|
|
| נשלח ב-6/12/2015 11:06 |
|
| |
קראתי רק את ההודעה הראשונה, אז סורי אם אני חוזרת על דברים.
גמני עד לפני תקופה קצרה אמרתי שבגלל הלימודים אין על מה לדבר(בעניין חתונה, והבהרתי את זה לכל אחד שיצא איתי) ולכן, לא השקעתי יותר מידי בקשרים כי ידעתי שזה ממילא יקח הרבה זמן, אז מה הלחץ. אבל התפכחו עיניי, והגעתי למסקנה שאם רוצים- אפשר למצוא את הזמן המתאים . מה נראה לך שהבחורות יחכו לך?? מנסיון אישי שלי הפסדתי אקס מדהים בגלל הלימודים(ואני יודעת שאם זה לא יצא, זה לא היה שלי...) אבל בכל אופן, אל תדחה הצעות טובות. וברור שזה קשה להשקיע בלימודים וגם בזוגיות, זה לא אותו הדבר כמו שאתה פנוי.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2015 22:16 |
|
| |
מי שבאמת רוצה יש לו זמן... סתם שטויות עסוק בלימודים כאילו דההה..... כולנו לומדים עובדים החיים דינאמים.. יאלהה הצלחות
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2015 10:13 |
|
| |
| avital11 כתבה: |  | מי שבאמת רוצה יש לו זמן... סתם שטויות עסוק בלימודים כאילו דההה..... כולנו לומדים עובדים החיים דינאמים.. יאלהה הצלחות |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2015 13:00 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | פשוט מאוד. זה כמו פירמידה. ברגע שאין מודל כלכלי, זה פשוט לא ילך.
אחת ההנחות.. |
|
אני_הקטנה היא צינית קטנה:)
|
|
| נשלח ב-7/12/2015 13:05 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | פשוט מאוד. זה כמו פירמידה. ברגע שאין מודל כלכלי, זה פשוט לא ילך.
אחת ההנחות..
אני_הקטנה
היא צינית קטנה:)
_________________ לאהוב זה הטוב שבטוב.
|
|
אחת ההנחות:)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2015 13:32 |
|
| |
עולם הפוך ראיתי: התחתנו ב 2008 חתן (27) כלה (21) מבוססים כלכלית מכניסים ביחד מעל 15,000 ש"ח בחודש. כיום הם עם 4 ילדים חמודים, עדיין ללא דירה ועם בעיות כלכליות לא מעטות יחסית למשכורות שטפחו עם הזמן.
התחתנו 4 שבועות אחרי חתן (20) עלם צעיר ללא עבודה, כלה (20) עבודה מצחיק (חודש פורה 1800 ש"ח). כיום גם כן 4 ילדים גם כן חמודים רק עם דירה ארבעה חדרים שלהם עבודות מכבדות ויחסית חיים כלכליים נוחים.
מסקנה: כשעושים את הדברים הנכונים, יש סיוע רב מה' יתברך.
אני יודע שעם סיפורים לא הולכים למכולת לקנות קוטג', אבל אם תביט סביבך תראה שכך מתנהל העולם. אתה רק צריך לעשות את שלך ואז ה' עושה את שלו.
ובהצלחה בלימודים הקשים:)
|
|
| נשלח ב-7/12/2015 14:50 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | | עולם הפוך ראיתי:התחתנו ב 2008 חתן (27) כלה (21) מבוססים כלכלית מכניסים ביחד מעל 15,000 ש"ח בחודש.כיום הם עם 4 ילדים חמודים, עדיין ללא דירה ועם בעיות כלכליות לא מעטות יחסית למשכורות שטפחו עם הזמן.התחתנו 4 שבועות אחרי חתן (20) עלם צעיר ללא עבודה, כלה (20) עבודה מצחיק (חודש פורה 1800 ש"ח). כיום גם כן 4 ילדים גם כן חמודים רק עם דירה ארבעה חדרים שלהם עבודות מכבדות ויחסית חיים כלכליים נוחים.מסקנה: כשעושים את הדברים הנכונים, יש סיוע רב מה' יתברך.אני יודע שעם סיפורים לא הולכים למכולת לקנות קוטג', אבל אם תביט סביבך תראה שכך מתנהל העולם. אתה רק צריך לעשות את שלך ואז ה' עושה את שלו. ובהצלחה בלימודים הקשים:)
 וגם אני מכירה משפחה של אבא ואמא לילדים שבעה... (נכתב ברוח שירי החנוכה, מה לעשות?) בגיל 28 פלוס מינוס... זוג חרד"לי ולאבא היה תואר ואפילו דוקטורט במקצוע חשוב וכעבור כמה שנים הם התחרדו, וזרקו את הד"לי... וכיום האבא מורה הוראה שמרוויח כמה גרושים בחודש.. והאמא עקרת בית לתפארת.. וילדיהם חלקם נשואים,והשאר בקושי גומרים את החודש העיקר שהתעודות של האבא תלויות מעל לארון
הצחוק של החיים
תוקן על ידי פרומערית ב- 07/12/2015 14:54:37
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2015 17:11 |
|
| |
סיפורים יש מכל הכיוונים. אין סומכין על הנס, ועל הסיפורים. ולעולם ילמד אדם את בנו אומנות קלה ונקיה, ויתפלל.. אמרו חז"לינו אין כל כך קשר בין תואר לבין הכנסה. מי שרגיל לחיות בלי חשבון ולחיות יפה על חשבון המינוס בבנק הוא יתקדם אחורה, ויש הרבה סיפורים על זה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|