|
|
| נשלח ב-25/11/2015 22:04 |
|
| |
אז יש פה את הגברים שפחות או יותר מכירים בזה שלאט לאט השיקולים הופכים קרים ומכניים, ויש את הנשים שדוגלות בתחושה ובלב. עכשיו נשאר לבחור באיזה מחנה אני ;) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2015 22:16 |
|
| |
990, יתכן שיש אצלך משהו שתוקע את החיבה משום מה, אז תלוי אם קרה לך פעם שרצית, או וכו' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2015 22:16 |
|
| |
אני לא מהמחנה הגברי אם כך:) אני לא טוען שהשיקול אמור להיות מכני ממש לא.. אני רק טוען שבגיל מסויים הרגש מתקהה.. אז אם תחפש פרפרים באיזור הבטן..חדל חיפוש.. תתמקד יותר בתוכן..וכשתרגיש הרגשה דקה של וואו זה מדבר אלי. ותהיה לך צפיה אליה מדייט לדייט.. שם בני תמצא את הרגש האבוד..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2015 11:41 |
|
| |
| טום888 כתבה: |  | אני לא מהמחנה הגברי אם כך:) אני לא טוען שהשיקול אמור להיות מכני ממש לא.. אני רק טוען שבגיל מסויים הרגש מתקהה.. אז אם תחפש פרפרים באיזור הבטן..חדל חיפוש.. תתמקד יותר בתוכן..וכשתרגיש הרגשה דקה של וואו זה מדבר אלי. ותהיה לך צפיה אליה מדייט לדייט.. שם בני תמצא את הרגש האבוד..
|
|
טום, יתכן ונפגעת בעבר בקשר, אז אתה מגן על עצמך ונמנע מלהתאהב מהר. ויש כאלה שגם בגיל מבוגר יותר, הם מאפשרים לעצמם להתרגש, ומומלץ מדי פעם לחזור לפוקוס ולזכור ששום דבר לא סגור, ככה לא חוטפים מכה חזקה אם הקשר נקטע נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2015 13:28 |
|
| |
לא נפגעתי משום קשר.. אני רק מציין את זה שבחורים יותר מבוגרים הרגש אצלהם לא כמו אצל הצעירים..וכל מושגי האהבה ממבט ראשון לא נמצאים..
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2015 23:06 |
|
| |
אני חושבת שדרושה כאן הבחנה... אני קטנה מכמה ניקים וניקיות כאן, אבל בכל זאת אני מקווה שיש לי מה לומר בנושא וימחלו לי המבוגרים ממני...
השאלה הזו, "האם אני בעצם רוצה להתחתן בכלל?" עולה לא רק למבוגרים. ממש לא. היא נמצאת לדעתי אצל כולם. השאלה היא באיזו רמה. גם לי לפעמים עולה הספק הזה. כשאני נקרעת בלימודים/במחויבויות אחרות.. ואני אומרת לעצמי: איך למען ה' אני אשרוד את כל זה בתוספת עוד בן אדם לדאוג לו, ועוד לחשוב עליו לפני? וזה עוד מבלי לדבר על ילדים...
לעניות דעתי, אני מחלקת את השואלים לחמישה סוגים: 1. אנשים תינוקיים או אגואיסטים, שלא מוכנים לחשוב על לחיות בשותף... 2.אנשים בוגרים ומחושבים. 3. אנשים היסטריים/פסימיים/פרנואידים שמפחדים לחשוב על מציאות חיים שונה משינויים. 4. האלטער'ס למיניהם, (תסלחו לי כולם...) שכבר התרגלו לחיים ולמציאות "בטוחה" של עבודה/לימודים/מגורים ופוחדים פתאום לצעוד לעבר הלא נודע, עד שהם מוצאים חסרונות בכל פגישה שלהם... 5. ה"ירוקים" בשידוכים, הקצת פחות ילדותיים... שלא חושבים רק על שמלה/חתונה סוערת...
לפחות במקרים 1 ו4 הייתי מציעה ללכת לייעוץ מקצועי. למרות שלא יזיק לאף אדם בימינו לדאוג לתמיכה בתקופת השידוכים ;)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2015 12:08 |
|
| |
אני אענה ישירות לשאלה הפותחת בלי להיכנס לדיון על התוכן.
לא. אבל לא אתנגד.
(ויש לזה רש"י תוספות וכו'...)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2015 12:40 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2016 18:46 |
|
| |
במקרה אצלי הוא ענה על הדרישות או יותר נכון החלומות וגם הרגשתי את התחושה "שזה זה", אולי ההרגשה הזאת הגיעה בגלל שהיה בו מה שרציתי ואולי זאת הייתה סתם הרגישה דמיונית........ אני לא יודעת אם זה נכון לחכות להרגשה הזאת, אני בעצמי התחבטתי המון בתורה רווקה על ההרגשה\שאלה הזאת ובגלל שהייתי יחסית צעירה בגיל אז החלטתי כן לחכות שההרגשה תגיע (והיה שווה) ייתכן שאם הייתי מתבגרת הייתי יכולה לסגור גם בצורה השנייה שכתבת.
בכל אופן שאומרים שידוכים זה משמיים ולפעמיים זה נשמע כמו עוד איזה משפט של נשוי שרוצה לעודד אבל באמת שבא לי לפעמיים לשכנע את כולם שזה נכון ואני הרגשתי את הקב"ה איך שהוא בעצמו היה השדכן שלי, איך הכול התנהל בצורה שרק להקב"ה יש רעיונות כאלה גאוניים :))
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2016 18:56 |
|
| |
יופי אז עכשיו גם את. לאחרונה נוכחתי לכמה מקרי שידוכים שרק הקב'ה יודע על איזה זכויות הבחורים האלה זכו לכאלו שידוכים. המסקנה שאני לוקח מכל זה- לא להתפשר שום פשרה שתגרום חרטה ותחושת החמצה לכל החיים. שווה להיות רווק עוד קצת ובסוף לזכות בהרגשה המדוברת ש'זה זה' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2016 22:13 |
|
| |
עוד תגובה . לא מחפשים "משיכה" . בודקים אם יש חיבה/קליק/מציאת חן, קשה למצוא משיכה . ולפי זה מובן הבילבול של כבודו . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|