| נשלח ב-7/2/2017 13:33 |
|
| |
אפשרי לחפור במידה סבירה - כשזה הדדי ?
בפגישה הראשונה היה שיחה נעימה, וגם שאלות ישירות ואיפשהו מביכות של שני הצדדים כדי באמת להכיר ולא לבזבז זמן, אתם ממליצים שבפגישה השניה האיש ימשיך לחקור/לחפור או יעשה פסק זמן ?   תודה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2017 14:39 |
|
| |
האשכול הבא של רציף: ״שלום,בפגישה הראשונה הזמנו שתיה מוגזת,היא התעקשה על קולה אני הלכתי על ספרייט,האם בפגישה השניה עדיף ללכת על משקה טבעי לא מוגז או שזה יבלבל אותה והיא תחשוב שאני אדם לא החלטי שמשתנה כל שניה?תודה״
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2017 14:45 |
|
| |
| שאנל_22 כתבה: |  | האשכול הבא של רציף: "שלום,בפגישה הראשונה הזמנו שתיה מוגזת,היא התעקשה על קולה אני הלכתי על ספרייט,האם בפגישה השניה עדיף ללכת על משקה טבעי לא מוגז או שזה יבלבל אותה והיא תחשוב שאני אדם לא החלטי שמשתנה כל שניה?תודה" |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2017 15:11 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2017 15:12 |
|
| |
| שאנל_22 כתבה: |  | האשכול הבא של רציף: "שלום,בפגישה הראשונה הזמנו שתיה מוגזת,היא התעקשה על קולה אני הלכתי על ספרייט,האם בפגישה השניה עדיף ללכת על משקה טבעי לא מוגז או שזה יבלבל אותה והיא תחשוב שאני אדם לא החלטי שמשתנה כל שניה?תודה" |
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2017 18:38 |
|
| |
רציף שאל ; האם מומלץ לו לחפור ? ובכלל, מה דעתכם על חפירות ? נראה לי שחפירות זה גם פונקציה של גיל.. תודה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2017 18:49 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
רציף שאל ; האם מומלץ לו לחפור ? ובכלל, מה דעתכם על חפירות ? נראה לי שחפירות זה גם פונקציה של גיל.. תודה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אם המילה לחפור= לחטט. אז לא, ממש לא. אישה חכמה/ גבר חכם. לא אוהבים שמחטטים להם בחיים, אפשר להתעניין.. במידת הצורך או הנוחות לענות תקבל תשובה- שתספק אותך או שתשתיק אותך לנצח. בכל מקרה, נשים בד"כ מספרות מעצמן דברים בשלבים מסוימים.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2017 21:01 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2017 21:30 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2017 02:20 |
|
| |
| רציף כתב: |  | בפגישה הראשונה היה שיחה נעימה, וגם שאלות ישירות ואיפשהו מביכות של שני הצדדים כדי באמת להכיר ולא לבזבז זמן, אתם ממליצים שבפגישה השניה האיש ימשיך לחקור/לחפור או יעשה פסק זמן ?   תודה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חוקרים השניים מן האחד
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2017 10:36 |
|
| |
| tootii2 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  |
רציף שאל ; האם מומלץ לו לחפור ?
ובכלל, מה דעתכם על חפירות ?
נראה לי שחפירות זה גם פונקציה של גיל..
תודה
|
|
אם המילה לחפור= לחטט. אז לא, ממש לא. אישה חכמה/ גבר חכם. לא אוהבים שמחטטים להם בחיים, אפשר להתעניין.. במידת הצורך או הנוחות לענות תקבל תשובה- שתספק אותך או שתשתיק אותך לנצח. בכל מקרה, נשים בד"כ מספרות מעצמן דברים בשלבים מסוימים.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2017 10:36 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  |
אוההווו רציף הפך לארכיאולוג...  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2017 10:38 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2017 19:36 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | | האשכול הבא של רציף: ״שלום,בפגישה הראשונה הזמנו שתיה מוגזת,היא התעקשה על קולה אני הלכתי על ספרייט,האם בפגישה השניה עדיף ללכת על משקה טבעי לא מוגז או שזה יבלבל אותה והיא תחשוב שאני אדם לא החלטי שמשתנה כל שניה?תודה״ |
|
חחחחחחחחחחחח התנשאי לי?
|
|
|
|
|