| נשלח ב-18/6/2015 00:59 |
|
| |
איך יודעים שזה זה?
נפגשתי עם בחור מקסים משהו כמו 7 פגישות ומשהו בי לא לא לגמרי שלם מצד אחד נורא נעים לי לדבר איתו ואני מרגישה לגמרי בנוח לידו ומבחינתי להמשיך לדבר איתו שעות אבל אני לא מתגעגעת אליו לא מתרגשת מהודעות שהוא שולח אני די קרה בשיחות לא פרונטליות איתו בקיצור - פרדוקס - אשמח לעצות/הערות/הארות :\
ועוד שאלה לא קשורה, מישהו מכיר את הרב אליהו זר?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2015 01:11 |
|
| |
וברוכה הבאה לי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2015 01:36 |
|
| |
ברוכה הבאה.
אין כזה דבר 'לדעת' שזה זה. לפעמים יש לנו רגש חזק ותחושות טובות אז אנחנו חושבים(אולי אפי' בטוחים) שזה זה. ולפעמים אנחנו צריכים להחליט בלי שהרגש הזה קיים. אני מסכים שזה חשוב(גם אני מחכה לזה) אבל לא תמיד זה מגיע לפני החתונה, לפעמים צריך יותר מסתם לדבר כדי לפתח רגשות.
במקרה שלך, הייתי ממליץ לך לשבת עם דף ועט ולכתוב בצד אחד את כל המעלות שבו, ובצד שני את החסרונות, יהיה קל יותר כשהכל מול העיניים. ותקראי את הספר "זכו" של הרב דיאמנט, הוא כותב יפה ומסודר את כל ענייני הפגישות.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2015 09:16 |
|
| |
בסד
מה ששמעתי מרב ידוע זה....שאת בשורה תחתונה צריכה להרגיש שמחה להגיד כן.את אמורה לצפות לפגישה איתו... ולשמוח להיפגש איתו שוב כמו עם חברה שאת ממש אוהבת. אם אין לך את זה תנסי עוד קצת אבל לעולם אל תגידי כן עד שאת לא מרגישה גם משיכה רגשית.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 10:55 |
|
| |
אם יש מציאת חן ונעימות בשיחה זה מספיק, אין צורך ממש באהבה או במשיכה. משום מה משהו בך חסום, יתכן שאין לזה קשר אל הבחור, ויתכן גם שיש לזה קשר לבחור ואת מזהה שיש בו משהו שלא מוצא חן בעינייך, ואת לא יודעת מה זה, או שאת כן יודעת מה זה.. עושה רושם שאת צריכה יעוץ עם אישה חכמה ומנוסה שאת מעריכה. ברוכה הבאה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 12:04 |
|
| |
| שם_בדויה כתב: |  | נפגשתי עם בחור מקסים משהו כמו 7 פגישות ומשהו בי לא לא לגמרי שלם מצד אחד נורא נעים לי לדבר איתו ואני מרגישה לגמרי בנוח לידו ומבחינתי להמשיך לדבר איתו שעות אבל אני לא מתגעגעת אליו לא מתרגשת מהודעות שהוא שולח אני די קרה בשיחות לא פרונטליות איתו בקיצור - פרדוקס - אשמח לעצות/הערות/הארות :\
ועוד שאלה לא קשורה, מישהו מכיר את הרב אליהו זר? |
|
יצאתי עם כמה מהישיבה שלו..בחורים מעולים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 23:32 |
|
| |
| שם_בדויה כתב: |  | נפגשתי עם בחור מקסים משהו כמו 7 פגישות ומשהו בי לא לא לגמרי שלם מצד אחד נורא נעים לי לדבר איתו ואני מרגישה לגמרי בנוח לידו ומבחינתי להמשיך לדבר איתו שעות אבל אני לא מתגעגעת אליו לא מתרגשת מהודעות שהוא שולח אני די קרה בשיחות לא פרונטליות איתו בקיצור - פרדוקס - אשמח לעצות/הערות/הארות :\ ועוד שאלה לא קשורה, מישהו מכיר את הרב אליהו זר? |
|
אם קצת תצעקי לה' מדיי פעם ככה בקטנה... תקבלי זוג או פרד... הכוונה, זוג פרדות לוחמות שנקראות אמונה ופשטות... הן 'פורמות' את כל הקשרים המעצבנים במוח עוד לפני שהם נוצרים ומסתבכים בראש, הם נפרמים לאט לאט ככה נמסים להם לפני בכלל שנוצרו אפילו...
תוקן על ידי טבצניק ב- 23/06/2015 23:38:15
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2015 00:38 |
|
| |
פשששש חידוש יפה!
זוג או פרד.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2015 02:13 |
|
| |
הכל פה קשור לזוג או פרד אבל סתם ככה יצא לי בלי להתכוון לזה.. חח ;)
תוקן על ידי טבצניק ב- 25/06/2015 02:13:58
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2015 08:18 |
|
| |
מה עשית בסוף?
|
|
|