בית פורומים שידוכי חרדים

הבגד עושה את האדם?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/10/2015 23:14 לינק ישיר 

צדיקונת כתב:
לא חייב להפריע?..לדעתי אין צורך אבל כל אחד מה שחושב....
צדיקנת העלתי ונעצתי את האשכול של אדם רק מהסיבה הזאת.. יש כאלה שלא אכפת להן... לי גם לא. כל אחד חי את חייו..כל עוד שלא משתמש בחברותו כאן ככלי לפגוע במישהו. מי שאכפת לה..יש את האשכול המבורך של אדם.. וכזה לא מספיק..אני חוסם.. כמו שחסמתי עכשיו משהו..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2015 07:50 לינק ישיר 

אדון בוי מאן היקר...באמת שאין לי מושג מי אתה ולא מתכוונת לדעת מי אתה...אבל יצאת מכל הכיוונים עברת את כל גבול הטעם הטוב...ניסיתי לא להתייחס אבל זהו נשבר לי..לא אני לא משחקת אותה מליון דולר אלא לא קשור אילך אני לא בקטע הזה של התכתבות לשם היכרות וזה כללי לא חלילה משהו כלפיך ! אני עדיין לא כזו נואשת עדיין..עדיין דובקת בדרך הפרימיטיבית של ימיי הביניים לצאת לשידוכים פנים מול פנים ולא מקלדת מול מקלדת...אז אנא ממך עזוב אותי לנפשי אין לי מושג מי אתה ולך אין מושג מי אני כך שבאמת לא מבינה מה הקטע שלך ! ולולא היית רואה איך אני נראת היית עושה ווידוי רק על זה שפנית אלי...אנשים רואים אותי חוצים את הכביש מרוב דחיה..כך שעשה לעצמיך טובה ורד לי מהחיים אני מתחננת! ולא! הפורום לא נועד להכרויות זה פורום שעוסק בנושא השידוכים לדבבר לשפוך ושאול אבל לא להכרויות ! לפחות לא מבחינתי! תכבד בשביל שיהיה נעים בפורום ולא ההיפך...בבקשה ממך מתחננת לפניך! ויקרות שלי אם הוא מבקש ממכם מידע עלי לא לתת לו כלום! תודה 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/10/2015 08:48 לינק ישיר 

בוקר טוב, רק עכשיו גילית שלא כל חרדי הוא באמת כזה?

יש את העיניין של "לא שינה לבושו"
כל עוד הוא לבוש כמו בחור ישיבה אז הוא מגדיר את עצמו חלק משם.לפחות הוא שייך!! זה לא אומר על השקפות ושאיפות.
אני כבחורה רציתי אחד שלבוש כמו בחור ישיבה! לא משנה אם עובד, ואם יש לו גלאקסי. ומאיפה הוא, אם הוא שינה בלבוש מבחינתי הוא חצה קו. 
זה שהוא לא כל היום מדבר על רוחניות לא מעיד כלום, ייתכן שהוא שומר על קלה כבחמורה, אבל הוא באופיו פחות "רוחני" אלא יותר מעשי. 

תוקן על ידי שטויעס ב- 21/10/2015 08:55:16

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2015 08:52 לינק ישיר 

יחי השיימינג הפומבי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2015 08:56 לינק ישיר 

IAF990 כתב:
יחי השיימינג הפומבי

נשלח מהאנדרואיד שלי

אז ככה
אחרי שבוימן הטריד פה כמה וכמה ניקיות שחלקן פנו אלי אתמול.
ואחרי התכתבות קצרה איתו.
שבה המצב רק הדרדר.
בוימן נחסם לצמיתות..
לשתי הניקיות שפנו אלי אתמול..היו רגועות..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2015 10:37 לינק ישיר 

טום888 כתבה:

IAF990 כתב:
יחי השיימינג הפומבי

נשלח מהאנדרואיד שלי

אז ככה
ואחרי התכתבות קצרה איתו.
שבה המצב רק הדרדר.
בוימן נחסם לצמיתות..

והמנהל ידאג שהברנש לא יחזור בניק אחר ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2015 10:46 לינק ישיר 

uניק כתבה:

אחרי שנכוותי עם לובשי השחור-לבן (ולא שאני מזלזלת בכולם) הגעתי למסקנה שהבגד לא עושה את האדם.
אמנם יש קשר בין החיצוניות לפעילות/מעשים של האדם אבל, זה לא מעיד על מעלתו של האדם!
שאנל, אם את סובלת מהפרעת אישיות, בקצב הזה כל האנשים צבועים....
אני גם בסירה כמוך, גדלתי בבית מאוד מסויים ומכירה רק את הלובשי צבעוני והיתה הערכה ללובשי השחור-לבן אבל, קיבלתי כזו סטירה לפנים וכל התדמית שלהם ירדה בעיניי והתחלתי לחשוב אחרת.
אני מעדיפה את האדם "הפשוט הצבעוני" על פני השחור-לבן.

