בית פורומים שידוכי חרדים

משנכנס אדר מרבים בשמחה!!! (???)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/3/2016 23:03 לינק ישיר 

IAF990 כתב:
לאחרונה הייתה לי תקופה קשה בשידוכים. לא שהיו הצעות..היו, אבל אחת גרועה מהשניה וממש התפנצ'ר לי כל החשק לצאת ולהכיר שוב...

אני ממש אוהב להתבכיין אבל לא זה נושא האשכול.

מה שכן-
ברוח התקופה עלתה בי המחשבה וסיקרנה אותי השאלה:

**אם אנחנו (רווקים/ות) משדרים שאנחנו עצובים וקשה לנו וכו וכו ובלה בלה בלה, זה מצד היתרון- משדר לסביבה שאנחנו באמת צריכים שישקיעו בנו מחשבה ושישתדלו למצוא לנו שידוך. ומצד החסרון- עצבות היא אחת התכונות הגרועות שיש (לדעתי מקום שני אחרי כעסנות) ואנחנו לא רוצים שיראו בנו תכונות רעות ;)

**אם אנחנו משדרים שמחה וששון (קוליות) מצד היתרון- מידה חשובה מאין כמותה היא מידת השמחה...אבל מצד החסרון- כל מי שרואה את זה יאמר "טוב לו, הוא מסודר, אין צורך להטריח את מוחי היגע בלחשוב על איך לעזור לו"

משנכנס אדר (משתדלים להיות) מרבים בשמחה!!

אז איזה סוג אתם? אני מזכיר שזה פורום ואנחנו אנונימיים...תגובות מהלב אני מאמין יהיו הכי מעניינות. (להוציא תגובות שעשויות מקלישאות)

נשלח מהאנדרואיד שלי

במבט לאחור אני יכולה לאמר לך שזה לא עזר לסטסטיקה למי שהיה שמח או עצוב כדי שיתחתן יותר מהר. אני זוכרת כאלו שהיו לחוצים נורא להתחתן ועצובים ונשארו ככה כמה שנים והיו כאלו שהיו שמחים ונהנים מהחיים והתחתנו מהר. וכן להפך.
במבט סביבתי - הפוך מי שמשדר עליבות ועצב לא בהכרח שיציעו לו, ההפוך הוא הנכון. אתה אומר למה להציע לחברה שלי מישהו מסכן כזה, כשאתה רואה אדם מוצלח ושמח, אתה מת להציע אותו למישהו..ככה זה. (מנקודת מבטי)
מה שנכון הוא שהיה לי כמה פעמים שניסיתי להציע לחברות הצעות וראיתי שהן לא מתיחסות לזה ברצינות אז עזבתי אותן, וכאלה שכל הצעה אמרו תודה והתייחסו ברצינות היה לי יותר מוטיבציה לחפש.
עוד משהו - מי שמשתף את חבריו בשידוכים שלו ומראה להם שמחפש שידוך, אוטומטי זה עולה למודעות הסביבה לחפש לו.. (בתקופת השידוכים תמיד דאגתי ליידע את חברותי שאני מחפשת..)

לגבי השאלה: איזה סוג אנחנו.
אני יכולה לספר לך שבתקופת השידוכים עברתי דברים קשים מאד. גם שלא קשורים לשידוכים. היה לי קשה מאד , אבל כלפי חוץ שידרתי עסקים כרגיל. תמיד נראיתי שמחה ,מצליחה וכו.  השתדלתי לא להראות את זה שקשה לי. החברה/עבודה זה היה מקום שבו יכולתי לשכוח מכל מה שעובר עלי.  לשמוח , להנות , להצליח וכדומה. וגם איפשהו פחדתי שאם אתפרק זה יפגע בשידוכים שלי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2016 00:05 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > משנכנס אדר מרבים בשמחה!!! (???)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.