| נשלח ב-17/4/2016 23:53 |
|
| |
פרויקט חשוב בשם "גפנים" שידוכים לבוגרי ישיבות וסמינרים
נתקלתי בפרויקט חשוב ומיוחד בשם "גפנים" שמעלה בעיה שזכיתי גם להרגיש אותה על בשרי של בוגרי ישיבות שמסיבות שונות ומגוונות נפלטו מעולם הישיבות אבל כן שואפים להקים בית יהודי שורשי המושתת על אדני התורה כפי שינקנו מההורים ומהמורים.
הפרויקט שם לו למטרה להקים קבוצת בחורים ובחורות איכותיות ששואפות להקים בית חרדי אמיתי אך עם בעל עובד ללא מסגרת ישבתית או סטודנט. בעיני זה פרויקט מבורך ונחוץ אך לצערי אינני מספיק מכיר את העומדים מאחורי הפרויקט הזה (את אחד העומדים מאחורי הפרויקט אני מכיר דווקא לגנאי אבל אינני יודע עד כמה הוא מעורב בפעילות) ועד כמה הם מגיעים באמת ממקום של רצון טוב ונכונות רבה להשקיע את המיטב שהפרויקט יצליח.
במידה ומי מכם מכיר את העומדים מאחורי הפרויקט ויכול לתת את חוות דעתו עליהם אשמח שישתף אותנו.
קישור:
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2016 00:29 |
|
| |
יש לי חבר שנעזר לטובה בארגון הזה. בסופו של דבר מה טיב המארגנים לא כל כך נפקא מינה, גם "שדכנית רגילה" יכולה להיות זרש.. אם יש להם מאגר והוא רלוונטי ויכול להביא להקמת בית זה מספיק. בעניין שדכנים מכל הסוגים והמינים כבר מקובלנו מפי הנסיון. כבדהו וחשדהו חשדהו חשדהו..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2016 10:35 |
|
| |
מנסיון רב, כל האירגונים - לא בדיוק עובדים, ככה שחבל להשקיע שקל בעניין. (מעניין מה ההסבר לכך, אולי הם עסוקים במילוי טפסים בעריכת אירועים והדרכות לשדכניות..) יש שדכניות מעולות, שווה לאתר אותן ולעבוד אתן. אז פשוט מנסים ומנסים, עד שמוצאים את השדכניות שבאו לעבוד . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2016 09:26 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2016 10:33 |
|
| |
| עופה_מוזרה כתבה: |  |
למיטב הבנתי, זה בחינם, רציף.
|
|
לנסות תמיד כדאי. במיוחד אם זה בחינם. אנשים מבררים על שדכנית כמעט כמו על שידוך  תזרמו אנשים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|