|
|
| נשלח ב-16/11/2016 10:49 |
|
| |
בס"ד
בהחלט מסכימה עם רציף...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2016 10:23 |
|
| |
א) בגיל המתאים, זה רעיון טוב לשים במשמרת כמה ביציות לעת הצורך  ב) אפשר להגיד שהבחורות המבוגרות שראית שעדיין לא התחנו, זה יען שיש להן אולי פחדים והם בעצם לא ממש רצו להתחתן, אז נחוץ באיזשהוא שלב ללכת ליעוץ כדי להסיר את הפחדים וכו' ג) וגם נחוץ להיות גמישים, מי שלדוגמא מחפשת בן תורה שלומד כל היום או חצי יום, אפשר לייעץ לה לא להתפשר על העיקר, שזו הרגשה של התאמה,, מידות טובות, יראת שמיים, והוא לא חייב להיות ממגזר מסוים מאוד, תמיד בעבודת ה' אנחנו מתאמנים לוותר, להתגמש, לחיות בענווה, ובכל מקרה יהיה מה שיהיה, אנחנו נדע להתמודד !
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 20/11/2016 10:28:19
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2016 20:43 |
|
| |
מאד מבינה מה שאת מרגישה,
הייתי במקום הזה...
זה תחושה אמיתית אמיתית של פחד ודאגה מהלא נודע.
שומר פתאים ה', אף פעם לא נדע איך הגלגל מתהפך לו...
בעצם שתדעי, ומהר :)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2016 21:20 |
|
| |
אוסיף עוד משהו, חייכנית יקרה, כשתהיי ממש מוכנה, ובאמת תירצי, ולא תהיי אנטי נישואין ואנטי גברים ; זה יקרה ! ואין דבר העומד בפני הרצון , זהו טבע העולם, וכך נאמר בתהילים ; פותח את ידיך, ומשביע לכל חי "רצון", בורא עולם נותן לנו אהבה כשאנחנו מוכנים למשימה, ואז כל השערים נופלים. אולי לא תמיד זה ככה, אז בואי נגיד שכמעט תמיד זה ככה, כשממוקדים - מגיעים למטרה ! בהצלחה ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2016 13:30 |
|
| |
בס"ד
אני לא אנטי גברים.... ההיפך אני נמשכת לכל הגברים (הנאים כמובן) חחחח(=
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2016 10:49 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד
אני לא אנטי גברים.... ההיפך אני נמשכת לכל הגברים (הנאים כמובן) חחחח(= |
|
פעם היית ; אנטי גברים, כי היה איזה גבר שהכרת שלא עזר לאשתו לסחוב את הסלים בשוק  אז תבדקי שלא נשאר לך אמונות ופחדים מנישואין, תשימי לב מה את חושבת או מדברת, לדוגמא ; הגברים של היום.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2016 23:26 |
|
| |
למה אנשים מתנסחים בפורום הייד פארק כאילו הם כותבים פואמה? חייכנית, כתבת "השאלה מי ערב לי שהעתיד שלי יראה וורוד יותר משלהן? מי ערב לי שבסוף לא אצטרך להתחתן רק מהפחד שלא ישארו לי ביציות?" לדעתי הדלה, באמת אף אחד לא מתחייב לך שהעתיד שלך ייראה יותר "ורוד" משלהן, במיוחד שמתוך דברייך עולה צמצום של המושג "עתיד ורוד" לכדי נישואין+ילדים, שדרך אגב משיחה עם 5 נשואים רנדומלים אפשר להיווכח במהירות שעתיד ורוד זה לא כלכך. ><" מה שכן, את יכולה להיות בטוחה שאת צועדת בדרך שהתווה לך בורא עולם, ובדיוק כמו שכל יום שעובר אנחנו מתקרבים אל המוות בעל כורחנו, באותה המידה בדיוק אנחנו מתקדמים אל עבר ייעודנו, וכל מה שמחכה לנו בחיים האלה, הזמן לא עוצר לטוב למוטב, ואפשר להתנחם בזה. לא רוצה לבאס אבל לא חושב שתתחתני מחשש אמיתי לביציותיך, ובכל מקרה כמו שכבר דיברו כאן, גם לזה יש פתרון, מה שכן בסוף היום כולנו נתונים במצב נתון כלשהו, ונכון שזה קלישאתי וידוע, אבל מה שעושה את הכל, זו הפרספקטיבה שבה אנו בוחרים לראות את המצב, הרבה יותר מאשר המצב עצמו, ולכן אני חושב שלהיכנס לMOOD של רווקה באה בימים ונושקת לגיל המעבר, לא הופך את החיים לקלים יותר. הרבה הצלחה :), עושה רושם שיש לך אנרגיות טובות, תנצלי אותן לאושר שלך.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2016 17:52 |
