להאמין בניסים? בהחלט! אנו עם מלומד ניסים ובטח עתה בחג הניסים שנמצאים כבודינו כרגע..
אממה?
אני מאמינה יותר בכח התפילה.. כשאתה מאמין בתפילה אתה כביכול "קונה" את ה"נס" שלך.. וכשאתה "משלם" על משהו או "מעניק" משהו כגמול..יש לך יותר סיכוי לקבל אותו ונותן לך שאיפה לחכות לו.. זה בעדיפות ראשונה אצלי מלחכות לנס שיגיע
וגם כשזה בא מכח התפילה..הנס יותר מושלם בשבילך.. וכן..לפעמים יש דברים שלא טובים לך..אפילו שאתה רוצה את זה נורא.. כשזה בא עם תפילה זה בא מושלם! (והתייחסתי לקטע השידוכי או לישועות בונוס שאנחנו מבקשים מהשם יתברך.. ולא שאר הדברים שהם נראים בעיננו כדבר מובן מאיליו אך עדיין זה נס לשמו כגון השמש שממוקמת במקום הנכון לה..כל נשימה שלנו ועוד מליארד ניסים שכבר הפכו לשגרה..)
אם לא הבנתם זה לגיטימי לחלוטין..אבל בכל אופן היה חשוב לי לרשום את זה.. ולזה שהגיב מעלי..לעייק
נשלח ב-9/12/2015 10:50
נוודת כתב:
עדיין חושבת שכל דבר מגיע בזמן המדויק שצריך להגיע-וזה הנס בפני עצמו. אבל, עייפתי ולעת עתה ירדתי מהכביש המהיר ומתפללת לנס קפיצת הדרך
להאמין בניסים? בהחלט! אנו עם מלומד ניסים ובטח עתה בחג הניסים שנמצאים כבודינו כרגע..
אממה?
אני מאמינה יותר בכח התפילה..
כשאתה מאמין בתפילה אתה כביכול "קונה" את ה"נס" שלך..
וכשאתה "משלם" על משהו או "מעניק" משהו כגמול..יש לך יותר סיכוי לקבל אותו
ונותן לך שאיפה לחכות לו..
זה בעדיפות ראשונה אצלי מלחכות לנס שיגיע
וגם כשזה בא מכח התפילה..הנס יותר מושלם בשבילך..
וכן..לפעמים יש דברים שלא טובים לך..אפילו שאתה רוצה את זה נורא..
כשזה בא עם תפילה זה בא מושלם!
(והתייחסתי לקטע השידוכי או לישועות בונוס שאנחנו מבקשים מהשם יתברך..
ולא שאר הדברים שהם נראים בעיננו כדבר מובן מאיליו אך עדיין זה נס לשמו כגון השמש שממוקמת במקום הנכון
לה..כל נשימה שלנו ועוד מליארד ניסים שכבר הפכו לשגרה..)
אם לא הבנתם זה לגיטימי לחלוטין..אבל בכל אופן היה חשוב לי לרשום את זה..
ולזה שהגיב מעלי..לעייק
הייתי בזמן האחרון עם יהודי אחד אצל ר' חיים קנייבסקי, ואותו יהודי ביקש ברכה לנושא מסויים שבדוגמאות שלך הוא מהווה בונוס... (לא שידוך), אבל מאד מאד קריטי.
ר' חיים ענה: "להתפלל להתפלל להתפלל. בו"ה."
נשלח ב-9/12/2015 11:52
כל דבר מגיע בעיתו ובזמנו וזה עצמו הנס.
אם התכוונת האם אנו מאמינים בקניית ישועות אצל קופת העיר ודומיהם .אז חד משמעית לא!!!!!