טום אתה יודע שיש אנשים שלא אמורים להתחתן... זה משמיים פשוט אז אני מרגישה עייפה ומדוכאת הרבה גם בגלל התקופה האחרונה(גם במדינה) ואין לי אפילו כוח לשמוע על המילה שידוכים ועל בחורים מעפנים שלא שווים דקה מזמני... פעם רב אחד שמכיר אותי טוב פגש אותי ואמר טוב הבנות האיכותיות תמיד נשארות בטופ של הפירמידה אז עניתי לו אני מקווה שגם בצד השני זה המצב! כי אחרת כל הבחורות האלה בבעיה!
טום אתה יודע שיש אנשים שלא אמורים להתחתן...
זה משמיים פשוט
אז אני מרגישה עייפה ומדוכאת הרבה גם בגלל התקופה האחרונה(גם במדינה)
ואין לי אפילו כוח לשמוע על המילה שידוכים ועל בחורים מעפנים שלא שווים דקה מזמני...
פעם רב אחד שמכיר אותי טוב פגש אותי ואמר טוב הבנות האיכותיות תמיד נשארות בטופ של הפירמידה
אז עניתי לו אני מקווה שגם בצד השני זה המצב! כי אחרת כל הבחורות האלה בבעיה!
ומי ירד משמיים לספר לך שאת כזאת
מי אמר שאת השלמת את מכסת ההשתדלויות שלך שרוצים משמיים
ומי אמר שכל מה שעברת עד עכשיו שנאראה לך שחור זה לא בא אלא לרומם אותך שהבית שלך יראה כמו שצריך
אין תרוצים גברתי ולא מרימים ידיים לעולם אסור
את צריכה לעשות את המקסימום וה יעזור ויחליט אחר כך לאן לקחת את זה ולא לקפוץ למסקנות לא משנה כמבה זמן עבר ואילו בחורים מעפנים נאלצת לפגוש
נשלח ב-26/8/2014 00:01
טום האם מותר לי להגיד שאין לי כוח?? האם מותר לי להיות פסימית? האם מותר לי לא להיות שמחה וצוהלת כל הזמן? אני מקווה שכן...כי קצת קשה לחייך ולשמוח כשלא באמת מרגישים את זה! וכיפה הכל בסדר...סתם תקופה שחיילים נהרגים וזה גורם לי לדיכאון כללי!
נשלח ב-26/8/2014 00:09
לא נראה לי שמותר לך למרות שקשה והכל אבל לא את חייבת תחת אשר לא עבדת את ה אלוקיך בשמחה ובטוב לבב ומרוב כל שתדעי לךפחות מה נכון ותביני גןם אם המצב פקקט אז מה שאמורר לפחות להיות זה להתגבר גם אם בפועל אני לא עושה את זה