|
|
| נשלח ב-19/1/2017 11:34 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | שאנל_22 כתבה: |  | רציף,אתה יועץ נישואין מבוזבז .נראה לי מרוב מידע הגעת למסקנה שעדיף להשאר רווק ;) |
|
|
| אל תתלהב לא בקטע טוב..#פולניה
תוקן על ידי שאנל_22 ב- 19/01/2017 11:34:40
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2017 10:05 |
|
| |
אפשר לכתוב כל מיני דברים רומנטיים על מה צריך בנישואים -אהבה, מילים טובות, מחמאות, מתנות קטנות אבל מה שצריך בעיקר זה תמיכה, שותפות ונאמנות. תמיכה בקשיים, בהצלחות הקטנות, להיות הגב של השני שותפות- עזרה. אנחנו ביחד נמצא פתרון כספי, ביחד נגדל את הילד, ביחד נתמודד. זה לא- זו הבעיה שלי, זו הבעיה שלך. אלא זה האתגר שלנו. נאמנות- לשמור עינים, לשמור על הלב, לשמור על קדושת הזוג. לא לדבר יותר מידי עם אשת אחר, להקפיד לתת את כל התשומת לב הזו לאישה שלו בלבד
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2017 10:52 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  |
אין לך עוד הרבה זמן לסגור אותו.
בעזרת השם בעל, עבודה, וילדים ולא יהיה לה יותר פנאי לקרוא את הפנינים שלך.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2017 10:57 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתבה: |  | אפשר לכתוב כל מיני דברים רומנטיים על מה צריך בנישואים -אהבה, מילים טובות, מחמאות, מתנות קטנות אבל מה שצריך בעיקר זה תמיכה, שותפות ונאמנות. תמיכה בקשיים, בהצלחות הקטנות, להיות הגב של השני שותפות- עזרה. אנחנו ביחד נמצא פתרון כספי, ביחד נגדל את הילד, ביחד נתמודד. זה לא- זו הבעיה שלי, זו הבעיה שלך. אלא זה האתגר שלנו. נאמנות- לשמור עינים, לשמור על הלב, לשמור על קדושת הזוג. לא לדבר יותר מידי עם אשת אחר, להקפיד לתת את כל התשומת לב הזו לאישה שלו בלבד |
|
2 הערות, זה נשמע קצת מוזר ויומרני שנשים דורשות שמירת עיניים מהאיש, אם האיש מביט על אישה אחרת זו פגיעה בנאמנות ? ב) כשאת מדברת על שותפות אז עולה בי המחשבה, כן כן, הנשים הטרחניות האלה, להתקשר לאישה כל שעתיים זה מספיק ?  מה יש להתקשר כל הזמן ? 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 20/01/2017 10:58:02
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2017 14:13 |
|
| |
חחח רק כל שעתיים נאיבי שכמוך :)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2017 16:36 |
|
| |
| שאנל_22 כתבה: |  |
אל תתלהב לא בקטע טוב..#פולניה
תוקן על ידי שאנל_22 ב- 19/01/2017 11:34:40 |
|
לא מתלהב, אני סתם מקשקש כמוך, קישקוש תמורת קישקוש  איך הפולניות ? איך הן בתור בת זוג ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|