|
|
| נשלח ב-30/6/2015 09:25 |
|
| |
המניפולטיבית. נפגשתי עם אחת כזאת ירושלמית.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 05:47 |
|
| |
| שטויעס כתב: |  | | אני יודעת שכשהיא נפגשת רוצים אותה בטרוף בגלל החיצוניות שהיא בורכה בה, אבל אני מרחמת על הבחור שיתחתן איתה... |
|
ואת התברכת בפרגון יתר.. לחברותייך (יהיו אשר יהיו..) (סורי זה היה דורש..)
תוקן על ידי טבצניק ב- 01/07/2015 05:47:57
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 10:29 |
|
| |
| טבצניק כתב: |  | אני יודעת שכשהיא נפגשת רוצים אותה בטרוף בגלל החיצוניות שהיא בורכה בה, אבל אני מרחמת על הבחור שיתחתן איתה... ואת התברכת בפרגון יתר.. לחברותייך (יהיו אשר יהיו..) (סורי זה היה דורש..)
תוקן על ידי טבצניק ב- 01/07/2015 05:47:57 |
|
היא בררה בשבילנו את השתיים שהכי התאימו לנושא. חכה שתשאל אותה על 10 החברות הטובות ביותר שלה.
וביננו, יש לי גם חברים שאני חושב שהנשים שלהם יהיו מסכנות.(או לחילופין כנועות מראש)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 10:59 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | אני יודעת שכשהיא נפגשת רוצים אותה בטרוף בגלל החיצוניות שהיא בורכה בה, אבל אני מרחמת על הבחור שיתחתן איתה... ואת התברכת בפרגון יתר.. לחברותייך (יהיו אשר יהיו..) (סורי זה היה דורש..)
היא בררה בשבילנו את השתיים שהכי התאימו לנושא. חכה שתשאל אותה על 10 החברות הטובות ביותר שלה.
וביננו, יש לי גם חברים שאני חושב שהנשים שלהם יהיו מסכנות.(או לחילופין כנועות מראש) |
|
נסו לשדך ביניהם ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 14:03 |
|
| |
דוד, , בדיוק, עניתי ספיציפי על המקרה, ובאמת הבחורה הזו היא איומה, חרדית מחופשת.. היא כולה אינטרסים. וגרמה הרבה צער להרבה אנשים בשביל שתתקדם.. היא יכולה להיות הכי חברה ומאחורי הגב לרכל . מניפולטיביות לשמה. אגב, בררתי על מצבה, והיום היא גרושה..כמה צפוי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 16:27 |
|
| |
| אביה12 כתב: |  | אני יודעת שכשהיא נפגשת רוצים אותה בטרוף בגלל החיצוניות שהיא בורכה בה, אבל אני מרחמת על הבחור שיתחתן איתה... ואת התברכת בפרגון יתר.. לחברותייך (יהיו אשר יהיו..) (סורי זה היה דורש..)
וביננו, יש לי גם חברים שאני חושב שהנשים שלהם יהיו מסכנות.(או לחילופין כנועות מראש)
נסו לשדך ביניהם ;) |
|
מה' אשה לאיש. הם עוד יפגשו לבד מתישהו.
|
|
|
|
|