|
|
| נשלח ב-12/7/2015 15:36 |
|
| |
| שאנל22 כתבה: |  |
| IAF990 כתב: |  | חחחח מתאים קצת יותר מידיי אפילו, יש לזה מקום לאשכול בפני עצמו! איך את מתמודדת עם זה? לא מטריד אותך לפעמים שהוא 'שלך'? |
| חחח הוא ילד גדול והדלת פתוחה לפניו...:) ואל דאגה אם הוא היה באמת שלי והייתי מרגישה שזה זה...שום דבר לא היה עוצר את זה...:) נראה לי הוא מהסוג הזה שעדיין צריך לגדול:)_________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
שאנל, את יכולה לשלוח שדכנית שתציע אותך מיוזמתה.. שנאמר ; שידוך הבאה לידך אל תחמיצנה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 15:39 |
|
| |
תלוי מה הסיפור. אם הורדת אותה כי היא לא מצאה חן בעינך או יש לה קול צורם וכדומה אז קרוב לוודאי שזה שוב לא יילך, כי היא נשארה בידיוק אותו דבר. אלא אם כן היא עשתה ניתוח כלשהו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 15:40 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | שאנל22 כתבה: |  |
| IAF990 כתב: |  | חחחח מתאים קצת יותר מידיי אפילו, יש לזה מקום לאשכול בפני עצמו! איך את מתמודדת עם זה? לא מטריד אותך לפעמים שהוא 'שלך'? |
| חחח הוא ילד גדול והדלת פתוחה לפניו...:) ואל דאגה אם הוא היה באמת שלי והייתי מרגישה שזה זה...שום דבר לא היה עוצר את זה...:) נראה לי הוא מהסוג הזה שעדיין צריך לגדול:)_________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
שאנל, את יכולה לשלוח שדכנית שתציע אותך מיוזמתה.. שנאמר ; שידוך הבאה לידך אל תחמיצנה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רציפוש...
דרכים להשיג אותו יש אלף... רצונות להשיג אותו דווקה עכשיו... נאדה!!! איך אומרים... ניתן למטבוחה להתבשל בנתיים
הוא לא המלפפון האחרון בפיקניק של טבעונים מורעבים..;)
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 15:42 |
|
| |
| רציף כתב: |  | תלוי מה הסיפור. אם הורדת אותה כי היא לא מצאה חן בעינך או יש לה קול צורם וכדומה אז קרוב לוודאי שזה שוב לא יילך, כי היא נשארה בידיוק אותו דבר. אלא אם כן היא עשתה ניתוח כלשהו נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הכי אהבתי את הקטע של הניתוח...
אפרופו... יש לך המלצות? אני צריכה לשלוח כמה....
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 21:02 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 21:37 |
|
| |
לא...לא בשבילי...רציתי לפתוח גמח חתנים... אני?? גם עם 1 לוידעת כלכך מלעשות...תה רוצה לשלוח לי כמה??:)
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 22:52 |
|
| |
חחח רציף, אם זה היה אחד מהדברים האלה אז לא הייתי מגיע למצב של לחשוב שנית. אני מנוע מלכתוב את העניין האמיתי, אבל למשל בחורה שלא כל כך מרוכזת ב2 מתוך ה3 פגישות... כשלעצמו זה דבר שמפריע לי מאוד לחיים כי אני מוכרח מישהי שאוכל לדבר איתה, לנתח דברים ולחפור לעומק. ואז עכשיו הייתי חושב לעצמי 'אולי היא לא באמת כזו וזה היה ככה רק בפגישות שלנו'? אולי היה לה איזה גורם צד ג' בדיוק בתקופה ההיא?
ולכן הספק נהיה קשה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2015 14:24 |
|
| |
| IAF990 כתבה: |  | חחח רציף, אם זה היה אחד מהדברים האלה אז לא הייתי מגיע למצב של לחשוב שנית. אני מנוע מלכתוב את העניין האמיתי, אבל למשל בחורה שלא כל כך מרוכזת ב2 מתוך ה3 פגישות... כשלעצמו זה דבר שמפריע לי מאוד לחיים כי אני מוכרח מישהי שאוכל לדבר איתה, לנתח דברים ולחפור לעומק. ואז עכשיו הייתי חושב לעצמי 'אולי היא לא באמת כזו וזה היה ככה רק בפגישות שלנו'? אולי היה לה איזה גורם צד ג' בדיוק בתקופה ההיא?
ולכן הספק נהיה קשה. |
|
אחי היקר, תחשוב פחות, תעשה יותר. תיפגש עם הלא מרוכזת כל כך ותדבר איתה בעדינות בנושא. יתכן בכלל שבפגישה הבאה היא תגיע מאוששת ומרוכזת יותר. אגב, יש תוספי תזונה שעוזרים לריכוז.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2015 14:26 |
|
| |
| שאנל22 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | שאנל22 כתבה: |  |
|
שאנל, את יכולה לשלוח שדכנית שתציע אותך מיוזמתה..
שנאמר ; שידוך הבאה לידך אל תחמיצנה
|
| רציפוש...דרכים להשיג אותו יש אלף... רצונות להשיג אותו דווקה עכשיו... נאדה!!! איך אומרים... ניתן למטבוחה להתבשל בנתייםהוא לא המלפפון האחרון בפיקניק של טבעונים מורעבים..;)_________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
|
|
|
|
|