| נשלח ב-20/11/2015 10:35 |
|
| |
היטבת לתאר, אני עם הזמן יותר ויותר נפתחתי לשמוע עוד כיוונים, אז אצלי זה אפשרות אחת, ואני חושבת שהיא יותר נכונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2015 17:52 |
|
| |
ברור שבמשך הזמן אמורים להתגמש, וחייבים להתגמש ! כי ההצעות וטיב ההצעות די פוחתות, ובעיקר כי הזמן דוחק, במשך הזמן יש גם את הראיה הנכונה שאפשר להתגמש בכיף על כמה וכמה דברים זניחים יחסית. על כל נקודה ונקודה יש מה לדון ולהתבונן האם יש מצב להתגמש בו. מה שחשוב - מתעקשים, אנחנו גם מנסים לא לצאת עם כל הצעה שהיא. ועדיין, מה שחשוב באמת על זה אנחנו עומדים ויהי מה. אנחנו משקיעים יותר בחיפוש, וסומכים גם על בורא עולם.. יש את הבסיס ההכרחי שעליו לא מוותרים, ועל השאר מוותרים בכיף למען המטרה הנעלה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2015 18:11 |
|
| |
ועוד נקודה חשובה, כשמגיעים לגיל שבו מתגמשים יותר אז זה בא לנו בטבעי, אנחנו כבר פחות נרתעים ממעמד שונה, מצבע שונה, מעידה שונה, או מתפיסת עולם קצת שונה וכולי אנחנו בוגרים הרבה יותר ופחות מקובעים, אם כי יש דברים שאנחנו מקובעים יותר אולי.. ועוד משהו, יש שורה של נתונים שאפשר להתגמש בהם, וכל אחד מתגמש במה שמתאים לו ונוח לו, נראה לי שיש גיל שגם מי שהכי מבריק והכי מוצלח - מתגמש ומוריד הילוך, ולו מהסיבה הפשוטה, שבגילאים מתקדמים כמעט כולם כבר התחתנו פעם או פעמיים, ויש להם כבר ילד או שניים או יותר, מעטים נשארו רווקים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|