|
בית
|
פורומים
|
שידוכי חרדים
|
בשעה טובה נפגשתם כמה פעמים, הקשר אוהב ומתקדם בס"ה, כמה סביר לשוחח כעת בטלפון בכל יום ?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2014 15:28 |
|
| |
בשעה טובה נפגשתם כמה פעמים, הקשר אוהב ומתקדם בס"ה, כמה סביר לשוחח כעת בטלפון בכל יום ?
עד בלי די כמו זוג יונים אוהבים ?...  פעם פעמיים ביום ?....  יש צורך לשוחח בכלל בטלפון כשנפגשים כמה פעמים בשבוע, ועדיין לא סגרו עניינים ?....  זו שאלה קריטית במיוחד כשהבחור/ה היא אלופ/ה בדיבורים  לגבי מיסרונים הייתי אומר כן לזרום עם זה חופשי. תודה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2014 15:37 |
|
| |
בסד
מנסיון לא כדאי לנהל שיחות בטלפון או בסמס... הדברים לא תמיד מובנים ולפעמים מרוב פטפטת לא קולטים שפוגעים... אין צורך להיות "דביקים" אחד עם השני...לפעמים השקט והגעגוע-עושים את ההעבודה הרגשית בהרבה יותר טוב משיחה... לסיכום:כל עוד לא סוגרים שידוך אין צורך.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2014 17:17 |
|
| |
לא בכלל - כמה שפחות .... אם אומרים שזה הורס בין הארוסים לחתונה (וזה נכון! ) אז ק"ו לפני סגירה .... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2014 17:48 |
|
| |
כמה שפחות...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2014 18:29 |
|
| |
לכאורה שיחות בטלפון מקדמות את הקשר ! אולי בגיל צעיר כן כדאי לשלול שיחות, בגיל מבוגר יותר זה נותן ביטחון לקשר וכן כדאי לשוחח, ותמיד יש תקלים קטנים ואפשר להמשיך הלאה בכל זאת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2014 19:08 |
|
| |
צודק לגבי הגיל....
אבל עדיין לדעתי צריך לשים איזה גבול..כל אחד והגבולות שלו...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2014 19:16 |
|
| |
זה ידוע שזה לא טוב לקשר... (הא... ולמה לא כתבת את כל השאלה כבר בכותרת? ...  ) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2014 21:40 |
|
| |
זה תלוי אם מדובר בשידוך או בהיכירות. ההבדל בין שידוך להיכירות הוא, שבשידוך בודקים בעיקר אם יש התאמה, ובנוסף בודקים גם אם יש כימיה, בהיכירות בודקים בעיקר אם יש כימיה, ובנוסף בודקים אם יש התאמה. בגילאים צעירים יותר מתאים שידוך, בגילאים מבוגרים יותר מתאים הכרה. (קצרתי במקום שיש להאריך.) בכל מקרה, בגילאים צעירים יותר דיבורים אובססיבים בטלפון יכולים להזיק, כי גם לבחור וגם לבחורה אין ניסיון בבניית קשר אישי. בגילאים מתבגרים יותר, שני בני הזוג אמורים לדעת מעצמם איך לווסת את השיחה בצורה בריאה, כך שאין מה לדאוג מיותר מדי דיבורים בטלפון.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2014 13:54 |
|
| |
אני מצטרף לקודמיי... בעיקרון כמה שפחות לדבר ,יותר טוב. הרב שך אמר זאת בזמנו ,לתקופה שבין האירוסין לחתונה.. כי הקשר שברירי ומילה אחת לא במקום, ויהיו לה השלכות בהמשך.. אתמול חבר סיפר לי.. על בחור שלמד באחת הישיבות, הגיע לגיל 28 ועדיין לא מצא את בת זוגו.. ולפני כמה חודשים מצא אותה סוף סוף . התארסו סדרו אולם תזמורת וכו, ובאחד הפעמים שנפגשו ,השיחה בינהם הייתה זורמת ומשוחררת .. אחרי שהתרגלו לדבר המון ,והוא ליטף אותה.. הבחורה שבורה מזה שהוא נגע בה ,הוא שבור מכך והיא רוצה לבטל את החתונה.. מעורבים בסיפור כרגע רבנים.. וכל זה רק בגלל, שהרשה לעצמו להיות משוחרר איתה אחרי האירוסין ולדבר המון.. הוא לא חלם שהוא יגיע לשם.. לכן עצתי תתרחק ,אם אתה שואל מה אז בכלל לא? לא ברור שבכלל לא גם לא נכון.. תתיעץ עם רב שמכיר אותך, והוא יידע לומר לך מה וכמה..בהצלחה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2014 14:45 |
|
| |
בסד
אני בטוחה שהיה כאן סיפור גרוע יותר מלטיפה.... הרבי אומר דבר חשוב וזה:קירוב בזמן ריחוק מביא לריחוק בזמן קירוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2014 15:12 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | זה תלוי אם מדובר בשידוך או בהיכירות. ההבדל בין שידוך להיכירות הוא, שבשידוך בודקים בעיקר אם יש התאמה, ובנוסף בודקים גם אם יש כימיה, בהיכירות בודקים בעיקר אם יש כימיה, ובנוסף בודקים אם יש התאמה. בגילאים צעירים יותר מתאים שידוך, בגילאים מבוגרים יותר מתאים הכרה. (קצרתי במקום שיש להאריך.) בכל מקרה, בגילאים צעירים יותר דיבורים אובססיבים בטלפון יכולים להזיק, כי גם לבחור וגם לבחורה אין ניסיון בבניית קשר אישי. בגילאים מתבגרים יותר, שני בני הזוג אמורים לדעת מעצמם איך לווסת את השיחה בצורה בריאה, כך שאין מה לדאוג מיותר מדי דיבורים בטלפון. |
