילדה קטנה שאין לה מושג מכלום.
העיקר להתחתן.
את מהסוג שגם אם יסבלו לא יתגרשו רק בשביל מה יגידו.
כןאב לי על אנשים כאלו.

מאחלת לך המון בהצלחה ושתיגדלי תביני.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/8/2014 10:43 לינק ישיר 

אני רוצה להקדים, שכל מה שאני כותב בהודעה זו, זה על סמך השערות בלבד, מקוה שאני לא טועה, ועוד יותר מקוה שאני לא מטעה. נראה לי שהתערבבו כאן שני מושגים שונים, יש ת"ז מגבר ששייך לבנק המדובר, ויש היריון אשה מביצית שלה שהוקפאה. ת"ז - זה היריון של אשה מגבר שאינו בעלה, [בד"כ סטודנטים במוסדות הקשורים לעניין], וזה אכן נועד להריון ללא בן זוג כלל, ושם אני אכן מסתפק מה דעת ההלכה בנידון, לקוצר ידיעתי זה בעיה להתעבר מגבר זר גם בצורת הפריה מעבדתית, לא נכנס לשיקולים שנידונו האם ראוי לאשה ללדת ילד בידיעה שישנן אחוזים גבוהים שלא יהיה לו אבא. הקפאת ביצית האשה, שזה הנושא שאמור להיות רלוונטי לאחת שחוששת למצוא בן זוג בשלב בה כבר לא יתאפשר לה הריון טבעי, זו הקפאת ביצית האשה עצמה שבעתיד היא אמורה להיות מופרית על ידי הגבר שהוא בעלה, אני מסופק אם יש בזה בעיה הלכתית, אני אישית גם לא רואה בזה בעיה של מוסריות או גועל וכד', ומשום מה דווקא זה קיבל את מירב הקללות. נושא הצורך בילדים, אני חושב שהוא איתן דיו מנצרכות להביע בו דעה, אני לא מקבל את האמירה שזו אגואיסטיות, כי על דרך זו אפשר לומר שכל מצוה באה למלאות צורך אגואיסטי של רצון שלנו לקבל שכר לעתיד לבוא, או על מנת למלא את תחושת הסיפוק שלנו ושנרגיש טוב עם עצמינו. בורא עולם טבע בנו את הרצון לילדים, ולא צריך להתנצל על כך שקיבלנו את הרצון הזה. כבר חז"ל אמרו שמי שאין לו בנים חשוב כמת. אני גם לא חושב שאפשר לטעון על אחת לא נשואה שברור שזו גזירת עליון, כי הלא אין פנויה שלא תמצא לה מישהו שירצה/יסכים לישא אותה, אז אולי משמים גזרו שהיא תנשא למישהו מבוגר ממנה ב40 שנה והיא מתעקשת שלא. וגם אם כן, אני לא מקבל את העובדה שצריך להאמין שכל מה שקורה לנו, רצון הבורא שלא נפעל לשנותו, הלא כל מצוות העשה אנו צריכים לפעול על מנת לקיימם, אף אחד לא נולד עם אתרוג ביד, ואם הוא לא משיג אתרוג לקיום המצוה הוא צריך "להפוך את העולם" ולבזבז שליש מכלל רכושו על מנת לקיים את המצוה, ומדוע תגרע מצוות פרו ורבו ששם אין צורך להשתדל. לעצם נושא האשכול, לא ממזמן חשבתי על משהו שחשבתי שאולי הוא נכון, ורציתי לפרסם אותו, רק לא מצאתי איך והיכן, אני שמח שנקרתה לי ההזדמנות. גם כאן זה רק השערות, אני מוגבל בחיפוש באינטרנט, וגם לו היה לי יכולת גלישה משוחררת, אני מסופק אם הייתי מוצא ברשת מידע מפורט. שמעתי שככל שהאשה לא יולדת, שנות הפוריות שלה מתקצרות, ניסיתי לחשוב למה זה כך, ועלה לי הרעיון, שהלא האשה [בניגוד לגבר] מגיעה לעולם עם מספר ביציות שאינו מתרבה במשך השנים, כל חודש משתחררות מס' ביציות מסויים אשר אם אינו מגיע להריון הוא נפלט מגוף האשה. בזמן ההריון, הגוף אינו משחרר את "מנת הביציות החודשיות", כך יוצא שאשה שמתעברת, בעצם מכניסה את מנגינון שחרור הביציות להשהיה של תשעה חודשים, במצב תקין [שהיום הוא כבר נדיר], גם הנקה מונעת שחרור ביציות ולכן ההנקה אמורה למנוע הריון. לפי זה, כל אחת שטיפל'ה מתבגרת וחוששת מאובדן היכולת להרות, או סתם רוצה להאריך את שנות הפוריות שלה, יכולה לפתור את הבעיה בצורה פשוטה, לקחת מניעת הריון בצורה של חסימת המחזור החודשי ובכך לעכב כל שנה את המנגינון במס' חודשים. אין לי מושג אם מה שכתבתי כאן הוא נכון או סתם קשקשת, אבל אני חושב שכדאי לבדוק ולהתייעץ בעניין. נ.ב. אדם: הצחקת אותי עם "עד שהילד יגמל מטיטול, ההורים יתחילו".

תוקן על ידי אש_סופרים ב- 03/08/2014 10:47:58

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2014 10:45 לינק ישיר 

ולוידע למה לעזאזל אני לא מצליח לקטע את הטקסט. היינו הוא מקוטע ומופיע כיחידה, מצטער חברים

תוקן על ידי אש_סופרים ב- 03/08/2014 10:49:29

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2014 11:03 לינק ישיר 

היי אש סופרים,
מה שכתבת הוא חכם אך הוא לא נכון. לצערינו כדורי מניעת הריון אומנם מונעים ביוץ אך לא בזבוז ביציות.

https://www.youtube.com/watch?v=z4JuXK-c5Rk&feature=youtu.be

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2014 11:23 לינק ישיר 

אש, כמה תיקונים:

במצב רגיל משתחררת ביצית אחת ולא כמה.

בד"כ לא לוקחים אמצעי מניעה בזמן המחזור החודשי (אבל זה אפשרי)

לכל אישה יש מאות אלפי ביציות - לא הכמות מוגבלת אלא הגיל הורס אותם ולכן העיצה שלך למעשה לא תועיל..
(וזה למה עושים הקפאה בעצם)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/8/2014 13:01 לינק ישיר 

בס"ד

נו שויין תפסיקו לדבר על הביציות שלי...........

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/8/2014 14:17 לינק ישיר 

למה נראלך שמישו מדבר עלייך?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/8/2014 14:22 לינק ישיר 

בס"ד

כי אני חלק מהמין הנשי כאילו?
לא נעים שמפרטים יותר מדי על המערכות "הסמויות" שלנו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > ילד משלך
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 11 12 13 סך הכל 13 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.