| נשלח ב-10/7/2016 17:49 |
|
| |
הזוגיות שלי נהייתה עניין ציבורי
מגיל מסוים, נעלמת זכות הדיבור של הנאשם. איכשהוא, לא יודעת איך, כולם יודעים מה טוב בשבילי. כשפניתי לשדכן שמכיר, הוא ניסה ברוב חכמתו לשנות את דעתי על מי כדאי לי לחפש. שמעי, לומד לא מתאים לך. קחי עובד, יש לי מישהו. שמעי, תשני איך שאת מתלבשת, מה שאת עושה זה לא טוב. חומר ביד היוצר... ממתי שדכנים קיבלו ראש כל כך גבוה? כולם יודעים מה טוב בשבילי, אפילו אם לא פגשתי אנשים אלו מעולם. שדכנית מתחילה, בת עשרים ומשהו התקשרה אלי. יש לי את הבחוררררר בשבילךךךךךךך!!!! מי את, מה את, מאיפה את מכירה אותי, מאיפה יש לך את המספר שלי, מאיפה לך שהוא מתאים? עזבי, לא חשוב. ספרי לי הכל עלייך ומה את מחפשת בחיים ומיהו גבר חלומותייך. לא משנה שכבר קבעתי לך שאת יוצאת עם הרנדומאלי התורן, ספרי, ספרי. רק לי לא נעים לשתף זרה מוחלטת על דברים שכאלה?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2016 18:02 |
|
| |
אל תדאגי,זה לא קורה רק מגיל מסויים... זה יכול לקרות גם מההתחלה אם נתקלים בשדכן האנלפבית התורן רק שבגיל צעיר זה פשוט נופל על ההורים, שאם הם מספיק אמיצים השדכן האומלל ייחשב כבר מינן אחרי המקלחת שעשו לו.. ובגילים המבוגרים, כשהשידוכים זה כבר עסק של המשודך בעצמו, אין מה לעשות... בהצלחה עם זה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2016 19:35 |
|
| |
מגיל מסוים?? מיומו הראשון של האדם בשדוכין נטלת ממנו זכות הבחירה אם בחצרות החסידים כגור וכו עייני ערך פרשית וינשטין וגם בחוגים הליברלים בעולם הישיבות נהגו דודות פולניות שדכניות תאבות בצע ושלמונים וכן כל אדם שחושב ומרגיש בר סמכא ומיבין בעיקר זוגות צעירים מהמשפחה שנמצאים על גל ההתלהבות וחושבים עצמם כשדכניןם ויודעי דבר. להגיד לו לרווק מה טוב ומה ה אלוקיו דורש מעמו.. זהו חלק מהאתגר והנסיון בהצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2016 10:57 |
|
| |
כמובן, שאת לא אמורה לפרט לכל צוציקית בטלפון מה את מחפשת בדיוק. לא הרגשתי קושי בחשיפה. הרגשתי אי נעימות בשלל העיצות הטפשיות של שדכניות בגרוש, שמרגישות חובה לייעץ עיצות באריכות  בדרך כלל, שדכנית רצינית, פחות מברברת, ויותר מזיזה עניינים. היתה שדכנית אחת שאפילו צעקה עלי ; בנצי, מה נראה לך ? אתה רוצה להתחתן בכלל ?!  תראה איך אתה נראה ! אתה נראה כמו קוף  האמת שאני נראה מעולה, והשדכנית הזאת, עדיף שלא נדבר  יש לשדכנית הזאת מנהג מגונה לצעוק על אנשים. היא אישה טובה, היא רוצה לחנך את צאן מרעיתה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2016 14:25 |
|
| |
רציף, כל אחד בטוח שהוא נראה מעולה... לא תמיד זה המצב ;) השדכנים משנים את העולם, לאט לאט יתקנו את כולם... :\
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2016 18:12 |
|
| |
האמת, באמת קצת מכעיס לפעמים, אבל מה עדיף? שאיש לא יתעניין, ולא יראה אפילו שהוא משקיע בדל מחשבה? זה רצון של אנשים להיות יותר נחמדים וטובים, אז מחייכם, שומעים, ואם זה לא מתאים, נקסט, למתנחמד הבא. זה מעייף, ומעצבן, אבל עדיף בעשרת מונים מיבוש והתרווקות מחוסר עניין לציבור..
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2016 17:19 |
|
| |
שהאנשים הנכונים יתעניינו. או מקסימום אפנה אני לשדכן שמצאתי מתאים. תמר, לרוב בדלי מחשבה אלו של אנשים זרים לא מוביל למשהו פרודטיבי, זה יותר עניין של - בואו נזרוק את הקלפים באויר ולקוות לטוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2016 21:24 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתבה: |  | שהאנשים הנכונים יתעניינו. או מקסימום אפנה אני לשדכן שמצאתי מתאים. תמר, לרוב בדלי מחשבה אלו של אנשים זרים לא מוביל למשהו פרודטיבי, זה יותר עניין של - בואו נזרוק את הקלפים באויר ולקוות לטוב. |
|
יש אנשים שכמעט אף אחד לא מציע להם ולא מתקשר    אם הם ימותו אז כן יגיעו ללויה כי זו מצווה חשובה 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 12/07/2016 21:25:23
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2016 17:45 |
|
| |
טוב ללכת לבית האבל מלכת אל בית משתה
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2016 18:44 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתבה: |  | טוב ללכת לבית האבל מלכת אל בית משתה |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2016 12:52 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  |
האמת, באמת קצת מכעיס לפעמים, אבל מה עדיף? שאיש לא יתעניין, ולא יראה אפילו שהוא משקיע בדל מחשבה? זה רצון של אנשים להיות יותר נחמדים וטובים, אז מחייכם, שומעים, ואם זה לא מתאים, נקסט, למתנחמד הבא. זה מעייף, ומעצבן, אבל עדיף בעשרת מונים מיבוש והתרווקות מחוסר עניין לציבור.. |
|

|
|
|
|
|