די כבר, מעלה לי קבס צורת הכתיבה הזו, השאלות שלי ענייניות. כשבמחשכים עושים קומבינות על הבית שלי, כך אני מגיב, ויסלחו לי כולם, אבל אני לא מתכוון להתנצל על כך בפני אף אחד.
ראש המועצה כבודו במקומו מונח, ההתנהלות שלו נעשית במחשכים ובעיניי לא טובתי בראש מעייניו ואין בדבריי שם רוע (דיי כבר עם ההסתה הזו).
פניתי אל ראש המועצה תשע פעמים בבקשה לקבל את המצגת שעליה שילמתי (המועצה הזמינה ושילמה על חשבוני עבור המצגת) על תכניותיו להרחבת יד בנימין ונעניתי בתירוצים מתירוצים שונים. מדוע עד עכשיו המצגת לא פורסמה בציבור.
לאחר שהיישוב הכפיל את עצמו מ 530 יח"ד ל 1100 משפחות, בתשתיות ל 450 יח"ד וכשראש המועצה הוא זה שהכניס עוד 120 יח"ד תוך משחקים בתב"ע. אני ממש לא מוכן להסכים להוספת עוד יח"ד.
בעיניי לא נוצרה כאן הזדמנות, נוצר כאן מחטף שאני מקווה שהצלחתי לעצור זמנית (לפחות).
ראש המעוצה פרסם שהוא מתכוון להעביר את התוכנית במסלול ותמ"ל ולמי שלא יודע, זה מסלול שמאשר החל מ 750 יח"ד תוך שלושה חודשים ואני מאוד מקווה שגם לותמ"ל הצלחתי להסביר את עמדתי ומקווה שגם שם התוכנית לא תעבור.
הסברתי את הדברים בצורה מאוד פשוטה, אנחנו כבר הולכים היום אחד על הרגליים של השני וזה לפני אכלוס של עוד 200 משפחות בדיור המוגן. המקום היחיד לבניית תוספת הדירות הוא מאחורי הבית שלי כשכביש הכניסה לשכונה, צמוד לבית שלי.
הסברתי בצורה מאוד פשוטה ש 90% מתושבי יד בנימין הם בגלאים שמתחת ל 44 ואין כל היגיון לעשות היום הרחבה (בהרחבה מתחילים לדון כשרוב התושבים הם בני מעל ל 55), אני מתנגד לכל קיצור דרך וקומבינה על הבית שלי.
אם מישהו מחפש במה להתעסק וראש המועצה מחפש להעלות נושאים לדיון, שיסבירו לי ולכל התושבים מי נתן רשות לקחת את חלקת הקרקע האחרונה של הציבור ביד בנימין ולתת אותה לישיבת תורת החיים, מי אישר לבנות קראווילות מול המועצה על שטח חום ומי נותן אישור להתגורר בקראווילות שאמורות להיות מפונות מכאן, בניגוד לחוק.
שילמתי אגרת חוק חופש המידע כחוק, האם ראש המועצה יכול להסביר לי מדוע הוא לא מסכים לתת לי את הפרוגרמה של קרית ישיבת תורת החיים, מדוע הוא מתנגד לתת לי את סרטוטי התוכנית.
מדוע אני כתושב לא אמור לדעת מה מתוכנן כאן ב 80 מיליון ₪ במרכז היישוב.
אם הישיבה זכאית לבניה ב 80 מיליון ₪, מדוע לא נהרסים כל הקראווילות הלא חוקיות וכל מבני הפנימייה שחולקו לדירות בניגוד לחוק.
האם אני אמור להסכים לקריה עם 120 יח"ד ועוד קראווילות ומבני פנימייה מחולקים בניגוד לחוק.