| נשלח ב-6/10/2015 18:50 |
|
| |
בחורה עם מנטליות מעט שונה - הייתם הולכים על זה?
אם היו מציעים לכם בחורה שהיא מושלמת בכל הפרטים: במידות, ביראת שמים, בהשכלה, אינטלגנציה, נאה ובעוד.. רק שהבעיה היחידה היא שהוריה של הבחורה לא מתגוררים בישראל והיא כאן בשנים האחרונות בלימודים (לא אפרט מסיבות מובנות). אמנם היא תתחתן ותגור כאן, אבל יש הבדלי מנטליות שאולי יקשו על הדרך של הזוג ועל התקשורת בניהם. רק אציין שהבחורה דוברת עברית רהוטה, אך לא גדלה בארץ ובעלת מנטליות חוצניקית בעליל. הבחור (להלן: אני) ישראלי לכל דבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2015 19:05 |
|
| |
זו לא שאלה לפורום אלא לעצמך...תחשבו עד כמה זה יפריע לך. אם אץה מעוניין בכל זאת בחכמת המונים- יש המונים שנשואים נישואים כאלה באושר גדול ובלי בעיות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2015 23:50 |
|
| |
לדעתי שאם הכל מתאים ומושלם כמו שאתה רושם, והגרעון היחיד זה מנטליות אז לא היתי מוותרת על זה בקלות... בחיים אין הכל מושלם אז צריך לדעת על מה להתפשר...לדעתי כן כדאי לנסות לראות האם יש תקשורת ודעות זהות ויש על מה לדבר בכלל
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2015 00:17 |
|
| |
יפה כתבת וומן, אני גם בדעה שאם מפריע דבר או שניים ספיציפיים, לא משנה (כמעט) עד כמה הם רציניים- שווה לדבר על זה ברצינות... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2015 00:46 |
|
| |
אם השיחה קולחת והיא מעניינת אז מעולה,
יש תכונות שבודקים יותר אצל חוצניקים, אם היא חיה על רמה, אם היא משעממת, אם היא מרובעת, אם היא איטית מדי או אם היא רועשת מדי וכדומה, ואם היא מפונקת טיכו..
יש הרבה חוצניקיות שנראות מצויין והן חינניות חבל"ז,
הן איכותיות מאוד, ויש כאלה שלמדו בארץ והן התבגרו עקב כך,
חוצניקיות מעידה שקרובה אליך עשוי מאוד להתאים,
למשל ; רומניה עם מרוקאי
או ליטאי עם פולני,
או הונגרי עם פרסי,
או בקיצור אשכנזי עם אשכנזיה, ספרדי עם ספרדי, תימני עם תימניה,
יש סיכוי גובר להתאמה
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 07/10/2015 00:47:43
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2015 11:55 |
|
| |
בסד
אם יש אהבה ורצון ללמוד ולהשתנות אפשר לחיות עם כל אדם שאין לו חסרון משמעותי... מה שכן ההתמודדות קשה יותר. אתה צריך ללמוד על המנטליות שלהן ולקבל אותה בלי לשנות אותה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2015 12:53 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בסד
אם יש אהבה ורצון ללמוד ולהשתנות אפשר לחיות עם כל אדם שאין לו חסרון משמעותי... מה שכן ההתמודדות קשה יותר. אתה צריך ללמוד על המנטליות שלהן ולקבל אותה בלי לשנות אותה. |
|
ונראה לך שהיא תספר על עצמה יותר מדי ?.... נראה לך שהיא כל כך מכירה את עצמה ?.... השאלות הנ"ל זה בכל שידוך, ואם מרגישים חיבור ונעימות, והבירורים מעידים שהיא בסדר, אז אדרבה, לא פעם החוצניקיות הן עדינות ואצילות יותר, הן מכבדות יותר, (אין להן את החוצפה הישראלית, והן לא שופעות פנינים צורמים כלפי בעליהן..) אפשר להסתדר אתן יותר, יש להן פתיחות מבורכת , ככה שאין מקום לחשוש, ההיפך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2015 12:55 |
|
| |
בסד
התכוונתי ללמוד בכללית על המנטליות של האמריקאיות בנושאים הזוגיים ותפקידי האישה בבית וכו'... ולחשוב אם הוא מוכן לקחת אותה בלי לשנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2015 13:24 |
|
| |
התכוונתי ללמוד בכללית על המנטליות של האמריקאיות בנושאים הזוגיים ותפקידי האישה בבית וכו'... ולחשוב אם הוא מוכן לקחת אותה בלי לשנות. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2015 13:53 |
|
| |
בסד
לא כ"כ הבנתי את תשובתך...אבל נו שויין לא כל דבר צריך להבין בחיים....
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2015 15:06 |
|
| |
יש כל מיני סוגים של מנטליות חול. יש ארופאים, יש אמריקאים (אני מניח שהיא אחת משני אלה). בתוך ארופאים יש סוגים שונים, המכנה המשותף רובם די מחושבים וחסכנים/קמצנים. אמריקאים יש מהחוף המערבי, ויש מהחוף המזרחי, גם יש הבדלים. בקיצור זה תלוי אם היא מתאימה לך, זה שהיא מחו"ל ואתה מהארץ לא אומר שום דבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2015 16:32 |
|
| |
לא כ"כ הבנתי את תשובתך...אבל נו שויין לא כל דבר צריך להבין בחיים.... |
|
אם אני עושה תחקיר עלייך, ואני מגלה שהכל נפלא ומושלם, נגיד, מה זה משנה לי מהו האופי הישראלי ?! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|