|
| |
| רוח_ערב כתב: |  | למה אנשים מתנסחים בפורום הייד פארק כאילו הם כותבים פואמה? חייכנית, כתבת "השאלה מי ערב לי שהעתיד שלי יראה וורוד יותר משלהן? מי ערב לי שבסוף לא אצטרך להתחתן רק מהפחד שלא ישארו לי ביציות?" לדעתי הדלה, באמת אף אחד לא מתחייב לך שהעתיד שלך ייראה יותר "ורוד" משלהן, במיוחד שמתוך דברייך עולה צמצום של המושג "עתיד ורוד" לכדי נישואין+ילדים, שדרך אגב משיחה עם 5 נשואים רנדומלים אפשר להיווכח במהירות שעתיד ורוד זה לא כלכך. ><" מה שכן, את יכולה להיות בטוחה שאת צועדת בדרך שהתווה לך בורא עולם, ובדיוק כמו שכל יום שעובר אנחנו מתקרבים אל המוות בעל כורחנו, באותה המידה בדיוק אנחנו מתקדמים אל עבר ייעודנו, וכל מה שמחכה לנו בחיים האלה, הזמן לא עוצר לטוב למוטב, ואפשר להתנחם בזה. לא רוצה לבאס אבל לא חושב שתתחתני מחשש אמיתי לביציותיך, ובכל מקרה כמו שכבר דיברו כאן, גם לזה יש פתרון, מה שכן בסוף היום כולנו נתונים במצב נתון כלשהו, ונכון שזה קלישאתי וידוע, אבל מה שעושה את הכל, זו הפרספקטיבה שבה אנו בוחרים לראות את המצב, הרבה יותר מאשר המצב עצמו, ולכן אני חושב שלהיכנס לMOOD של רווקה באה בימים ונושקת לגיל המעבר, לא הופך את החיים לקלים יותר. הרבה הצלחה :), עושה רושם שיש לך אנרגיות טובות, תנצלי אותן לאושר שלך. |
|
מעולה ! נ. ב. אפשר לחיות ככה שאת לא תהיי כמו הרבה הרבה זוגות, שאין תקשורת, אין אהבה, יש ניתוק בהסכמה, שלא נדע נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2016 10:01 |
|
| |
| רוח_ערב כתב: |  | למה אנשים מתנסחים בפורום הייד פארק כאילו הם כותבים פואמה? חייכנית, כתבת "השאלה מי ערב לי שהעתיד שלי יראה וורוד יותר משלהן? מי ערב לי שבסוף לא אצטרך להתחתן רק מהפחד שלא ישארו לי ביציות?" לדעתי הדלה, באמת אף אחד לא מתחייב לך שהעתיד שלך ייראה יותר "ורוד" משלהן, במיוחד שמתוך דברייך עולה צמצום של המושג "עתיד ורוד" לכדי נישואין+ילדים, שדרך אגב משיחה עם 5 נשואים רנדומלים אפשר להיווכח במהירות שעתיד ורוד זה לא כלכך. ><" מה שכן, את יכולה להיות בטוחה שאת צועדת בדרך שהתווה לך בורא עולם, ובדיוק כמו שכל יום שעובר אנחנו מתקרבים אל המוות בעל כורחנו, באותה המידה בדיוק אנחנו מתקדמים אל עבר ייעודנו, וכל מה שמחכה לנו בחיים האלה, הזמן לא עוצר לטוב למוטב, ואפשר להתנחם בזה. לא רוצה לבאס אבל לא חושב שתתחתני מחשש אמיתי לביציותיך, ובכל מקרה כמו שכבר דיברו כאן, גם לזה יש פתרון, מה שכן בסוף היום כולנו נתונים במצב נתון כלשהו, ונכון שזה קלישאתי וידוע, אבל מה שעושה את הכל, זו הפרספקטיבה שבה אנו בוחרים לראות את המצב, הרבה יותר מאשר המצב עצמו, ולכן אני חושב שלהיכנס לMOOD של רווקה באה בימים ונושקת לגיל המעבר, לא הופך את החיים לקלים יותר. הרבה הצלחה :), עושה רושם שיש לך אנרגיות טובות, תנצלי אותן לאושר שלך. |
|
אהבתי
|
|
| נשלח ב-29/11/2016 10:07 |
|
| |
נוגע ללב הכנות שלך.
