| נשלח ב-10/8/2015 10:59 |
|
| |
| שאנל22 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | שאנל22 כתבה: |  |
| חייכנית770 כתב: |  | בסד
תני סיבה אחת למה?? |
| אני לא מכלילה יכול להיות שאני גם טועה... אבל הפתיחות שלהם זה משהו שאני לא כלכך אוהבת... לא יודעת... יותר מידיי... ! נגיד ישראלי שהיגר לחול אין לי בעיה... אבל חוצניק מאה אחוז זה קצת בעייתי... _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
כפי הידוע לי הישראלים יותר פתוחים וישירים.
החוצניקים יש להם פתיחות לבוא אלייך ולהציע לך שידוך, זה חמוד וחיובי.
לא אאריך במילים, חוצניקים זה זרימה אחרת מנטליות אחרת וראש אחר,
יש אומרים שחוצניקים הם יותר משעממים..
מדובר הרי בהבדלים של ממש זה עוד יותר מאשר הבדלי עידות, ששם כולם ישראלים בדר"כ אלא שאחד, סבתא שלו מעירק, והשניה סבא שלה מרוסיה הלבנה..
וגם בהבדלי עידות עדיף להשתדך עם הצעה מתאימה ועידה דומה..
כי העידה מטביעה בנו חותם. ככה אומרים המומחים.
|
| לא יכולתי לפרט את זה יותר טוב. אך לפעמים לא כדאי להיות מקובע בנוגע לעידות... כי כבר חלאס! אפילו אני בבית פולני ... בשולחן שבת שלנו יש חריימה יש אריסה יש שבקייה ויש גוני ווקר ושיבאס.. יש גחנון ויש קציצה פרסית!!! אבל לכן הבחירה שלי יותר פונה לישראליות ... ולא לחוצה לה למרות שאני יכולה להפתיע..;) |
|
חלאס, מה משנה האוכל !
זה לא עניין של אוכל.
שוב, "לכתחילה" רצוי לבחור עידה מתאימה,
יתכן שפרסי מתאים לו הונגריה, ופולניה מתאים לה מרוקאי.
אלא שלא חילקו חכמים.
וקבעו שעדיף איש על מחניהו ואיש על דיגלו. והנסיון מראה כך..
|
| האוכל זה בסך הכל הנימשל של המשל...אם פולניה מסכימה להכניס מאכלים שלא קשורים איליה לביתה... אז קל וחוימר |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2015 14:20 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בסד
תני סיבה אחת למה?? |
| אני לא מכלילה יכול להיות שאני גם טועה... אבל הפתיחות שלהם זה משהו שאני לא כלכך אוהבת... לא יודעת... יותר מידיי... ! נגיד ישראלי שהיגר לחול אין לי בעיה... אבל חוצניק מאה אחוז זה קצת בעייתי... _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
כפי הידוע לי הישראלים יותר פתוחים וישירים.
החוצניקים יש להם פתיחות לבוא אלייך ולהציע לך שידוך, זה חמוד וחיובי.
לא אאריך במילים, חוצניקים זה זרימה אחרת מנטליות אחרת וראש אחר,
יש אומרים שחוצניקים הם יותר משעממים..
מדובר הרי בהבדלים של ממש זה עוד יותר מאשר הבדלי עידות, ששם כולם ישראלים בדר"כ אלא שאחד, סבתא שלו מעירק, והשניה סבא שלה מרוסיה הלבנה..
וגם בהבדלי עידות עדיף להשתדך עם הצעה מתאימה ועידה דומה..
כי העידה מטביעה בנו חותם. ככה אומרים המומחים.
|
| לא יכולתי לפרט את זה יותר טוב. אך לפעמים לא כדאי להיות מקובע בנוגע לעידות... כי כבר חלאס! אפילו אני בבית פולני ... בשולחן שבת שלנו יש חריימה יש אריסה יש שבקייה ויש גוני ווקר ושיבאס.. יש גחנון ויש קציצה פרסית!!! אבל לכן הבחירה שלי יותר פונה לישראליות ... ולא לחוצה לה למרות שאני יכולה להפתיע..;) |
|
חלאס, מה משנה האוכל !
זה לא עניין של אוכל.
שוב, "לכתחילה" רצוי לבחור עידה מתאימה,
יתכן שפרסי מתאים לו הונגריה, ופולניה מתאים לה מרוקאי.
אלא שלא חילקו חכמים.
וקבעו שעדיף איש על מחניהו ואיש על דיגלו. והנסיון מראה כך..
|
| האוכל זה בסך הכל הנימשל של המשל...אם פולניה מסכימה להכניס מאכלים שלא קשורים איליה לביתה... אז קל וחוימר |
|
|
|
טעות... האוכל הוא בסך הכל משל לנמשל... שאם פולניה שצמצום המאכלים שלה הם קודש ואין כניסה ואין יציאה פרט לתפריט שעובר במשפחה שלוש מאות שנה.... אז קל וחומר עם עידות אחרות ומנטליות שונה....
|
|
| נשלח ב-10/8/2015 16:01 |
|
| |
|
|