|
|
| נשלח ב-18/12/2016 21:48 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| רוח_ערב כתב: |  | במרכז לאונרדו ממש מפנק לשידוכים, לובי ענק עם 4 חלקים, ושקט.
סליחה על הבורות, מה זה כלי לברכה? |
|
בס"ד
קל להגיע לשם ממכון מור?התחבורה נוחה?
עכשיו אני קולטת שאמרתי פעמיים בטעות "כלי לברכה"...אופס(=...
קבל הסבר:כלי לברכה:אדם צריך לעשות השתדלות כדי לקבל את ברכת ה'... כמו ללמוד מקצוע כדי להתפרנס.כמו להתקשר לשדכנית כדי שה' ישלח דרכה את השידוך...
אני מצאתי פתרון קל יותר וזה...פשוט לקנות מגפיים... למה אין לי זמן להתקשר לשדכניות וגם בחטאי הרבים לא מוצאת זמן להגיד תהילים... אז לפחות משו קטן יכולה אני הקטנה לעשות...
|
|
אפשר גם תפילה קצרה. תפילה זה הודיה ובקשה קצרה, ככה ההלכה . תתחדשי על המגפיים  תמצאי שלוליות לקפוץ שמה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2016 15:09 |
|
| |
בס"ד
מה נראה לך שאני גוייה?(= אני מתפללת הרבה לה'...אבל תהילים לא ממש יוצא לי להגיד...
חחח את השלולית נשאיר לך... חסר לי שעוד יפתחו עלי אשכול "חבדניקית במגפיים מלוכלכות"(=
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2016 15:10 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | חייכנית אני איתך בזה. תכלס כל בית קפה- אבל עדיף לכוון לשעות מוזרות כדי שלא יהיה עמוס (נטיה מעצבנת של כל בתי הקפה במרכז וגרורותיו). נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
הבעיה שבשעות המוזרות האלה גם לי לא נוח(=
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2016 11:19 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
מה נראה לך שאני גוייה?(= אני מתפללת הרבה לה'...אבל תהילים לא ממש יוצא לי להגיד...
חחח את השלולית נשאיר לך... חסר לי שעוד יפתחו עלי אשכול "חבדניקית במגפיים מלוכלכות"(= |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2016 13:21 |
|
| |
|
| נשלח ב-25/12/2016 13:33 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2017 10:15 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתבה: |  | תלוי בגלל שזה הפרברים, כולם מכירים את כולם יש מקומות חמודים, אבל סביר להניח שתכיר שם את כולם ויסתכלו עליכם אז באמת עדיף בביג ובאזור אבל גם בקניון נעימי יש כמה וכמה מסעדות חמודות ושקטות היה עד לא מזמן את פרסקו, מסעדה איטלקית קטנה. מקווה שיחזרו לעבוד בזמן הקרוב |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2017 11:07 |
|
| |
גשם גשם מטפטף גשם גשם איזה כיף לי קנו מעיל חדש ואותו מחר אלבש -הכותרת לחצה לי על הPlay, סורי ;) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2017 12:44 |
|
| |
|
|