| נשלח ב-30/3/2015 15:53 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  | בסד
מעניין מאד הכתבה הזו... נשמע שהרב הזה מבין את מה שאני כותבת כאן תמיד... הנשים מעמיסות על עצמן בעוד הגברים רוצים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה-שהאישה תהייה רכה ותיתן להם למשול אחרי שהיא עושה הכול... אני מצאתי פתרון בהרבה יותר מבריק משל הרב שמחה כהן...וזה להחזיר את המושכות לגברים ב100% להחזיר להם את ניהול הפרנסה...ואז נתחיל להיות רכות וחמודות ונשאל אותם אם הם רוצים שנקנה תפוח ירוק/אדום...P= |
|
מה הקשר ? גברים לא מפרנסים ? לומדים שנתיים שלוש ואז מפרנסים. יש לך משקעים כלפי גברים, ואז את מפיצה עלילות שוא. ודאי כשהגבר נותן את הטון בבית, זה בהתחשבות מלאה באישה. ובענייני הבית - האישה מחליטה, אפשר להניח שככה היה תמיד. הרב שמחה כהן הוא איש מקצוע, ויש להבין למה בדיוק הוא מתכוון.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בסד
אנלא יודעת אפה אתה חי. אבל הציבור החרדי הליטאי/הספרדי אברכי-דוגל בשיטה שהאישה צריכה להיות המפרנסת העיקרית בבית. וגם רוב הגברים בעולם רוצים אישה שעובדת ,והמניות שלה עולות כמה שהיא מרוויחה טוב יותר... אבל מאידך גברים רגילים לא רוצים אותה שולטת/מחליטה יותר מדי/שחצנית/קשוחה... הפתרון עם גברים כאלה זה פשוט לא לעבוד.או לעבוד ממש רק בשביל הכיף שלה כמה שעות ביום. |
|
אני לא יודע איפה את חיה, זה בעיקר בציבור הליטאי. וגם שמה, האיש לומד - כל זמן שזה מתאפשר. גם האיש וגם האישה אוהבים כסף, ולא אוהבים יצור שתלטן. הפיתרון, שיגיעו להסכמה ביחד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2015 00:01 |
|
| |
רציף אתה חסיד ?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2015 11:47 |
|
| |
בסד
רציף,הגבר יכול להמשיך לאהוב כסף אבל כמה שלאישה יש יותר כסף=בעל המאה=בעל הדעה.זה המצב. ברור שאני לא בעד שתלטנות בכל מצב.אבל תרצה/לא אם אישה לוקחת אחריות על דברים שהיא לא אמורה לקחת ברור שזה ישפיע על צורת קבלת ההחלטות...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2015 13:54 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בסד
רציף,הגבר יכול להמשיך לאהוב כסף אבל כמה שלאישה יש יותר כסף=בעל המאה=בעל הדעה.זה המצב. ברור שאני לא בעד שתלטנות בכל מצב.אבל תרצה/לא אם אישה לוקחת אחריות על דברים שהיא לא אמורה לקחת ברור שזה ישפיע על צורת קבלת ההחלטות... |
|
יש בזה משהו. האישה בזמנינו גם טרודה ועסוקה מאוד, והיא רגישה אז אין לבקר אותה, האישה אמורה להיות במקום הראשון, ויש לכבד אותה, לאהוב אותה, ולהעריך אותה. ואם היא טעתה - לא נורא. בקשר למי שיחליט - אפשר להגיע להבנות, כל זוג מה שמתאים לו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2015 14:07 |
|
| |
| אליפלת כתבה: |  | רציף אתה חסיד ? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2015 14:07 |
|
| |
בסד
אני רואה החיים לימדו אותך כמה דברים טובים
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2015 14:21 |
|
| |
אני רואה החיים לימדו אותך כמה דברים טובים |
|
הרב ארוש כותב את זה בספר שלו, שמיועד לגברים בלבד. שהאישה צריכה להיות במקום הראשון. זה הצורך שלה. ועל האיש להשקיע ולהקריב כדי שכך יהיה. וכשכך יהיה אז היא תניח לו, ולא תטריד אותו יותר מדי. ואבוי לאיש, אם פעם אחת אשתו לא תיהיה במקום הראשון והוא לא ימלא בקשה אחת שלה, היא לא תשכח את זה כל כך מהר, והיא תבוא אליו שוב בדרישות והיא לא תניח לו, עד שהיא תרגיש שהיא במקום הראשון. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2015 14:24 |
|
| |
בסד
אז אתה עושה הכל מיראה ולא מאהבה אההה? מפחד לקבל פטיש על הראש אז..טוב יאלה נעשה אותה מקום ראשון.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2015 14:59 |
|
| |
אז אתה עושה הכל מיראה ולא מאהבה אההה? מפחד לקבל פטיש על הראש אז..טוב יאלה נעשה אותה מקום ראשון. |
|
כשהיא תגיע - נראה מה יהיה  הכוונה שהיא תיהיה בעיניו הכי חשובה והכי יקרה בעולם. ברור שלפעמים זה מחליט בדא, וזו מחליטה בהא. הרב ארוש סובר שאין לבקר את האישה כלל, והרב שמחה כהן סובר שאפשר לבקר בעדינות, ובזמני רגיעה, וכשיש הרבה הערכה ומחמאות כלפיה ביום יום נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2015 14:29 |
|
| |
בסד
בהחלט.... כשאני עצבנית ישלי מילים חדות כתער שיכולות לפחלץ בנאדם ולהוציא אותו משלוותו/דעתו
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2015 12:27 |
|
| |
בהחלט.... כשאני עצבנית ישלי מילים חדות כתער שיכולות לפחלץ בנאדם ולהוציא אותו משלוותו/דעתו |
|
כולנו ככה. באנו לעולם כדי לעבוד על הכעס. זה אפשרי למגר את הכעס במידה רבה מאוד. אשרינו שקבלנו חינוך לעבודת המידות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2015 12:32 |
|
| |
בסד
צודק.אבל יש אנשים שצריכים לפעמים שמישהו יגיד להם את כל האמת בפנים... נכון שזלא הדרך הכי חכמה בלשון המעטה.אבל מי שחכם ידע לקחת את המילים האלה ולהשתנות. כמו שאומרים בחסידות "אהוב את הביקורת,כי היא תעמיד אותך על הדרך הנכונה" אני אישית גם כשאני לא אוהבת ביקרות,כשאני נרגעת אני לוקחת את המילים לתשומת ליבי ומנסה לתקן את דרכי.
|
|
|
|
|