|
|
| נשלח ב-14/9/2014 17:02 |
|
| |
ברור שמידות זה א' ב' לפני הכל!! רמת הישיבה קשורה גם לכישורים של הבחור...אני מאמינה שבחורים יותר מוכשרים ילכו לישיבות יותר ברמה, ובחורים פחות ילכו לישיבות יותר בינוניות. וברור שיש יוצאים מן הכלל!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2014 17:14 |
|
| |
| טום888 כתב: |  |
| רציף כתב: |  | העיקר, היחוס עצמי. לכתחילה מנסים לקחת את הכי טוב, כי יחוס אבות גם משפיעה, ויש לה חשיבות. כל המקרים עם רחל משה יהושע וכו' היה איזה סיבה לדבר, אולי אילוץ, או יחוס עצמי מיוחד, אולי היתה התאהבות נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
פשוט קשקוש |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2014 17:21 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | הצחקתני רבינו.
בגלל זה כל הבחורים מפוניבז מחוזרים ואילו בחורים עם לב זהב שאיתרע מזלם והם בישיבה ספרדית בינונית או חצי עובדים (רח"ל) מתקשים מאוד למצוא שידוך...
|
|
העיקר הבחור, ולא הישיבה החשובה. ודאי הבחורות וההורים יודעים מזה, וזה ממש לא סיבה לפסול. בחוד שעובד, יתקשה יותר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2014 19:31 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | אדם_ה1 כתב: |  |
הצחקתני רבינו.
בגלל זה כל הבחורים מפוניבז מחוזרים ואילו בחורים עם לב זהב שאיתרע מזלם והם בישיבה ספרדית בינונית או חצי עובדים (רח"ל) מתקשים מאוד למצוא שידוך...
|
|
העיקר הבחור, ולא הישיבה החשובה.
ודאי הבחורות וההורים יודעים מזה, וזה ממש לא סיבה לפסול.
בחוד שעובד, יתקשה יותר
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
בזה מסכים העיקר הבחור זה עומד מול הישיבה שלמד
וגם מול הייחוס
זה מה שצריך לחפש
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2014 21:20 |
|
| |
| טום888 כתב: |  |
| רציף כתב: |  | | אדם_ה1 כתב: |  | הצחקתני רבינו.
|
|
העיקר הבחור, ולא הישיבה החשובה. ודאי הבחורות וההורים יודעים מזה, וזה ממש לא סיבה לפסול. בחוד שעובד, יתקשה יותר נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
 בזה מסכים העיקר הבחור זה עומד מול הישיבה שלמד וגם מול הייחוס זה מה שצריך לחפש |
|
|
|
|
|
|