|
|
| נשלח ב-30/9/2015 00:29 |
|
| |
רעלה- פריט לבוש לכיסוי הראש או הפנים, מקווה שעכשיו היתי יותר ברורה
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2015 09:55 |
|
| |
| IAF990 כתבה: |  |
רציף זו הייתה תגובה מרושעת... אני ממליץ בחום להעלים אותה
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2015 10:01 |
|
| |
| womenbe כתבה: |  | רעלה- פריט לבוש לכיסוי הראש או הפנים, מקווה שעכשיו היתי יותר ברורה |
|
עכשיו הבנו. אבל יש כאן תמיהה כלשהיא. הרי חינכו את הבנות לצניעות, וכל כבודה בת מלך פנימה, ויש הרבה בתי ספר שיש תקנות די מחמירות בעניין, אז מה קורה ?? !! האמת שאין כאן שאלה, רוב הבנות כן מהדרות בעניין. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2015 06:20 |
|
| |
רציף - בנות מבינות טוב מאוד. ובזה דווקא ליטאי צדק - אין בעיה בלשים תמונה יחסית צנועה. זה לא בא בכדי למשוך את עיניכם, ואם זה כן - וזה נראה לכם בעייתי, אתם סוטים. ובעניין השני - ליטאי - בקשר לגולדה מאיר -זו דמגוגיה זולה. אף אחד לא מאשים בזה את הרמטכ''ל ואת שר הביטחון שהיה להם אפילו יותר אשמה בעניין. היו כלכך הרבה כישלונות, והרבה יותר גרועים, של ראשי ממשלות גברים, אבל לא אומרים שזה בעייתי. זה שובניזם במיטבו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2015 10:04 |
|
| |
| חניחניחני כתבה: |  |
רציף - בנות מבינות טוב מאוד. ובזה דווקא ליטאי צדק - אין בעיה בלשים תמונה יחסית צנועה. זה לא בא בכדי למשוך את עיניכם, ואם זה כן - וזה נראה לכם בעייתי, אתם סוטים. ובעניין השני - ליטאי - בקשר לגולדה מאיר -זו דמגוגיה זולה. אף אחד לא מאשים בזה את הרמטכ''ל ואת שר הביטחון שהיה להם אפילו יותר אשמה בעניין. היו כלכך הרבה כישלונות, והרבה יותר גרועים, של ראשי ממשלות גברים, אבל לא אומרים שזה בעייתי. זה שובניזם במיטבו.
|
|
הדיון כאן הוא שלשים תמונה זה רחוק מהחינוך שקבלתן בבית יעקב, או שאני טועה ? .... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2015 10:30 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2015 12:28 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | חניחניחני כתבה: |  |
רציף - בנות מבינות טוב מאוד. ובזה דווקא ליטאי צדק - אין בעיה בלשים תמונה יחסית צנועה. זה לא בא בכדי למשוך את עיניכם, ואם זה כן - וזה נראה לכם בעייתי, אתם סוטים. ובעניין השני - ליטאי - בקשר לגולדה מאיר -זו דמגוגיה זולה. אף אחד לא מאשים בזה את הרמטכ''ל ואת שר הביטחון שהיה להם אפילו יותר אשמה בעניין. היו כלכך הרבה כישלונות, והרבה יותר גרועים, של ראשי ממשלות גברים, אבל לא אומרים שזה בעייתי. זה שובניזם במיטבו.
|
|
הדיון כאן הוא שלשים תמונה זה רחוק מהחינוך שקבלתן בבית יעקב, או שאני טועה ? .... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ועצם הדיון מראה איפה הראש שלכם נמצא.... יאלה חתונההה
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2015 22:47 |
|
| |
| uניק כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | חניחניחני כתבה: |  |
|
|
הדיון כאן הוא שלשים תמונה זה רחוק מהחינוך שקבלתן בבית יעקב, או שאני טועה ? .... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ועצם הדיון מראה איפה הראש שלכם נמצא.... יאלה חתונההה |
|
הדיון התחיל במישהו שכנראה רצה מישהיא ששמה תמונה בגוגל + והוא מבקש לדעת מה דעת החברים בנידון. או שהנושא הזה כואב לו, או שהנושא הזה מעניין אותו משום מה. אז באמת, אפשר להגיד שיש בנות שרואות בזה צורך, או עניין או כיף, או שהן טעו, ואין עניין לפסול אותן עקב תמונה שהן שמו, וברור שאין עם זה שאלה הלכתית הרי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|