|
|
| נשלח ב-29/11/2016 16:25 |
|
| |
חייכנית, תחפשי ביוטיוב ; איך לבוא אל הקשר, זו סידרה מדהימה מקצועית ומעלפת של מיכל וולשטיין שתחיה מומלץ בחום ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2016 16:12 |
|
| |
את צודקת, זה מפחיד,ונראה רחוק, ומאיים, ומרגיש לבד וכמה כבר אפשררררררר אבל,אל תשכחי שאין עוד מלבדו וזה תלוי רק בו, ויש לו תכנית מפורטת ומדוייקת למה בדיוק מתאים לך ומה בדיוק כדאי שיקרה בשבילך ואיך בדיוק ובאיזה עיתוי הכי טוב לך שיגיע הבן זוג המיוחל. יש שלוש דרגות של אמונה: אחת,שיש אבא שבשמים, שניים, שהוא משגיח עלינו תמיד, שהוא לא סתם ברא עולם ונעלם, ושלוש,שהוא אוהב אותנו ושכללללל מה שהוא עושה זה לטובתינו. חושבת שצריך פשוט להתחזק באמונה בבורא עולם, אבא שלך רוצה שתתחזקי, אל תפלי ליאוש. אל תרדי ברוחך, יודעת שזה קשה, אבל נסי להתחזק באמונה, הרי זוהי מטרת כל הצרות מלכתחילה, נכון? לקרב אותנו אליו?שיהיה בסייעתא דשמיא.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2016 14:49 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתבה: |  | את צודקת, זה מפחיד,ונראה רחוק, ומאיים, ומרגיש לבד וכמה כבר אפשררררררר אבל,אל תשכחי שאין עוד מלבדו וזה תלוי רק בו, ויש לו תכנית מפורטת ומדוייקת למה בדיוק מתאים לך ומה בדיוק כדאי שיקרה בשבילך ואיך בדיוק ובאיזה עיתוי הכי טוב לך שיגיע הבן זוג המיוחל. יש שלוש דרגות של אמונה: אחת,שיש אבא שבשמים, שניים, שהוא משגיח עלינו תמיד, שהוא לא סתם ברא עולם ונעלם, ושלוש,שהוא אוהב אותנו ושכללללל מה שהוא עושה זה לטובתינו. חושבת שצריך פשוט להתחזק באמונה בבורא עולם, אבא שלך רוצה שתתחזקי, אל תפלי ליאוש. אל תרדי ברוחך, יודעת שזה קשה, אבל נסי להתחזק באמונה, הרי זוהי מטרת כל הצרות מלכתחילה, נכון? לקרב אותנו אליו?שיהיה בסייעתא דשמיא. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2016 16:25 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתב: |  | את צודקת, זה מפחיד,ונראה רחוק, ומאיים, ומרגיש לבד וכמה כבר אפשררררררר
אבל,אל תשכחי שאין עוד מלבדו וזה תלוי רק בו, ויש לו תכנית מפורטת ומדוייקת למה בדיוק מתאים לך ומה בדיוק כדאי שיקרה בשבילך ואיך בדיוק ובאיזה עיתוי הכי טוב לך שיגיע הבן זוג המיוחל.
יש שלוש דרגות של אמונה:
אחת,שיש אבא שבשמים,
שניים, שהוא משגיח עלינו תמיד, שהוא לא סתם ברא עולם ונעלם,
ושלוש,שהוא אוהב אותנו ושכללללל מה שהוא עושה זה לטובתינו.
חושבת שצריך פשוט להתחזק באמונה בבורא עולם, אבא שלך רוצה שתתחזקי, אל תפלי ליאוש. אל תרדי ברוחך, יודעת שזה קשה, אבל נסי להתחזק באמונה, הרי זוהי מטרת כל הצרות מלכתחילה, נכון? לקרב אותנו אליו?שיהיה בסייעתא דשמיא. |
|
בס"ד
מלעשות שזה המבחן הקשה ביותר באמונה....
בכ"ז תודה ענקית על התשובה המתוקה....
LOVE YOUׁ ׁ=
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2016 18:02 |
|
| |