|
|
| נשלח ב-18/10/2015 18:24 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | אם עוד בדייטינג שכולם מתנהלים אחד עם השניה כמו בזכוכית קריסטל עדינה, ולמרות זאת הגעתם לחיכוך, ואפילו לא בגלל משהו שמצדיק חיכוך- לעניות דעתי זה מנבא חיכוכים גדולים בהרבה בעתיד, כשהבעיות יגדלו וגם באמת יצדיקו חיכוך. אבל אי אפשר לשפוט על סמך נתונים בודדים, מה שכתבתי זה רק כלל בעלמא... באשר לשוני ביניכם- אם זה לא היה גורם חיכוכים, קרי הוא מקשיב ושומע לצרכים שלך להוציא את הכסף- זו יכולה הייתה להיות זוגיות מופלאה ומאוזנת פיננסית, בה את מודעת לדברים שצריך לקנות או אפילו סתם לביזבוזים הרצויים, בזמן שהוא מקצץ פה ומרסן שם עד לכדי שלימות (כמה כיף להגזים ;) ). כאמור- שימי לב מה זה גורם לו. אם זה יוצר חיכוכים- הם רק ילכו ויגדלו ככל שהוא יתרגל אלייך ופחות יצטרך להרשים אותך. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
זה לא דייט רגיל, אלא יותר קשר ידידותי. אם הגענו עכשיו לחכוך ולא משנה מי צודק, זה אומר שבחיים עצמם יהיו לנו הרבה חיכוכים כמעט על כל צעד. אבל, זה המינוס היחיד שלו(מה שלא מצאתי בשאר הגברים שיצאתי איתם)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2015 18:28 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בסד
השידוך הזה לא נשמע טוב לחיי ביחד... עם לדעתו רק לו מותר להוציא על עצמו ארמני ולך לא מגיע 450 על עקב,זה כבר מראה על צרות עין. או על בעיות אחרות... תבדקי טוב לפני שאת חושבת להגיד את הכן... |
|
הוא הכי מפרגן שיכול להיות!!! וזה לא נובע מצרות עין בכלל. הוא רק מביע דיעה, בינתיים אני זאתי שמשלמת לי על קניותיי. ואני עדיין לא אומרת כלום, ככה שאת יכולה להיות רגועה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2015 18:30 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  | זה רק אני שחושבת שלפני שזורקים/מעיפים/כותשים בן אנוש צריך לדבר על העניין, בפתיחות ובכנות את יכולה ליזום שיחה על העניין ולהניח את הקלפים על השולחן אתה חושב שלקנות נעל ב 450 זה ביזבוז ובאותה נשימה אתה לובש .. שלעניות דעתי המקצועית, עולה יותר מכפול, אין סתירה ביי ן הדברים?
למה אתה חושב שזה ביזבוז וזה לא, האם אתה מסוגל להכיל ולקבל, שקניית בגדים היא צורך אצלי? ואני בהחלט יוציא עליה כסף, (אם את מכורה, את צריכה לדעת שלא תמיד יש כסף לזוגות, ולפעמים בהחלט תאלצי להצטמצם..) תיראי את התגובה תביני כמה עמוקה השריטה אם בכל כרגע זה באמת נשמע נקודת מוצא לא טובה אבל לפני שאת מחלטיה שזה הגורם מפריע, תעלי לשיחה כנה. תתארי את הצורך שלך בתחביב הזה תמחישי גם את הנקודת ממשק, גם אתה כנראה מחבב את העניין וכמו שלך זה חשוב תנסה להבין שלאישה זה חשוב בכפליים. אל תעשי את זה כתוכחה/ התקפה אלא באמת נושא לדיון פתוח ותסיקי מסקנות... בהצלחה! |
|
תודה תמר! אני באמת ייזום שיחה על העניין הזה ואראה כיצד הוא מגיב.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2015 20:49 |