גם השוליים של השחור לבן,
יש מהם שגולשים הרחק הרחק,

תלוי עם מי יוצאים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2015 14:32 לינק ישיר 

רציף כתב:
טום888 כתבה:

IAF990 כתב:
יחי השיימינג הפומבי

נשלח מהאנדרואיד שלי

אז ככה
ואחרי התכתבות קצרה איתו.
שבה המצב רק הדרדר.
בוימן נחסם לצמיתות..

והמנהל ידאג שהברנש לא יחזור בניק אחר ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

נכון הוא יכול לחזור..
אבל אם הוא יחזור..הוא יחזור עם הזוהמא שהיא חלק ממנו.
ומממילא את אותה הגברת בשינוי אדרת
נחשוף שוב..ונחסום שוב..
אתה לא מבין כמה ניקים חסומים קיימים..עשרות רבות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2015 22:31 לינק ישיר 

איזה השגחה פרטית!
בדיוק אתמול דיברתי על הנושא עם חברה..
היא אמרה בדיוק את מה שאת כותבת כאן. שהיא ראתה בחורים שנראים לא הכי.. אבל דווקא הם מתנהגים כמו בני אדם ומתכוונים בתפילה וכו'.. ולעומת זאת ראתה בחורים שנראים פרומערים לגמרי, יושבים בקיוסק וצופים בכדורגל וסרטים שברגע שהיא העיפה לכיוון המסך מבט - היא נחרדה.

אז זה מה שאמרתי לה:
כן, הבגד עושה את האדם. אבל הוא בעל בחירה חופשית ויכול להתנגד. הבגד גורם לאדם להרגיש לא בנוח כאשר הוא עושה מעשה שלא תואם את הבגד בפומבי. אבל אחרי כמה פעמים הרגש מתכהה... וזה יכול לקרות לכל אחד ברמה כזו או אחרת.
אבל!
צריך לזכור שהבגדים האלה הם פשוט מדים! כן, מדים של חרדי... ולכן גם אדם שלא לובש אותם - כבר תלש את עצמו מכל העניין של החרדיות - גם את הדברים הטובים וגם את אלו שפחות. ולפעמים כשאתה לא בתוך מדים שחונקים ומחייבים אותך (תיזכרי בבקשה בימי התלבושת האחידה), דווקא שם לפעמים מתגעגעים לפעם ומתעלים..  שימי לב שלבחורים נושרים קשה מאד לחזור לבגדי בחור ישיבה, גם אחרי שמבפנים הם כבר זכים וטהורים...
ולעומת זאת, הבחור שפגשת לובש בעצם את התלבושת האחידה של הישיבה. וזה פשוט משום שאין לו אומץ לערוק לגמרי לצבעוניות. אולי כדי לא לבייש את המשפחה. אז הוא נשאר ככה, בשחור ולבן. אבל הוא לא מסתיר כלום לפחות - לא את הגלקסי ולא את תכולתו.. כי שם הוא נמצא.

ובכל זאת, עדיין ארצה בחור שלובש את המדים הללו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2015 22:38 לינק ישיר 

לומד_עובד כתב:
פותחת האשכול מנופפת בזה שחיה חלק מחייה בקהילה באירופה. ושלובשת חצאיות ג'ינס. ושיש לה מלא שירים לועזיים. ומכשיר לא כשר. ושהיא חיה ב2015 וכ'ו

והוא .נופף בגלאקסי שלו

אם את שואלת אותי אתם נשמעים מתאימים בול!!!!!

(בעברית קוראים לזה ילדים מתלהבים)

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי לומד_עובד ב- 20/10/2015 06:43:15

תכל'ס...
אני חושבת לא הגיוני להיות משהו אחד אבל לרצות שלא יהיה אינטרנט בבית (אבל בסמארטפון כן) ולחנך ילדים לשחור לבן בזמן שההורה לא כזה בכלל..
בשידוכים מחפשים התאמה בהשקפה ובסגנון. אז למה שאנל את מחפשתלהתחתן עם ראביי?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2015 00:14 לינק ישיר 

פרומערית כתבה:

לומד_עובד כתב:
פותחת האשכול מנופפת בזה שחיה חלק מחייה בקהילה באירופה. ושלובשת חצאיות ג'ינס. ושיש לה מלא שירים לועזיים. ומכשיר לא כשר. ושהיא חיה ב2015 וכ'ו

והוא .נופף בגלאקסי שלו

אם את שואלת אותי אתם נשמעים מתאימים בול!!!!!

(בעברית קוראים לזה ילדים מתלהבים)

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי לומד_עובד ב- 20/10/2015 06:43:15

תכל'ס...
אני חושבת לא הגיוני להיות משהו אחד אבל לרצות שלא יהיה אינטרנט בבית (אבל בסמארטפון כן) ולחנך ילדים לשחור לבן בזמן שההורה לא כזה בכלל..
בשידוכים מחפשים התאמה בהשקפה ובסגנון. אז למה שאנל את מחפשתלהתחתן עם ראביי?!

כי הרבנית הגאונית שאנל
רוצה את הרב הגאון

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הבגד עושה את האדם?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.