|
|
| נשלח ב-10/6/2015 15:09 |
|
| |
לאלו שהחברה שלהן נטשה בפתע, מזדהה...

נכתב כחודשיים אחרי החתונה. אנחנו עדיין בקשר טוב, אבל הקושי הוא קושי. ואם יש כאלו שיקבלו את המילים בהזדהות, הרי זה שכרי. מעריכה, את החיוכים, השמחה וזרי הדגים, בתקופה הקשה הזאת. כשאת מכינה מודעת מאורסים בעיניים צורבות, ותופרת את שמלת האירוסין בידיים מסרבות. כולנו היינו שם. תודה על הבמה:)
תוקן על ידי ליטאית4 ב- 10/06/2015 16:06:40
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2015 16:07 |
|
| |
בסד
את חיברת את זה?
יפה לך...
טוב לדעת שיש עוד כמוני... ישלי חברה קרובה,אבל כשמשו רומז שהיא סוגרת עוד מעט פחד ממלא את ליבי,אני כועסת על עצמי אבל זה גדול ממני.אני לא רוצה להישאר לבד.לחפש חברת ליווי שבכלל לא הסגנון שלי רק כדי שיהיה לי עם מי לדבר... אף אחד לא אוהב פרדות.זה קשה... שולחת לך חיבוקי*=
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/06/2015 16:10:11
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2015 16:16 |
|
| |
זה לא כ"כ סיפור, כמו חוויה. מקום עמוק ששווה לגעת בו. אח"כ מגיע רגע הלימוד, הצמיחה. אך פה יש שלב, שלב שלא ניתן לדלג עליו, בהעדרו החיים היו כל כך חסרים.
עכשיו הבנתי אותך... את משהו, חייכנית. מסכימה עם כל מילה. מגיע השלב שהכאב הזה נוגס בנו, ביס אחר ביס, לך תתמודד... כאילו שאף אחד לא שואל. התחושות רצות מעצמן. תודה:)
תוקן על ידי ליטאית4 ב- 10/06/2015 16:18:43
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2015 16:16 |
|
| |
בסד
התיאור של הדם קצת מזעזע אותי...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2015 22:58 |
|
| |
שלום ליטאית ברוכה הבאה עושה רושם שכח כזה חזק כבר המון זמן לא היה פה אמנם אין לי חברות אבל אני מוכרח לציין שזה ממש יפה וחייכנית אין לך מה לדאוג בקשר לחברה שלך שאולי תתחתן מהיום יש לך את ליטאית
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2015 23:05 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2015 23:06 |
|
| |
את לא נטשת או שלא נטשו אותך ?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2015 23:07 |
|
| |
כתיבה מדהימה..רואים שהיא באה ממעמקי הלב..
אין מה לעשות אלא לכאוב מאותה הסירה..ולקוות יחד לטוב
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2015 23:12 |
|
| |
| אליפלת כתבה: |  | את לא נטשת או שלא נטשו אותך ? |
|
אני אמרתי- שאני נותנת לזוג הטרי מרחב מחייה. שיתאפסו על עצמם. יום למחרת כבר דיברנו... וגם יום אח"כ וגם אחריו ועד עצם היום הזה. הוא (בעלה) פשוט למד להבין שזו חברות אמיתית שלא תלויה בדבר... ולא כמו הרבה אחרות שאיתך בקשר עד החתונה. ואז שוכחת מי את. לי יש הסכם עם החברות שלי. אחרי החתונה, אם כל אחת מאיתנו מתחילה להידבק מידיי לחיי הנישואין ולשכוח את החברות - להגיד לה את זה. בינתיים זה לא קרה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2015 23:42 |
|
| |
| אליפלת כתב: |  | שלום ליטאית ברוכה הבאה עושה רושם שכח כזה חזק כבר המון זמן לא היה פה אמנם אין לי חברות אבל אני מוכרח לציין שזה ממש יפה וחייכנית אין לך מה לדאוג בקשר לחברה שלך שאולי תתחתן מהיום יש לך את ליטאית |
|
תודה על המחמאות, כולי סומק:) חסכת לך הרבה, בעניין חוסר החברות, לטעמי. והיי, בעז"ה חייכנית וליטאית עפות מפה במשק צלילי חופה, בקרוב ממש.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2015 11:49 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2015 17:05 |
|
| |
כתיבה יפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2015 17:17 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | | אליפלת כתבה: |  | את לא נטשת או שלא נטשו אותך ? |
|
אני אמרתי- שאני נותנת לזוג הטרי מרחב מחייה. שיתאפסו על עצמם. יום למחרת כבר דיברנו... וגם יום אח"כ וגם אחריו ועד עצם היום הזה. הוא (בעלה) פשוט למד להבין שזו חברות אמיתית שלא תלויה בדבר... ולא כמו הרבה אחרות שאיתך בקשר עד החתונה. ואז שוכחת מי את. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אותו דבר אני...הקשר שלי עם החברות הטובות נשאר מאד טוב!!
וליטאית כתיבה יפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2015 17:11 |
|
| |
תודה לכולם על הפרגון:)
באמת מאוד משמעותי כשהקשר הטוב נשאר. לרווקה, אך גם מאוד לנשואה. היה פה אשכול על דרוש בייביסיטר או משהו בסגנון, זה יכול לעזור בפתרון בעיות כאלה. אסור להחליף את החברות בבעל. הבעל הופך להיות חלק ממך, אך הקשר הטו-מאץ' יכול לייצר בעיות אח"כ, גם אם שני הצדדים מרגישים יונים ולבבות באוויר. כדאי תמיד לשמור על ריחוק מסוים, שאנחנו בתור יהודים מרוויחים אותו בחסד. שמרו על החברות, ושלא ירגישו שאתן עושות זאת בשבילן, זה גם בשבילכן. אני זכיתי בחברות אמת שכאלו, לרגע לא מרגישה שהן שומרות על קשר בשבילי. ורואים בחוש שזה לטובת שני הצדדים.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|