|
|
| נשלח ב-4/1/2016 20:54 |
|
| |
| נערתהבזק כתב: |  | | כמו שאמרו חכמינו הדנים בפורום זה, דרך צד שלישי. אחרת זה נראה כנסיון חיזור. |
|
לא מחייב
מציעים לו פה הצעות ואני לא מבין
הבחור לא יודע שיש לו אמא? או שיש בעולם משו שנקרא צד שלישי?
הוא כתב שהוא לא יכול לגשת בצינורות האלה,מסיבותיו הוא לא פרט,
השאלה האם הוא ייראה כאחד שמנסה לחזר?
תלויה בהמון דברים,בצורה שנפרדו, במי הוריד את מי, במה הוא מרגיש עכשיו כלפיה.
אני לא חושב שהפרשנות היחידה למצב היא נסיון חיזור.יתכן ויתכן שלא.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2016 21:12 |
|
| |
אפילו אם כן? so what?! זה לא שהם עומדים לחזור ומשנה היחס שלה כלפיו. אז שתחשוב שזה נסיון חיזור, אם ההצעה מתאימה- היא לא תפסול אותה רק בגלל שזה בא מ'אקס' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2016 21:31 |
|
| |
סתם מעדכן, בעוד אתם דנים כאן בנושא הבחור והבחורה סיימו לפני שעה קלה את פגישתם השנייה ויש הסכמה הדדית לפגישה שלישית.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2016 21:40 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2016 22:08 |
|
| |
פעם הבאה שתכנס לאשכול שוב זה כשהם יהיו נשואים פלוס...  .. מזל טוב!! בקרוב אצלך!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2016 22:26 |
|
| |
שאנל, הדימוי שלך לקזינו כל כך יפה ואת כל כך צודקת. העובדה שהשידוך שעשיתי היה קל כל כך גורמת לי לחשוב שפיצחתי את הנוסחה של שידוכים. כל מה שצריך לעשות זה להציע לשני הצדדים ולחכות לכסף.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2016 10:34 |
|
| |
שמעתי רב אחד שמציע שכולם יהיו שדכנים.  שכל אחד יחשוב איזה שידוך אני יכול לקדם היום ?  וככה כולם יתחתו  ובזכות המצווה הגדולה כולם יזכו לגן עדן,  אמן כן יהי רצון נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2016 12:15 |
|
| |
מזל טוב!
כל הכבוד על האומץ.
אני מתלבט בשאלה דומה. הציעו לי בחורה וזה ירד בשלב הבירורים. להבנתי היא יכולה להתאים לשכן שלי. לדעתכם במקרה דנן (דהיינו במקרה שבו בני הזוג טרם נפגשו) זה טבעי יותר להציע או שכדאי לחפש גורם חיצוני שיטפל בשידוך הזה? (אם בכלל....) .
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2016 14:17 |
|
| |
| עמלת_שורה כתב: |  | מזל טוב!
כל הכבוד על האומץ.
אני מתלבט בשאלה דומה. הציעו לי בחורה וזה ירד בשלב הבירורים. להבנתי היא יכולה להתאים לשכן שלי. לדעתכם במקרה דנן (דהיינו במקרה שבו בני הזוג טרם נפגשו) זה טבעי יותר להציע או שכדאי לחפש גורם חיצוני שיטפל בשידוך הזה? (אם בכלל....) . |
|
על האומץ?? איזה אומץ צריך להיות לו?
זה בסדר גם אם תנסה בעצמך.
אם אתה מכיר משהי שתתווך יותר טוב.
בהצלחה
|
|
|
|
|