בית פורומים שידוכי חרדים

כתיבה יש,אבל חתימה טובה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/2/2016 20:43 לינק ישיר 

שאנל_22 כתב:
נועם,!שאלה..במה מתבטא ״פתיחות״ בעניין הזה? קשר עם בוסים גברים? זה נמצא גם בבית ספר שיש מנהל מעל המורות.. אז בא ונגיד המסגרת מאד שמורה ואפשר לבדוק זאת.. עדיין זה שלילי בעיינך? סתם מעניין.. ממה נובעת הפתיחות.. הזו.. כי בעיני הפיחות זה כל בחור ובחורה והיצר שלה והמעצורים שלה.. מה חושב?

תוקן על ידי שאנל_22 ב- 04/02/2016 17:27:58

פתיחות היא מושג רחב מאד.
ואני לא חושב שאני מוגדר "צול", וניתן להכיר בכך מסגנון כתיבתי מחד, וממגוון המושגים והתחומים שאני מתבטא בהם, ולא בבורות.
ומהמשבצת הזו כתבתי את דעתי בקצרה למעלה. כן, באופן אישי לא הייתי שומע על הצעה של בחורה שכותבת באינטרנט.
בתור נשואה? הנושא שונה.
הרחבה בנושא אין בדעתי להרחיב כאן, כיוון שלא את כל הדקויות אוכל להסביר, גם מבחינת צניעות, וגם מבחינה מנטלית, ובעיקר מפאת אורך היריעה הנצרכת לזה.
זה נושא שאפשר לשבת עליו גם כמה שעות ולא ברור לי שהוא ימוצה כי נושא שאמור להתפתח להרבה כיוונים (גם מבחינת השתלשלות כשעוסקים בתחום כזה - והנה לך הסבר קטן על קצה המזלג).
אני לא אומר את דבריי על ריק, יש לי קשר עם עיתונאים ועורכים ועוסקים בתחום, גם בתחום המדיה הכתובה, וגם במשודרת, וכמובן גם באינטרנט. כולל האתר שבו את כותבת.
ואולי כאן המקום לומר את דברי הבעש"ט, מי שעוסק בהוכחת אחרים על על חטאיהם, ייתכן שינקה את הבריות, אבל בו עצמו ידבק הרע.
או במילים של ר' שלוימל'ה קרליבך ז"ל: "מטאטא מנקה את כל הבית, אבל הוא עצמו נשאר מטונף".

נ.ב. הערה קלה בעקבות הערה בפרטי:
לא שאני חושב שרווק מקומו באינטרנט. ממש לא. אבל בתור בחורה זה יותר בעייתי. ולא, זה לא שובניזם. זה ריאליות.

תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 04/02/2016 21:39:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2016 21:50 לינק ישיר 

מה הבעיה לפרסם פוסטים בבלוג!?!
פחות מחייב מאתר חדשותי כזה או אחר:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/2/2016 22:19 לינק ישיר 

שאנל_22 כתבה:
רציף,

אתה בהחלט צודק! אבל אולי זה גם מה שמפריע לי ובגלל זה רציתי ללכת על זה? בגלל השטויות שמקשקשיםעלינו החרדים בתקשורת? ובמיוחד בתקשורת החרדית .. ממש לא הולכת לצאת מכללי החינוך שלי של הבית ולצאת על גדולי ישראל חלילה, וכן אצלי בבית אומרים לכבד כל אדם כי אתה לא יודע מה התיקון שלו בעולם הזה,ובטח לא על גדולים ממני, כן אפילו לא בחרתי באף אחד בבחירות כי אני לא הולכת לבחור במחלוקת .. זו אני וזו המטרה שלי.. ואם ארצה לפרסם משהו זה הגיגי ועל אנשים שכן יורדים על העולם שלי! העולם החרדי לדבר השם באמת.. כי אני לא עובדת בשיטת 'ישראל אמר ישמעל אמר', העלתי פה לא אשכול ולא שניים ואפשר להבין פלוס מינוס לאן אני חותרת.. אולי זה משהו חדש שלא נראה עד עכשיו במחוזותינו?? אז אם אעשה זאת כמובן זה יהיה תחת פיקוח מלמעלה, לא מחפשת פרסום ממש לא..לא אוהבת את זה אפילוונורא מסתייגת מהעולם הזה וכבר הבהרתי את מה אני חושבת על התקשורת.. ועכשיו שאתה קצת ריחרחתמלמעלה אתה מבין מה באמת הולך שם.. אז ברור שעזבתי את מה שיכול היה לעשות לי סיכון ואפילו הקלוש, בחרתי מסגרת (עדיין לא סגורה על עצמי אם זה יימשך בנתיים נתתי לזה טסט בשביל לבחון את השטח)שבה אני זו השולטת במהלכים.. אפאחד לא ישלוט בי ויגיד לי מה לכתוב ועל מה.. כי אני חרדית ולא הכל מותר לי, ואם אסור לי סימן שיש סיבה לכך! ובהקשר לאינטרנט .. אני עד עכשיו אפילו שאני נמצאת בו אני נגדו בכל תוקף! הוא משהו ענק שגם גדולים נופלים בו.. אבל אם אני בו לפחות אעשה בו דברים נכונים וטובים ולא אחפש בו מקום להשתחרר מה"עשרת הדיברות" שלי רק בגלל שזה עולם ווירטואלי! ובקשר לעתידי, תתפלא! אבל אמן שהשם יזכה אותי בבית בלי אינטרנט, אמן שיש אדם ששואף לזה עדיין! אבל לא בגלל שאסור, אלא בגלל שזה חארטה! כן זה חתיכת חארטה ענקית.. אולי זה מעביר את הזמן ומעניין אבל תמיד משאיר "אפטר טייסט" של טעם רע, אולי זו רק אני אבל בכללי זו הגישה שלי לכל העולם הזה,ואם יש בי אהבה לכתיבה ואנשים משום מה מתחברים לזה, אולי אעשה בזה משהו מועיל? בדרך שלי? זה כמובן עם הרבה תפילות מהשם שיכוון כל מילה ומילה ושלא תיפול תקלה בידי, אבל עכשיו עלה עוד סיכון, השידוכים, יש כאלו שיחשבו שזה מגניב וקולי כזה למה לא, אבל אולי לא את זה אני מחפשת ?אבל צד שני, אולי זה משהו חיובי? שיוציא את כל הרצונות ומקום טוב בעצם להכיר את עצמיך והשאיפות שלך? ולהקים בית בלי הרגשת ה "לא מיציתי".. וכבחורה בוגרת ? ואולי זה המקום לבן זוג לבדוק את השאיפות של הבחורה? כי זה לא חכמה לפתוח חשבון אנונימי ולרשום שטויות, כי אתה יודע מי אתה מתחת למסיכה..בקיצור מודעת שחפרתי , אבל זה מה יש חופרת זה השם השני שלי..:) כל הישועות ושהשם יחזק אותנו וידריך אותנו בדרך הכי קלה ונכונה לעבוד אותו באהבה ולב שלם בלי מניעות בדרך, אחלה ערב.