|
בגיל מבוגר גם לא עושים סערה מכל דבר, יודעים להתמקד בעיקר ; תקשורת, הכלה, נכונות להתאמץ, פתיחות, אמינות, בגרות.. משום מה, בגיל מבוגר רוצים לממש את הסחורה ולא מסתמכים על כל מיני דיווחים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2014 15:14 |
|
| |
| טום888 כתב: |  |
אני מצטרף לקודמיי... בעיקרון כמה שפחות לדבר ,יותר טוב. הרב שך אמר זאת בזמנו ,לתקופה שבין האירוסין לחתונה.. כי הקשר שברירי ומילה אחת לא במקום, ויהיו לה השלכות בהמשך.. אתמול חבר סיפר לי.. על בחור שלמד באחת הישיבות, הגיע לגיל 28 ועדיין לא מצא את בת זוגו.. ולפני כמה חודשים מצא אותה סוף סוף . התארסו סדרו אולם תזמורת וכו, ובאחד הפעמים שנפגשו ,השיחה בינהם הייתה זורמת ומשוחררת .. אחרי שהתרגלו לדבר המון ,והוא ליטף אותה.. הבחורה שבורה מזה שהוא נגע בה ,הוא שבור מכך והיא רוצה לבטל את החתונה.. מעורבים בסיפור כרגע רבנים.. וכל זה רק בגלל, שהרשה לעצמו להיות משוחרר איתה אחרי האירוסין ולדבר המון.. הוא לא חלם שהוא יגיע לשם.. לכן עצתי תתרחק ,אם אתה שואל מה אז בכלל לא? לא ברור שבכלל לא גם לא נכון.. תתיעץ עם רב שמכיר אותך, והוא יידע לומר לך מה וכמה..בהצלחה!!! |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2014 15:15 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בסד
אני בטוחה שהיה כאן סיפור גרוע יותר מלטיפה.... הרבי אומר דבר חשוב וזה:קירוב בזמן ריחוק מביא לריחוק בזמן קירוב. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2014 15:32 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | שיגושיח כתב: |  | זה תלוי אם מדובר בשידוך או בהיכירות. ההבדל בין שידוך להיכירות הוא, שבשידוך בודקים בעיקר אם יש התאמה, ובנוסף בודקים גם אם יש כימיה, בהיכירות בודקים בעיקר אם יש כימיה, ובנוסף בודקים אם יש התאמה. בגילאים צעירים יותר מתאים שידוך, בגילאים מבוגרים יותר מתאים הכרה. (קצרתי במקום שיש להאריך.) בכל מקרה, בגילאים צעירים יותר דיבורים אובססיבים בטלפון יכולים להזיק, כי גם לבחור וגם לבחורה אין ניסיון בבניית קשר אישי. בגילאים מתבגרים יותר, שני בני הזוג אמורים לדעת מעצמם איך לווסת את השיחה בצורה בריאה, כך שאין מה לדאוג מיותר מדי דיבורים בטלפון. |
|
בגיל מבוגר גם לא עושים סערה מכל דבר, יודעים להתמקד בעיקר ; תקשורת, הכלה, נכונות להתאמץ, פתיחות, אמינות, בגרות.. משום מה, בגיל מבוגר רוצים לממש את הסחורהולא מסתמכים על כל מיני דיווחיםנשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מה הכוונה?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2015 14:03 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | שיגושיח כתב: |  | זה תלוי אם מדובר בשידוך או בהיכירות. ההבדל בין שידוך להיכירות הוא, שבשידוך בודקים בעיקר אם יש התאמה, ובנוסף בודקים גם אם יש כימיה, בהיכירות בודקים בעיקר אם יש כימיה, ובנוסף בודקים אם יש התאמה. בגילאים צעירים יותר מתאים שידוך, בגילאים מבוגרים יותר מתאים הכרה. (קצרתי במקום שיש להאריך.) בכל מקרה, בגילאים צעירים יותר דיבורים אובססיבים בטלפון יכולים להזיק, כי גם לבחור וגם לבחורה אין ניסיון בבניית קשר אישי. בגילאים מתבגרים יותר, שני בני הזוג אמורים לדעת מעצמם איך לווסת את השיחה בצורה בריאה, כך שאין מה לדאוג מיותר מדי דיבורים בטלפון. |
|
בגיל מבוגר גם לא עושים סערה מכל דבר, יודעים להתמקד בעיקר ; תקשורת, הכלה, נכונות להתאמץ, פתיחות, אמינות, בגרות.. משום מה, בגיל מבוגר רוצים לממש את הסחורהולא מסתמכים על כל מיני דיווחיםנשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מה הכוונה? |
|
בגיל מבוגר מדברים יותר בטלפון. בגיל מבוגר - הראיה היא אחרת איפשהו. בגיל מבוגר פחות נרתעים או נפגעים מאי אילו אמירות ומצבים, אז שייך יותר לדבר בטלפון. בגיל מבוגר בודקים לבד את המדובר/ת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2015 21:24 |
|
| |
אני חושב שיותר מידי זה לא בריא....
זה אמור להיות כמו אוכל לפתוח את התאבון אבל לא להיות מפוצץ מידי...
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|