בית פורומים שידוכי חרדים

בחור מעשן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/10/2015 21:55 לינק ישיר 

יש לעיין בקופסאות הסיגריות
מה צפוי למי שמעשן

וזה גם שאלה של איסור תורה
חמור ונורא !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2015 22:25 לינק ישיר 

Boyman כתב:
בחור מעשן בערך 5 -8 סיגריות ליום . מפריע לכן? וגם גברים מה דעתכם על בחורה מעשנת? תודה

לדעתי - הדבר הכי גרוע שיכול להיות. להתייחס לזה כאל בחור שמעשן סמים. הוא יבזבז כסף כל החיים על כלום ושום דבר, יפריע לאשתו מאוד (עד כדי אי יכולת לנשק, דבר מינימלי ביחסים) ויריח כמו מאפרה. יהיה עצבני ויתייחס כך לאשתו ולילדים. מי שמוכנה להכניס ראש למטה חולה, בבקשה...

(על בחורה מעשנת לא נראה לי שיש ענין לדבר בכלל)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2015 12:07 לינק ישיר 

ישראל_מאיר כתבה:

Boyman כתב:
בחור מעשן בערך 5 -8 סיגריות ליום . מפריע לכן? וגם גברים מה דעתכם על בחורה מעשנת? תודה

לדעתי - הדבר הכי גרוע שיכול להיות. להתייחס לזה כאל בחור שמעשן סמים. הוא יבזבז כסף כל החיים על כלום ושום דבר, יפריע לאשתו מאוד (עד כדי אי יכולת לנשק, דבר מינימלי ביחסים) ויריח כמו מאפרה. יהיה עצבני ויתייחס כך לאשתו ולילדים. מי שמוכנה להכניס ראש למטה חולה, בבקשה...

(על בחורה מעשנת לא נראה לי שיש ענין לדבר בכלל)

הלו,
להתייחס לזה כמו אצל בחור שצורך סמים וכו' ??!!

כבודו ממש הגזים בתגובה שלו .

אמנם, יתכן שמדובר בקופסה וחצי ליום..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2015 14:17 לינק ישיר 

זה תמיד מתחיל בסיגריה וחצי ליום, בשביל הפוזה, ונגמר בעישון כפוי בשירותים, כאדם זב ומצורע, שחייב לרוץ באמצע כל פגישה / ארוחה וללכת לעשן בחוץ, ובשתי קופסאות ליום, עד המוות הגואל. אין הבדל בין זה לבין עישון סמים.

בחור עם ראש על הכתפיים יתבונן מעט ויבין לאיזה בוץ הוא מכניס את עצמו, תאווה תמידית שאין לה סוף. מולו יכול לשבת בחור אחר, שלא התחיל לעשן מימיו, והוא מסתכל עליו בשאט נפש, ללא שום חשק לעשן. האם כדאי?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > בחור מעשן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.