בית פורומים שידוכי חרדים

שידוכים וחוויות רגשיות...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/4/2015 17:24 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בסד

אדם,בטוח לא חסידי...אין מצב.

דווקא השמועה אומרת

שאדם הוא חסיד ספינקא

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2015 11:40 לינק ישיר 

בסד

אין מצב...הוא נשמע חרדי לייט או מזרוחניק.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/5/2015 18:31 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בסד

אין מצב...הוא נשמע חרדי לייט או מזרוחניק.

יש כל מיני חסידים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2015 11:53 לינק ישיר 

בסד

מה שתגיד...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/5/2015 18:39 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בסד

מה שתגיד...

רק צטטתי מפי השמועה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2015 23:55 לינק ישיר 

האומר דבר בשם אומרו... יישר כוח...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2015 18:03 לינק ישיר 

חייכנית, לא יתכן שאדם הוא חסיד לייט?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/5/2015 20:50 לינק ישיר 

אייל בחור חדש ? או שדהוא ממש עתיק שאני לא יכול לזכור אותו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2015 22:44 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד
מישהו יודע למה שידוכים זה דבר כזה כואב?למה גם אחרי שאומרים לך "תהנה מהחוויה" לא באמת אפשר ליהנות
מהחוויה,במיוחד לא כשצריך להיות מוטלים בספקות או שהשידוך לא מתאים ושוב צריך להיזרק לים השידוכים...
איך והאם אפשר בכלל להרגיש חוויה חיובית?שיהיה כייף לצאת שוב?להכיר שוב מישהו חדש שתוך פגישה/שתיים 
הוא כבר יכול להיהפך למעומד ש"היה" ולא יהיה עוד...
כמה אפשר לחייך?להתעניין?להכיר שוב?ולהרגיש שזה "חוויה"? 

לפעמים אני מרגישה כמו חיה פצועה...מהלכת במדבר.רוצה לזעוק אך הכאב נדחק לו.חייבים להמשיך.חייבים לחייך.חייבים לחשוב חיובי.
חייבים למצוא בשידוכים חוויה-כדי שיהיה חשק לצאת שוב.אבל החוויה היחידה שעולה זה כ-א-ב.

מה שאת מתארת נשמע כמו השיר show must go on... שאפשר לראות את זה ככה ואפשר, אנסה להגדיר איך אני מבין את רבי נחמן דרך הרב שלי ר' שלום ארוש, אני ככה מבין, החיים זה כמו להיות בג'יפ שקופץ בצורה ככה בום בום בחתיכת דרך לא סלולה בלשון עדינה עם אבנים בגודל מגדל האייפל... אממ זה טבעי ביותר להתעצבן מזה ולהתעצב וכו'... אך אפשר לקחת את זה את החיים בתור שהמטרה היא לא רק כשנגיע... אלא המסע עצמו... אז חוטפים מכות בראש והג'יפ כל הזמן... והקרקע לא יציבה... אבל אפשר "להסתלבט" עם החברים... לצחוק... להפוך את המטרה ל*מסע* עצמו ולא רק ל-כשנגיע... ולצחוק קצת על כל התמונה הזאת... על עצמנו קצת... ואז... את תתחילי ליהנות מכל המסע ג'יפים הזה... ותראי שלהיות קלילה זה יתרון עצום ולהיפך, זה לא בא על חשבון הרצינות במסע, צריך רצינות, אבל במינון הנכון, יו נואו?.. לא לקחת את עצמנו ברצינות אז קיבלנו מכה במוח אוף מעצבן ואפילו התעצבננו ולא צחקנו עם החברים, גם על זה עצמו לצחוק, להגיד תודה לה' על החברים מסביב על המסע המרתק, על היופי שלנו, וזהו, פשוט להבין שהמסע הוא המטרה ולא רק ההגעה... בהצלחה חייכנית... תני חיוך הכל ל... 

תוקן על ידי טבצניק ב- 23/06/2015 22:46:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2015 14:50 לינק ישיר 

בסד

חחח ממש כך.להינות מהמסע גם אם הוא נראה כואב...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/6/2015 20:09 לינק ישיר 

חייכנית,אם תוציאי את כל התסכול במחול-את תהי מצטיינת:P חחחח
אם תדעי איזה "סרט" עברתי אם הבחור האחרון היית שודדת בשבילי סטודיו שלם....;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/6/2015 01:20 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בסד

חחח ממש כך.להינות מהמסע גם אם הוא נראה כואב...

חח ממש כך.. אני יספר משהו שכותב הר' אריה קפלן זצ"ל ברסלבר גאון עצום שחי בארה"ב ודיי היה ממתחילי תנועת התשובה שם (מומלץ לקרוא את סיפרו "encounters") אני חושב שיש לו ספר מתורגם לעברית משהו טוב (יש חנות בבני ברק ליד ביה"כ איצקוביץ' שכחתי את שמה, יש שם המון מספריו... בכל אופן הוא כותב כך: הרי רוב בני האדם רוב הזמן שרויים במצב מצויין ואף יותר מזה.. ולא רק דור ה"שפע" של היום אלא גם לפני כן.. תמיד היה רוב הזמן טוב לבני האדם, אבל היצר לא אוהב להודות על הטוב הה אלא להתבכיין על המיעוט הלא טוב.. כשלאדם קורה משהו טוב זה נראה לו ש"מגיע" לו וזה אך טבעי שכך אבל אבוי כשקורה משהו "לא טוב" זה מייד הוא שואל למה? ומדוע? ומי אמר? וכו'.. הרב שלי הרב שלום ארוש תמיד אומר להיות בתודה כל הזמן גם על מה שנראה לא טוב וזה הדרך להגיע לישועה ולגאולה והרי חייכנית את מצפה כבר למשיח לא, אז משתלם לך לתרום לגאולה לא... :) אני חושב את המנהלת הכי טובה פה... גם מחייכת וגם מחכה למשיח.....

תוקן על ידי טבצניק ב- 25/06/2015 01:55:31

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > שידוכים וחוויות רגשיות...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.