|
|
| נשלח ב-20/10/2015 23:14 |
|
| |
| צדיקונת כתב: |  | | לא חייב להפריע?..לדעתי אין צורך אבל כל אחד מה שחושב.... |
|
צדיקנת
העלתי ונעצתי את האשכול של אדם רק מהסיבה הזאת..
יש כאלה שלא אכפת להן...
לי גם לא.
כל אחד חי את חייו..כל עוד שלא משתמש בחברותו כאן ככלי לפגוע במישהו.
מי שאכפת לה..יש את האשכול המבורך של אדם..
וכזה לא מספיק..אני חוסם.. כמו שחסמתי עכשיו משהו..
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2015 07:50 |
|
| |
אדון בוי מאן היקר...באמת שאין לי מושג מי אתה ולא מתכוונת לדעת מי אתה...אבל יצאת מכל הכיוונים עברת את כל גבול הטעם הטוב...ניסיתי לא להתייחס אבל זהו נשבר לי..לא אני לא משחקת אותה מליון דולר אלא לא קשור אילך אני לא בקטע הזה של התכתבות לשם היכרות וזה כללי לא חלילה משהו כלפיך ! אני עדיין לא כזו נואשת עדיין..עדיין דובקת בדרך הפרימיטיבית של ימיי הביניים לצאת לשידוכים פנים מול פנים ולא מקלדת מול מקלדת...אז אנא ממך עזוב אותי לנפשי אין לי מושג מי אתה ולך אין מושג מי אני כך שבאמת לא מבינה מה הקטע שלך ! ולולא היית רואה איך אני נראת היית עושה ווידוי רק על זה שפנית אלי...אנשים רואים אותי חוצים את הכביש מרוב דחיה..כך שעשה לעצמיך טובה ורד לי מהחיים אני מתחננת! ולא! הפורום לא נועד להכרויות זה פורום שעוסק בנושא השידוכים לדבבר לשפוך ושאול אבל לא להכרויות ! לפחות לא מבחינתי! תכבד בשביל שיהיה נעים בפורום ולא ההיפך...בבקשה ממך מתחננת לפניך! ויקרות שלי אם הוא מבקש ממכם מידע עלי לא לתת לו כלום! תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2015 08:48 |
|
| |
בוקר טוב, רק עכשיו גילית שלא כל חרדי הוא באמת כזה?
יש את העיניין של "לא שינה לבושו" כל עוד הוא לבוש כמו בחור ישיבה אז הוא מגדיר את עצמו חלק משם.לפחות הוא שייך!! זה לא אומר על השקפות ושאיפות. אני כבחורה רציתי אחד שלבוש כמו בחור ישיבה! לא משנה אם עובד, ואם יש לו גלאקסי. ומאיפה הוא, אם הוא שינה בלבוש מבחינתי הוא חצה קו. זה שהוא לא כל היום מדבר על רוחניות לא מעיד כלום, ייתכן שהוא שומר על קלה כבחמורה, אבל הוא באופיו פחות "רוחני" אלא יותר מעשי.
תוקן על ידי שטויעס ב- 21/10/2015 08:55:16
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2015 08:52 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2015 08:56 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | |
|
אז ככה
אחרי שבוימן הטריד פה כמה וכמה ניקיות שחלקן פנו אלי אתמול.
ואחרי התכתבות קצרה איתו.
שבה המצב רק הדרדר.
בוימן נחסם לצמיתות..
לשתי הניקיות שפנו אלי אתמול..היו רגועות..
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2015 10:46 |
|
| |
| uניק כתבה: |  | אחרי שנכוותי עם לובשי השחור-לבן (ולא שאני מזלזלת בכולם) הגעתי למסקנה שהבגד לא עושה את האדם. אמנם יש קשר בין החיצוניות לפעילות/מעשים של האדם אבל, זה לא מעיד על מעלתו של האדם! שאנל, אם את סובלת מהפרעת אישיות, בקצב הזה כל האנשים צבועים.... אני גם בסירה כמוך, גדלתי בבית מאוד מסויים ומכירה רק את הלובשי צבעוני והיתה הערכה ללובשי השחור-לבן אבל, קיבלתי כזו סטירה לפנים וכל התדמית שלהם ירדה בעיניי והתחלתי לחשוב אחרת. אני מעדיפה את האדם "הפשוט הצבעוני" על פני השחור-לבן. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2015 22:38 |
|
| |
| לומד_עובד כתב: |  | פותחת האשכול מנופפת בזה שחיה חלק מחייה בקהילה באירופה. ושלובשת חצאיות ג'ינס. ושיש לה מלא שירים לועזיים. ומכשיר לא כשר. ושהיא חיה ב2015 וכ'ו
והוא .נופף בגלאקסי שלו
אם את שואלת אותי אתם נשמעים מתאימים בול!!!!!
(בעברית קוראים לזה ילדים מתלהבים)
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי לומד_עובד ב- 20/10/2015 06:43:15
|
|
תכל'ס... אני חושבת לא הגיוני להיות משהו אחד אבל לרצות שלא יהיה אינטרנט בבית (אבל בסמארטפון כן) ולחנך ילדים לשחור לבן בזמן שההורה לא כזה בכלל.. בשידוכים מחפשים התאמה בהשקפה ובסגנון. אז למה שאנל את מחפשתלהתחתן עם ראביי?!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2015 00:14 |
|
| |
| פרומערית כתבה: |  |
| לומד_עובד כתב: |  | פותחת האשכול מנופפת בזה שחיה חלק מחייה בקהילה באירופה. ושלובשת חצאיות ג'ינס. ושיש לה מלא שירים לועזיים. ומכשיר לא כשר. ושהיא חיה ב2015 וכ'ו
והוא .נופף בגלאקסי שלו
אם את שואלת אותי אתם נשמעים מתאימים בול!!!!!
(בעברית קוראים לזה ילדים מתלהבים)
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי לומד_עובד ב- 20/10/2015 06:43:15
|
|
תכל'ס... אני חושבת לא הגיוני להיות משהו אחד אבל לרצות שלא יהיה אינטרנט בבית (אבל בסמארטפון כן) ולחנך ילדים לשחור לבן בזמן שההורה לא כזה בכלל.. בשידוכים מחפשים התאמה בהשקפה ובסגנון. אז למה שאנל את מחפשתלהתחתן עם ראביי?! |
|
|
|
|
|
|