| נשלח ב-12/4/2017 00:49 |
|
| |
ועוד משהו, הלב שלך לא אמור להיות שלם עכשיו!!! את בסך הכל לפני פגישה שלישית, לא לפני האירוסין! שיהיה לך ברור שאת עדיין לא מחליטה האם להתחתן איתו... קחי את זה באיזי,  את בסל הכל הולכת לפטפט שעתיים עם בחור נחמד, שאין לך כלפיו כרגע שום מחוייבות. אני חושבת שזה שזאת פגישה שלישית מידי נשמע לך מחייב ומלחיץ. תנשמי עמוק, ותנסי קצת לשכוח מזה.. אם זה יעזור לך - תדמייני שזאת פגישה שניה ולא שלישית. מנסיון שלי, אל תמהרי! ואל תתחילי להרגיש מחויבת "כי זאת פגישה שלישית". זאת הטעות הכי גדולה שאפשר לעשות. וחוויתי את זה על בשרי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2017 01:26 |
|
| |
נקודתאור, קבלתי את המסר שלך. "תשועה ברוב יועץ". יש יתרון בלהקשיב לעוד דיעות, ואפילו דיעות של אנשים מכאן שלא מכירים אותך, ואז קל לנו לפעמים לשקלל ולהחליט. ולגבי מחר, פשוט, תגיעי רעננה ותהיי קשובה. ותנסי לשבת מולו ולשוחח, היות ופגישה של הליכה אין לה יותר מדי תועלת להתקדם קדימה. בהצלחה ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2017 01:43 |
|
| |
לא שאלתי על המצב החברתי שלך כדי לשמוע תשובה, מה לי ולמידע הזה? (עוד שאלה שאני לא מצפה לתשובה עליה). סה"כ נתתי כיוון, כי אני מכיר אנשים שבדיוק במצב שתיארתי. לעניינך -אין פה באמת כבר מה להוסיף... אם תקראי בעיון שימי לב שכולם כותבים לך את אותו התוכן במילים שונות/דומות -זו רק פגישה שלישית. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2017 20:54 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  |
אני אשאל שאלה מוזרה קצת... את פופולארית בחברה? מהשאלות שלך, מעבר לקטע הטריוויאלי של "זו פגישה שלישית וצריך להתכונן", נשמע חשש הזוי משיחה רציני שבה עולים דברים שחשובים לך... כשבמציאות השד בכלל לא נורא! סורי, בכלל אין שד! אז אם קלעתי נכון, ובכללי את לא הכי טובה בקטע החברתי (שזה לא דבר רע, זה תכונה בדיוק כמו לאהוב או לא לאהוב שוקולד. גם אצל בחורים יש כאלה וכאלה) הכי יועיל לך פשוט להכניס לראש- שאת יודעת מה חשוב לך בבחור...וממילא הדברים יעלו לשיחה אוטומטית. ותהיי רגועה, לא תתחתני לפני שתבררי מה שקריטי לך, אפילו בפגישה חמישית שישית, כולם בני אדם!!
בהצלחה רבה! עם כזה טרראם, ממש מסקרן כבר לדעת איך הלך :)
|
|
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 12/04/2017 20:54:30
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2017 23:02 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2017 15:19 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2017 21:35 |
|
| |
השם יעזור חפרתי לכם פה יותר מידי לדעתי וכן פגישה שלישית התקיימה כבר :)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2017 12:23 |
|
| |
רציף ! אתה כתבת משהו? כי אני רואה רק הודעה ריקה כאן .
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2017 18:56 |
|
| |
| נקודתאור כתבה: |  | רציף ! אתה כתבת משהו? כי אני רואה רק הודעה ריקה כאן . |
|
או ש רציתי לכתוב משהו והתבלבלתי בכתיבה אז מחקתי הכל וזהו. או ש התגובה נשלחה לה לבד באמצע הכתיבה אז מחקתי וזהו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2017 21:49 |
|
| |
אה אוקי :)
|
|
|
|