| נשלח ב-6/6/2016 01:23 |
|
| |
המניין האחרון
היום, אחרי שקט רציני בגזרה, באמצע השגרה,היא התקשרה. "מגיע לי מזל טוב" ככה בשקט היא לוחשת-החברה (שהייתה) הכי טובה ובקול שאון, עולה ומתפרצת השמחה. אלוש מתחתנת! אלוש מהנדסת התעלולים, המצחיקה שיודעת להקשיב,השותפה ל'שוד' הממתקים בשקל של דודי, הנהגת.חברת ילדות .אז מה אם הקשר התרופף לאחרונה. אלו החיים.. אבל אחר כך, אחרי כל המי ומה, האיך והכמה המציאות מתעוררת.. מתוך הכיתה נשארנו כך: סימה, בתיה, מירי,איילה,דינה , רחלי,רננה,נועה, שרה ואני. מסומנות. מצטופפות על אותה משבצת. המניין האחרון. פתאום זה מכה..ומלחיץ ובראש מתקבעת תמונה. אני-הכלה האחרונה והרחבה ריקה. כל כך מתאים .כל כך מציאותי.
הגיע הזמן לצאת. רק עוד רגע. עוד דקה להתמסר לצריבה שבלב, עוד שניונת- לתת לכאב להתאדות מהעיניים. הנה. אני באה. ידיי עמוסות כל טוב. אל הרכב נדחסים בלונים אין ספור וכל השאר נדחף לו החוצה...
אחרון אחרון חביב
תוקן על ידי עלמתילי ב- 06/06/2016 01:40:07
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי עלמתילי ב- 06/06/2016 01:45:16
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2016 01:26 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2016 01:31 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2016 08:23 |
|
| |
עלמתילי כתיבה מדהימה.. והבלון שיעוף ברוח מענן החוגגים יהיה עד ליום שלך שהמזל טוב יהיה לאחרונת המניינים..
990 מכיר 2 שמתארסות? מעניין מי..:)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2016 09:57 |
|
| |
אני כל כך מכירה את זה... יותר מידיי מקרוב. אני אחת מתוך שתיים אחרונות. זה צורב, אבל המתנה שהיא בעצם ה- מתנה... זה הדבר היחיד שמחזיק אותי. שאני בטוחה שבסוף יגיע לי הדה-לוקס. חיבוק חזק מותק. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2016 15:50 |
|
| |
כל כך וזה מצחיק, איך שפתאום אין נושאי שיחה עם אלו שהיו החברות הכי טובות
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2016 18:42 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  |
ומשתתף בצערך...בעזרת השם הבלון הבא יהיה הבלון שחברות יביאו לאירוסין שלך
|
|
בעזרת ה' ובקרוב אצלך!! זו היתה חגיגה ספונטנית אחרי הוורט הסודי, כך השהאירוסין עוד לא היו, אבל מי יודע?? תגיד ארץ, עיר, שם… נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2016 18:48 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | עלמתילי כתיבה מדהימה.. והבלון שיעוף ברוח מענן החוגגים יהיה עד ליום שלך שהמזל טוב יהיה לאחרונת המניינים..
990 מכיר 2 שמתארסות? מעניין מי..:) |
|
תודה :) אמן! מקווה לא להיות ה-אחרונה שיהיה לנו רק בשמחות ~רק לשמוח יש… לא להתיאש~ נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2016 18:54 |
|
| |
לא אכתוב שם כי אולי הן לא רוצות, ואפילו לא ברמיזה או ר"ת, אבל לדעתי זו אכן אותה אחת (אחת מה2 שאני מכיר ;) ) כמה חרדיות כבר יכולות לסגור ווארט ביום אחד? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2016 18:58 |
|
| |
| tootii2 כתבה: |  |
אני כל כך מכירה את זה... יותר מידיי מקרוב. אני אחת מתוך שתיים אחרונות. זה צורב, אבל המתנה שהיא בעצם ה- מתנה... זה הדבר היחיד שמחזיק אותי. שאני בטוחה שבסוף יגיע לי הדה-לוקס. חיבוק חזק מותק.  |
|
תותי דארלינג תודה על העידוד! שולחת לך חיבוק ענק בחזרה הרגש האגואיסטי הזה והפחדים מתפרצים אצלי תמיד אחרי שהשמחה על הידיעה דועכת, רק לרגעים.. אבל לא יפה.. מעניין אם גם לאחרים זה קורה או שמדובר באובר רגישות?? אהה איפה הדה-לוקס הזה??? אין לו ווייז?? מתעודדת במאמר המשורר "על זה אני חולם, על זה אני חולם, זה יבוא, זה יבוא, זה יבוא, זה יבוא עכשיו מגרד, מחר אולי כבר לא…. " נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2016 19:19 |
|
| |
לא נראלי שזו אובר רגישות (או שגם אני נגוע בה), לדעתי לכולם זה צובט, יש מי שמספיק מתביישים כדי להסתיר את זה חזק חזק...ויש אנשים שמוכנים להודות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2016 22:39 |
|
| |
990 רק שתי בחורות בכל הארץ סוגרות וורט ביום??
אתה מתחיל להשמע אלטער נואש:)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2016 23:50 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2016 01:52 |
|
| |
| עלמתילי כתבה: |  |
| tootii2 כתבה: |  |
אני כל כך מכירה את זה... יותר מידיי מקרוב. אני אחת מתוך שתיים אחרונות. זה צורב, אבל המתנה שהיא בעצם ה- מתנה... זה הדבר היחיד שמחזיק אותי. שאני בטוחה שבסוף יגיע לי הדה-לוקס. חיבוק חזק מותק.  |
|
תותי דארלינג תודה על העידוד! שולחת לך חיבוק ענק בחזרה הרגש האגואיסטי הזה והפחדים מתפרצים אצלי תמיד אחרי שהשמחה על הידיעה דועכת, רק לרגעים.. אבל לא יפה.. מעניין אם גם לאחרים זה קורה או שמדובר באובר רגישות?? אהה איפה הדה-לוקס הזה??? אין לו ווייז?? מתעודדת במאמר המשורר "על זה אני חולם, על זה אני חולם, זה יבוא, זה יבוא, זה יבוא, זה יבוא עכשיו מגרד, מחר אולי כבר לא…. "  |
|
באהבה גדולה... נ.ב. יש מצב שאין לו. יש בחורים שמגיעים על גמלים וזה.. לכי תדעי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2016 01:53 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  |
2 חרדיות? הייתי מהמר שזה מספיק ליום סטנדרטי...
|
|
כנראה שהרבה זמן לא פתחת עיתון חרדי בעמוד המאורסים. .. וזה רק אלה שמפרסמים.. מה עם אלה שלא? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|