|
| |
| uניק כתבה: |  |
| IAF990 כתב: |  | אם עוד בדייטינג שכולם מתנהלים אחד עם השניה כמו בזכוכית קריסטל עדינה, ולמרות זאת הגעתם לחיכוך, ואפילו לא בגלל משהו שמצדיק חיכוך- לעניות דעתי זה מנבא חיכוכים גדולים בהרבה בעתיד, כשהבעיות יגדלו וגם באמת יצדיקו חיכוך. אבל אי אפשר לשפוט על סמך נתונים בודדים, מה שכתבתי זה רק כלל בעלמא... באשר לשוני ביניכם- אם זה לא היה גורם חיכוכים, קרי הוא מקשיב ושומע לצרכים שלך להוציא את הכסף- זו יכולה הייתה להיות זוגיות מופלאה ומאוזנת פיננסית, בה את מודעת לדברים שצריך לקנות או אפילו סתם לביזבוזים הרצויים, בזמן שהוא מקצץ פה ומרסן שם עד לכדי שלימות (כמה כיף להגזים ;) ). כאמור- שימי לב מה זה גורם לו. אם זה יוצר חיכוכים- הם רק ילכו ויגדלו ככל שהוא יתרגל אלייך ופחות יצטרך להרשים אותך. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
זה לא דייט רגיל, אלא יותר קשר ידידותי. אם הגענו עכשיו לחכוך ולא משנה מי צודק, זה אומר שבחיים עצמם יהיו לנו הרבה חיכוכים כמעט על כל צעד. אבל, זה המינוס היחיד שלו(מה שלא מצאתי בשאר הגברים שיצאתי איתם)
|
|
אם זה קשר ידידותי אז אפשר להבין יותר את הקטע הזה שחשוב לו להוכיח לך שגם שקל זה חשוב, וחוץ מזה הוא רצה לבדוק איך את מתנהגת אם מציקים לך  וחוץ מזה, זה היה בהומור  : ויתכן שיש לו נטיה לקמצנות, ובדרך כלל הוא מתעלה מעל זה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2015 21:24 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בסד
את חושבת שאישה שמנוהלת עפ"י הרגש נגיד יש להאפשרות להתעלות על הרגשות? אני אישית שכלתנית אך יש לי סכנה להסבך עם גברים לא מתאמים הרבה זמן בגלל הרגשות. אנלא אגיד כן בחיים אך גם לא אגיד לא.זה כף הקלע הכי גרועה בחיים. כך שאני לפעמים מעדיפה לקצור את הקשר כבר בהתחלה אם משהו לא נראה מתאים לפני שאקשר ואז העסק יסתבך....
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/10/2015 14:35:55 |
|
למה יסתבך ? כולה את נפגשת 3 פעמים בשבוע למשך שעתיים או יותר. ואת צודקת שהרבה פעמים על ההתחלה זה לא זה, ואז מסיימים את הקשר . מושכים כמה שצריך, ואין מקום לחשוש שמא תתאהבי, חוץ מזה שמדי פעם את מזכירה לעצמך שאת רק בודקת. בכלל, חייכנית, יש לי הרגשה שיש לך עוד מה ללמוד וליישם בחיים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2015 11:30 |
|
| |
בסד
עד המוות יש מה ללמוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2015 12:15 |
|
| |
| uניק כתב: |  | בסד
השידוך הזה לא נשמע טוב לחיי ביחד... עם לדעתו רק לו מותר להוציא על עצמו ארמני ולך לא מגיע 450 על עקב,זה כבר מראה על צרות עין. או על בעיות אחרות... תבדקי טוב לפני שאת חושבת להגיד את הכן...
הוא הכי מפרגן שיכול להיות!!! וזה לא נובע מצרות עין בכלל. הוא רק מביע דיעה, בינתיים אני זאתי שמשלמת לי על קניותיי. ואני עדיין לא אומרת כלום, ככה שאת יכולה להיות רגועה.
|
|
בסד
נו כבר רואים שאת מאוהבת בו...
