בית פורומים שידוכי חרדים

חתן און ליין

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/11/2015 10:31 לינק ישיר 

שאנל_22 כתבה:

רציף כתב:
IAF990 כתבה:

עזבי פילוסופיות וצדדים ואפרויות...
אני מסתכל על השורש.
הבחור התאהב במה? אני מדבר על הרגע הראשון שגרם לו לשלוח הודעה... בתמונה שלה? אוי ואבוי. במשפט שהיא כתבה והדליק אותו? אוי ואבוי.

באמת נראה לך לעניין להתחתן עם בחור שפיתוי כל כך קטן ואפסי הפיל אותו?! מה יהיה כשבעבודה המזכירה שלו תתלבש יום אחד יותר "מיוחד" כדי למצוא חן בעיניו? ומה אם השכנה איזה יום אמרה לו בוקר טוב יפה מידיי??! לדעתי בחור שנפל בכזו שטות- זה בחור שאי אפשר לסמוך עליו לזוגיות נאמנה...וכל החירטוטי מילים יפות שהוא כתב זההכל למטרה אחת ויחידה...לא, היא לא טהורה כמו שהוא הצהיר.

אבל זו דעתי, ודעתי בלבד, כולם פה מכירים אותי שאני פרימיטיב...אולי לכן אני עדיין רווק.

הבחור שבסיפור
התאהב על ההתחלה ?...

אני לא בטוח .

הבחור מאוד התרשם מהאישיות, מהכתיבה האיכותית/השנונה/העליזה,

ומהון להון - שניהם התאהבו, מה לעשות.

אולי זה מה שנאמר
"ענבי הגפן בענבי הגפן - דבר נאה ומתקבל" ?...

חשוב להדגיש,
שיש להבחין בין הכרות יבשה ועניינית,

לבין התאהבות ויצירת קורי התאהבות סמיכים,

וכמו שפרומערית כתבה...

אחד שבקי בפלירטוטים, הוא לא אחד
שהיית רוצה להתחתן איתו

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 01/11/2015 17:30:46

באלי להגיד משו אבל אני סותמת תפה ואת היד מלהקליד

אולי רצית להגיד שאני בקי בפלירטוטים...

נו טוב, במשך הזמן לומדים.

רצוי ונכון להזהר מקשרים כאן
כשיש לנו הצעות נורמטיביות
ואנחנו צעירים ומבוקשים.

זה גם תלוי במידת האדיקות של כל אחד ואחת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2015 10:49 לינק ישיר 

מדהים איך ב-30 תגובות נכנסות 100 דעות. ככה זה יהודים, בכל נושא ישלהם 5 דעות מוצקות וברורות. ואולי טוב שכך.
לגופו של עניין, בסיפור הנ"ל אף אחד לדעתי לא התאהב, אלא התרשם. רגשות זה לא דבר כזה זול שמוכרים כבר בקשר הראשוני. ולגבי האפקטיביות של הדרך, יש יתרונות ויש חסרונות. מי שחושש מהדרך של השידוכים(כי לא מכירים מספיק), היכרות דרך הפורום או דרך פלטפורמה חרדית איכשהו, תהיה בשבילו גן עדן..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2015 10:15 לינק ישיר 

רגוע222 כתבה:

מדהים איך ב-30 תגובות נכנסות 100 דעות. ככה זה יהודים, בכל נושא ישלהם 5 דעות מוצקות וברורות. ואולי טוב שכך.
לגופו של עניין, בסיפור הנ"ל אף אחד לדעתי לא התאהב, אלא התרשם. רגשות זה לא דבר כזה זול שמוכרים כבר בקשר הראשוני. ולגבי האפקטיביות של הדרך, יש יתרונות ויש חסרונות. מי שחושש מהדרך של השידוכים(כי לא מכירים מספיק), היכרות דרך הפורום או דרך פלטפורמה חרדית איכשהו, תהיה בשבילו גן עדן..