שאנל,

הצגתי את הסכנה שבדבר,

ושכולם יכולים ליפול,

מצד שני, זה לא אומר שאין לך בחירה .

תאתרי את הדרך איך את עושה את זה נכון,
תמצאי מקור לחיזוקים ביהדות,

כי מסביבנו יש אנשים רבים וטובים
שיש להם דיעות אחרות ומבוססות לכאורה..

אלא שתצטרכי להיות בקשר עם אישה
שבאמת מבינה ביהדות ובחילוניות
על כל זרמיה,

פעם בשבוע נגיד,
את תשבי איתה ותשוחחי על
כל מה שלבך חפץ,

יהיה לך גם מה לפרוק,
כי את כותבת לאור זרקורים
ולאור לפיתת בקרה פנימית .

לא אכחד ממך שיש רבנים שיגידו לך
שאל תסייעי
לעוברי עבירה,

הדעת נוטה בבירור,
שיש לך תפקיד חשוב וגורלי,
ועלייך למלא אותו בשמחה וברצון.

ואת תקחי בחור עם ראש פתוח בכיון,

שלא מחפש חומרות יתירות,

אם כי יתכן ובהתחלה הבחור יחשוש
לשמע העיסוק שלך,

אם תירצי
ואולי כדאי
שתלכי לשאול לרב פתוח יחסית
כדי שיורה לך מה .לעשות,
וכן,
.שהוא יורה לך כן לעשות את
המשימה החשובה הזאת,
ואז יהיה לך תירוץ נאה לבחור ;
ששאלת רב .

אבל את לא צריכה לשאול רב,
את תספרי לבחור על עיסוקייך
בשלב מאוחר יותר,
אחרי שהוא הכיר אותך
ואת האישיות הנהדרת שלך,
והוא יקבל את זה קרוב לוודאי .

הבחור שלך יחכה לך בכל מקרה .

הרוב הגדול של הבחורים יקבלו את זה
/בסופו של דבר, ובהערכה עמוקה,

ואת בכלל, תיפני לשמוע הצעות שידוך,
מבחורים משכילים וחכמים עם
שכל ישר, ולא אדוקים עם ראש בקיר.

אני רואה מורכבות
בתכנים שתעבירי,
זה נשמע חתיכת כאב ראש,
כי אינו דומה שירבוט כאן בפורום
לכתיבה מכובדת באתר מכובד.

את מכירה את אביגייל מעיתון משפחה ?

היא עשויה להוות לך השראה,
ואני אפילו מציעה לך להיות איתה בקשר.

שאנל היקרה,
אני מעודד אותך בכל ליבי,
לכי ותעשי את התפקיד שלך !

את, זאת שחוששת !

בדיוק את נועדת למשימה החשובה הזאת !

ואת תבצעי אותו היטב !

ואת יודעת ממה להזהר .

אין מה לפחד,
התורה היא אמת,

ואנחנו מקיימים אותה
כפי נתינתה מסיני,

כל השאר הם קישקוש ועבודה בעיניים .

בהצלחה !!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > כתיבה יש,אבל חתימה טובה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext