| נשלח ב-12/8/2014 14:16 |
|
| |
בס"ד
בהחלט עבודה קשה...איך אני אצליח?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2014 17:58 |
|
| |
בפרשה של השבוע כתוב ; מה ה' אלוקיך דורש מעמך ? ליראה את ה' אלוקיך ללכת בכל דרכיו לאהבה אותו וכו' וכו' שואלים המפרשים, רגע, משו פה לא מובן, הרי בהתחלה כתבת "מה ה' אלוקיך דורש מעמך" כאילו שזה דבר קל ללכת בכל דרכיו, ליראה, לאהבה, וכו' וכו' אלא התירוץ הוא, ראה מה שכתוב בסוף ; לטוב לך ! כשאדם יודע שזה טוב, ושזה כיף, אז הוא משקיע בכיף ! וכך גם בזוגיות ובחינוך ילדים, מי שמשקיע, יראה תוצאות טובות, אמן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2014 11:54 |
|
| |
| אופק100 כתב: |  | אני לחוצה מעט, זה עוזר לי משו???לא!כי בסופו של דבר, אני ארצה לחיות ולהביא ילדים עם בחיר ליבי- פירושו של דבר, עם מי שהקב"ה נטע בי לבחור בו.. ולא מכורח, או מאונס, או מדודה "תוקפת" ומניפולטיבית....אני אופטימית מטבעי.. ועושה הכל, נפגשת עם סגנונות שונים משחשבתי בגילאי 20 ומעלה..כיום ממרום גילי, כבר אני מודעת למה חשוב בבנית בית...ובכלל מרגישה טוב מצפונית עם כל אלו שהיו וירדו... כי ניסיתי, דשתי, חפרתי- (רק שחמאס לא יגייסו אותי לשורותיו.. חפירת מנהרות..)ולא..זה לא היה זה..אז בכוח, אל תעשו זאת לעולם...בהצלחה לכולנו..ולגברים השלווים- הזמן רץ גם לכם מבין הידיים..היום בחורים בני 40, מסכימים להינשא גם לאלפקה.. (סם זה בצחוק..) אבל הייאוש ניבט מהם.. מה לעשות, שלגבר יותר קשה מאשר לאישה... בכל אופן, אני מדברת על הסביבה שלי, ועל היותי פסיכולוגית שלהם בשיחות שונות- בטלפון, ובדייטים... אז מהרו, פן...........
תוקן על ידי אופק100 ב- 11/08/2014 02:44:24
|
| אופק, את בחורה לעניין !!! :))
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2014 01:34 |
|
| |
| riki_m כתב: |  | אני לחוצה מעט, זה עוזר לי משו???לא!כי בסופו של דבר, אני ארצה לחיות ולהביא ילדים עם בחיר ליבי- פירושו של דבר, עם מי שהקב"ה נטע בי לבחור בו.. ולא מכורח, או מאונס, או מדודה "תוקפת" ומניפולטיבית....אני אופטימית מטבעי.. ועושה הכל, נפגשת עם סגנונות שונים משחשבתי בגילאי 20 ומעלה..כיום ממרום גילי, כבר אני מודעת למה חשוב בבנית בית...ובכלל מרגישה טוב מצפונית עם כל אלו שהיו וירדו... כי ניסיתי, דשתי, חפרתי- (רק שחמאס לא יגייסו אותי לשורותיו.. חפירת מנהרות..)ולא..זה לא היה זה..אז בכוח, אל תעשו זאת לעולם...בהצלחה לכולנו..ולגברים השלווים- הזמן רץ גם לכם מבין הידיים..היום בחורים בני 40, מסכימים להינשא גם לאלפקה.. (סם זה בצחוק..) אבל הייאוש ניבט מהם.. מה לעשות, שלגבר יותר קשה מאשר לאישה... בכל אופן, אני מדברת על הסביבה שלי, ועל היותי פסיכולוגית שלהם בשיחות שונות- בטלפון, ובדייטים... אז מהרו, פן...........
תוקן על ידי אופק100 ב- 11/08/2014 02:44:24
אופק, את בחורה לעניין !!! :)) |
|
ריקי............ תודה.......
גם את נשמעת מבין השורות בחורה מיוחדת...
אני קוראת לא פעם את תגובותייך...
|
|
|
|
|