ברוך הבא, רגוע

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2015 12:29 לינק ישיר 

שאנל_22 כתב:
היטבת לכתוב! ועצוב שזה המצב:(אני נגד הכרות וירטואלית בין אם היא דרך הרשתות החברתיות ובין אם זה דרך פורום שידוכי חרדים, מכמה סיבות:1. מאחורי המקלדת יושבים לפעמים סוטים ופדופילים.2. ממה יש להתאהב במשהי אנונימית?? מתמונה/תגובה??3. כדי למנוע את עגמת הנפש שנוצרת כאשר הקשר יותר מתקדם ואז מדברים בפון או אפילו נפגשים ואז מבינים לאיזה בור נופלים....(אני יודעת על מה אני מדברת למרות שלא חוויתי זאת אישית)
יוניק..געגועי ילדה יפה..
ברור שזה שלילי ובטח ללובשי השחור לבן
אבל בא נגיד זה התחיל אחרת? 
ולא פנה ושאל אבא שלך גנן..
היית נותנת צאנס? או שישר שלילי?
מממ הטבתי לכתוב כי היה לי אחלה מוזה:)

גמני געגעת, אבל מה לעשות ויש ביממה רק 24 שעות ואני במרתון אחרי השעון.....
גם אם אני זורמת זה לא יהיה מעבר להתכתבות.
אבל, בחיים לא אתן את מס' הפון שלי/אפגש עם גבר אנונימי ווירטואלי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2015 16:21 לינק ישיר 

שאנל_22 כתבה:

רציף כתב:
ממה הילדה מתלהבת ?

אפשר להכיר גם כאן,
ולעשות את זה תכליתי,

לא הייתי מתלהב
מאחת מתלהבת
שחיה בסרט.

אין טעם ולא רצוי
להתאהב במישהו עלום אופי
ועלום מראה.

יש כאן יתרון
כי מתרשמים מהניק לאורך זמן,
והכתיבה שלנו - מעידה עלינו איפשהו.

ואם זה מתאים אז אפשר
להעביר את הפרטים לשדכנית,

אם הבחור ממהר אז
שילך הביתה .

נשלח מהאנדרואיד שלי

יש בך כשרון נדיר לקחת דברים  לא קשורים
ולהפוך מהם מטעמים..שלא מתעכלים טוב

שאנל יקרה,

את כתבת
בסיום הפוסט שלך
"ילדה מתלהבת",

אז שאלתי,
ממה הילדה מתלהבת ?

יש מבין ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2015 01:12 לינק ישיר 

שאנל_22 כתב:
נגד!למה? כי 99% שזה לא הבחור שהיית נפגשת איתו בשידוך, אז למה לנסות בדרך עקיפה משהו שלא רצית מלכתחילה?דבר כזה יכול להחזיק מעמד וללכת רק במקום כמו קבוצות ווטסאפ שבהם הבחור והבחורה מזדהים בשמם ובתמונתם ככה שאין הפתעות וגם במהלך הקשר אפשר לברר על הבן אדם כדי לדעת שלא נפלנו לפח.אבל גם קשר כזה לא הייתי ממליצה לאף אחד. ועד כמה שאני יודעת קבוצות ווטסאפ מעורבות הם הפך ההלכה. (טוב, האמת שאין לי בכלל ווטסאפ. אבל זה לא קשור לנושא)וכן, המשחק ה"תמים" הזה יכול להיות מסוכן. או להיגמר בדרך שאחד הצדדים לפחות לא חלם בהתחלה. ואין כזה דבר "חרדי בדיוק כמוך שנפל"... בחור ש"מתחיל" עם מישהי באינטרנט, מן הסתם עושה זאת עם כמה במקביל או לפחות כבר עשה זאת בעבר או יעשה בעתיד. ולמה? כי זה אחד שלא עומד בנסיון... ואל תאכלו אותי. אני מדברת מנסיון.

ואם הוא לא התחיל? זה פשוט קרה..
היית נותנת צאנסה?

לא הייתי נותנת.
ומת את חושבת?
שלא מציפים לי פה את התיבה? מציפים... רק מה? אני מסננת ומסננת ועוד כמה חודשים 90% מהפורום יהיו חסומים אצלי, ועוד 10% יהיו על תקן חסרי תגובה ממני

ועכשיו ברצינות: אני לא אתן צ'אנס לאף אחד פה...
יש דרכים להשגת שידוך. ויש דרכים להיכנס לצרות.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > חתן און ליין
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.