היי היי חברים יצאתם מעט מפרופורציות !! העלתי את האשכול כי היה לי עצוב שבחורה כלכך חכמה נשברה בסוף ! אבל לאן לקחתם את זה? זה התחיל בשידוך רגיל והמשיך בווצאפ ולא התחיל ווירטואלי!!! ויאללה כבר אני רואה כל דבר פה מאבד פרופורציה .. שתחיה באושר ועושר ותזכה להרגיש נסיכה אמיתית כמו שמגיע לה... אמן.
נשלח ב-12/10/2015 16:11
miryama15 כתב:
ברור לי כשמש, שכל מה שעבר עלי נגזר מלמעלה ולא בכוחי לומר אם היה ככה וככה. זה רצון הבורא! כשנגזר על אדם ליפול בפח, אז מה שהוא לא יעשה - לא יעזור כלום! כך שזה ממש לא תלוי במה שאני מעדיפה שיקרה או לא. בתכלס, לא היה לי טוב בנישואין. אבל למדתי הרבה הרבה בחיים האלו והשלמתי עם הגזירה שקבלתי מלמעלה.
אשרייך על האמונה יקרה! רק שלא ענית על השאלה ! אל תדאגי אני לא הארי פוטר אין לי דרך לחזור לשם כי אם כן הייתי שמחה ..;)
היי שאנל רציתי רק להגיד שאני תקופה ארוכה עוקב אחרי הפוסטים שלך וחייב להגיד שהכישרון שלך הוא נדיר! יש לך כתיבה נדירה ! רשמתי לך בפרטי הודעה אבל מצאתי להרחיב גם כאן.. ובקשר לחברתך שתראה רק נחת!
נשלח ב-14/10/2015 16:03
miryama15 כתב:
עדיף להשאר רווקה!!
וואלה... סבבה עזרת לי המון תודה וסליחה אם זה לא היה במקום!
נשלח ב-14/10/2015 16:04
ניוטרל כתב:
רציף כתבה:
miryama15 כתבה:
עדיף להשאר רווקה!!
עדיף להיות חכמה
חכם שלפני מעשה לומד מטעויות הזולת! חכם שלאחר מעשה לומד מטעויות עצמו! הי מיניהו עדיף!?!
היי שאנל רציתי רק להגיד שאני תקופה ארוכה עוקב אחרי הפוסטים שלך וחייב להגיד שהכישרון שלך הוא נדיר! יש לך כתיבה נדירה ! רשמתי לך בפרטי הודעה אבל מצאתי להרחיב גם כאן.. ובקשר לחברתך שתראה רק נחת!
תודה לך ! רק מה הקשר שתשלח לי לפרטי? הפורום קטן לך מדי? תודה וברוך הבא או ברוך השב תכף נברר..!
נשלח ב-14/10/2015 16:44
חחח לא הבנתי. רק בלי מכות! ותודה לך=)
נשלח ב-14/10/2015 20:21
משהו לא מסתדר לי עם הלחץ החברתי... כי אם זו בחורה של "מה יגידו" שמושפעת כל כך מהסביבה, איך היא התחתנה עם אחד שכולם ירכלו עליה בגללו? הרי הוא גרוש עם ילדים וכו'...