תתחתני איתו שיבושם לך... שגם יחווה דעה על עוד דברים. אגב,מה יהיה כשלא תוכלי לשלם על עצמך פתאום? את צריכה לקחת גבר שמתאים לכל שלב בחיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2015 17:30 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | | בסדהשידוך הזה לא נשמע טוב לחיי ביחד...עם לדעתו רק לו מותר להוציא על עצמו ארמני ולך לא מגיע 450 על עקב,זה כבר מראה על צרות עין.או על בעיות אחרות...תבדקי טוב לפני שאת חושבת להגיד את הכן...הוא הכי מפרגן שיכול להיות!!! וזה לא נובע מצרות עין בכלל. הוא רק מביע דיעה, בינתיים אני זאתי שמשלמת לי על קניותיי.ואני עדיין לא אומרת כלום, ככה שאת יכולה להיות רגועה.בסדנו כבר רואים שאת מאוהבת בו...תתחתני איתו שיבושם לך...שגם יחווה דעה על עוד דברים.אגב,מה יהיה כשלא תוכלי לשלם על עצמך פתאום?את צריכה לקחת גבר שמתאים לכל שלב בחיים. |
| אני לא מתאהבת תוך שבועיים. (אני לא מאמינה באהבה ממבט ראשון ויסלחו לי כל המאמינים. ברור שצריך שיהיה משיכה בין אחד לשני אבל, אהבה זה דבר שנרכש עם הזמן.)ואני גם לא יודעת אם נועדנו זה לזה. ההתאמה בינתיים היא יותר ממושלמת אבל, זה לא אומר כלום.כנראה לא הבנת את דבריי: אין לו את הזכות להגיד לי מה לעשות/לקנות כל עוד אני זאתי שמשלמת(יותר נכון ההורים) אלא, הוא אמר לי את זה בצורה אגבית, כמו חוות דעת משלו.מבחינה כספית-הוא ממש מסודר. אבל זה לא מה שיניע וישכנע אותי.
תוקן על ידי uניק ב- 19/10/2015 17:30:22
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2015 12:17 |
|
| |
בסד
אני חושבת שגבר אמיד לא אמור לחוות דעת בנושא הקניות גם אם זה לא על חשבונות... במיוחד אם הוא מבזבז יותר על עצמו.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2015 21:53 |
|
| |
אולי הוא קמצן ביחס לדברים שהוא יכול להסתדר בלעדיהם אבל אם הוא ירצה או אשתו ולילדים שלו אז הוא ייתן הכל אבא שלי הוא כזה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2015 08:38 |
|
| |
תמר , תמשיכי להגיב לעוד אשכולות , כמה חכמה את :)
אני מסכימה עם תמר, תדברי איתו על זה.. תראי , זה קצת בעיה, ברגע שרואים חיסרון בפגישה, קשה להתעלם ממנו, כי לפעמים זה באמת לא מעיד על שום דבר, ולפעמים הקושי הזה רק יתעצם אחרי החתונה! זה יכול להיות שהוא רק חסכן, וזה מצויין. כי גם אני טיפוס שיודע לבזבז טוב כשצריך ולחסוך כמה שאפשר, כי אם אפשר לחסוך עבור דירה ודברים משמעותיים בלי לפגוע בהנאה שלי או בן זוגי , אז למה לא לחסוך? תשאלי אותו, ייתכן שתופתעי, אבל שוב תקחי את זה בערבון מוגבל וקחי סיכון שהוא באמת קצת קמצן. דבר שני, אם את לא חסכנית בכלל ומבזבזת בלי לחשוב, והוא כן, ייתכן שתהיה בעיה.. יש הבדל בין אחד חסכן שלא מתקמצן לקנות את ההכי טוב(כי זה שווה את הכסף) ושומר עליו , לבין בזבזן שלא מחשב שקל.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2015 11:00 |
|
| |
לפי דעתי  זה טוב שיוניק תדבר עם הבחור ההוא, זה יקדם דברים ויזיז מהלכים, אלא שכפי הנראה טוב להתרחק ממנו, ובהקדם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|