בית פורומים יד בנימין

השמדה עצמית – דעה אישית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/10/2014 19:56 לינק ישיר 
השמדה עצמית – דעה אישית

האגדה מספרת על מלך שחלה והכריז על פרס כספי גבוה.

איכר שחרש את שדהו פגש נחש שהציע לו תרופה בתנאי שהוא יקבל חצי מהכסף.

האיכר הפר את הבטחתו, ולא נתן לנחש חצי מהפרס כמובטח.

עברו שנים, המלך שוב חלה והפעם הגיע ישר לאיכר והציע פרס כספי כפול מהפעם הקודמת,

האיכר מצא את הנחש ולאחר הבטחה שהפעם הוא יחלוק אתו בפרס, לא רק שלא חילק את הפרס כמובטח, אלא גם ניסה להרוג את הנחש.

בפעם השלישית הנחש הגיע מעצמו והביא את התרופה לאיכר, האיכר מאוד התחרט על הפעמים הקודמות ורצה לתת לנחש גם את חלקיו הקודמים אלא שהנחש אמר לו שאין לו צורך בכסף, אין לו איך להשתמש בכסף.

בפעמים הקודמות הנחש טייל בארץ וראה את השחיתות ורצה לנסות את האיכר, עכשיו הוא רואה בטיוליו בארץ שהעם שינה את דרכו והעם חזר בתשובה ואין לו צורך בניסיון.

החברה הישראלית כולה הגיעה בשנים האחרונות לשיא הרוע, שיא החזירות, שיא החמסנות ושיא החמדנות. לדעש ולחמס אין שום צורך להוריד לנו את הראשים אנחנו עושים את זה לעצמנו, אנחנו מחסלים את עתידנו ואת ילדנו, זו לא הממשלה, זה אנחנו. אני, אתה וכל אחד בדרכו הוא.

אני אדם אופטימי מאוד מטבעי, אבל ניתוח מאוד פשוט, מייאש אותי, ובשורות הבאות אנסה לנתח את המצב הכלכלי ובעיקר של ילדינו.

אני ב"ה חיתנתי את כל ילדיי ואני יכול לראות את מה שרבים כאן עדיין לא רואים.

בדיוק לפני 10 שנים קניתי את הקרקע שלי ב 300 אלף ₪ ובניתי ב 900 אלף ₪, זמן קצר לאחר מכן ביתי הבכורה התחתנה וקנתה את ביתה בקרית מלאכי 110 מ"ר ב 80 אלף דולר, בית עם משכנתא שפויה.

כיום קרקע ביד בנימין נמכרת ב 2.2 מליון ₪ ואותה דירה בקרית מלאכי הגיעה כבר למיליון ₪, רווח מטורף של חמדנים.

רק לפני 10 שנים מחיר דירה להשכרה בגדול שפוי ובמקום שפוי הושכרה בכ 1500 ₪, איך התדרדרנו לטירוף של השכרת רפתות של 20 מ"ר בכ 3000 ₪.

רק טיפש מגיע למסקנה שהממשלה אשמה. אנחנו זה הממשלה, אנחנו אחראים ואנחנו משמידים את דור העתיד שלנו.

אדם שמשכיר ורוצה להיות כמו "כולם" ול"הרוויח" את כספי השקעתו תוך שלוש שנים, לא מבין שילדיו לא יעמדו בעומס ויברחו מהארץ, אנחנו משמידים את עצמינו.

הגענו למצב הדפוק שכולם גונבים וחומסים את כולם ורק הבנקים מתעשרים מעומס ההלוואות ומביטוח שאנחנו נותנים להם במקרה שיקרסו, אנחנו כבר השלמנו את המעגל, המוכר מוכר ביוקר דירה שקנה ברבע מחיר רק לפני עשר שנים ונאלץ לקנות דירה חדשה במחיר גבוה פי 4 משוויה, מאדם שנאלץ לקנות מוצרי יסוד במחירים כפולים ומכופלים מחברות מסחריות שגוזלות את כספינו בכספינו.

אנחנו לוקחים משכנתאות מטורפות שלא נעמוד בהם ומקווים לחלק את הדירה כדי לכסות חלק מהלוואה המטורפת ופוטרים את הממשלה מאחריותה, אנחנו הבאנו על עצמנו מצב מטורף שאם המחירים ירדו הבנקים יתמוטטו ולכן המחירים חייבים להישאר גבוהים.

אדם שמפצל דירה הוא אדם חמדן, הוא אדם שרואה את טובתו האישית ומתעלם מילדיו שאותם הוא מגרש מהארץ.

אדם שמפצל דירה הוא חמסן הוא חומס את השקעת שכנו שקנה בית פרטי ומוצא את עצמו נאלץ לגור ב"שכונה", נאלץ לחפש מקום חניה ומוצא את ילדו מחוץ לתור במעון כי ל"עניים" יש זכות קדימה.

לצערי החברה החרדית המציאה את השחיתות הזו היא זו שקנתה דירות זולות בערי הפריפריה לפני עשור ובמהירות מטורפת העלתה בהם את מחירי השכירות, כיום חברה זו היא הראשונה שמשלמת את המחיר וקורסת.

.

לצערי הדור הבא חכם מאתנו, הדור הבא יברח מהוריו המושחתים וישאיר אותנו כאן להתמודד עם טיפשותנו שכיום אנחנו חושבים להפיל עליו.

אירפה וארה"ב יתחננו בשנים הקרובות לילדינו להגיע ולחיות בארצם, אנחנו נשאר עם החמדנות שבנינו ועם החובות שיצרנו בתקציבים הבנויים על שחיתות וטירוף של הוצאות.

חג שמח ושנה טובה

תוקן על ידי איציק_בלוי ב- 05/10/2014 19:57:40

תוקן על ידי איציק_בלוי ב- 09/10/2014 21:42:50

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2014 21:10 לינק ישיר 
סיפור הנחש

http://btjerusalem.com/masa/ec10.htm

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2014 14:12 לינק ישיר 
למי שלא הבין

שווה לצפות עד הסוף www.facebook.com/video.php?v=4964105397786

הטיפשים שבנינו שחושבים שהחמדנות היא של רשתות וחברות המזון, ככל הנראה לא נפגשו בחמדנות של נותני השירותים, איך אנחנו מודדים בחמדנות את האדם שמולנו ואיך אנחנו מוציאים ממנו כסף.
המדינה שלנו בפשיטת רגל מוחלטת וכל אחד מאתנו שותף בהשמדתה.

תוקן על ידי איציק_בלוי ב- 09/10/2014 21:40:59

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2014 17:23 לינק ישיר 
כמה מהילדים שלנו יעדיפו לוותר ?

כמה מהילדים שלנו יעדיפו לוותר על ארוחה חמה בגלל מחירי ההשכרה המטורפים והלא הגיוניים (בגלל ביקוש) ?
וכמה מהילדים שלנו יעדיפו לוותר על חימום בגלל התעלמות המדינה מ 92 קראווילות שנבנו על השטחים הציבוריים שלנו ופונו ממפוני גוש קטיף ונמסרים ללא קריטריונים לישיבה שהתפנתה מרצון מגוש קטיף ?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > יד בנימין > השמדה עצמית – דעה אישית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext