| נשלח ב-30/4/2017 19:00 |
|
| |
האם אתם חושבים להתחתן מתוך התאהבות או מתוך מציאת חן ?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2017 19:40 |
|
| |
התאהבות, ברור גם שההתאהבות וההתלהבות הראשונית הולכת, נשארת הדדיות והכרת האחר וחיבה, מוכרות אינטימית שכזו, בעוד שמציאת חן עלולה לפוג מהר ולא להשאיר כלום
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2017 19:58 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2017 13:22 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2017 13:25 |
|
| |
שמעתי את הרב לויכטר אומר שרוב האנשים מתאהבים קמעה קמעה
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 01/05/2017 13:25:12
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2017 15:59 |
|
| |
רציף היקר !! אני חושבת שאי אפשר להתאהב (אהבה) בכזאת מהירות להתאהב זה בשלבים זה לא דבר קל שקורה תוך שנייה. אבל מציאת חן זה דבר שונה יוצאים עם בחור או בחורה ויש את הקליק הראשוני את המציאת חן ובגלל המציאת חן הראשונית ממשיכים לשידוך עוד פגישה ועוד .. או שפוסלים . בסופו של דבר אם ממשיכים שידוך זה בגלל המציאת חן והקליק וההתאמה שבין בני הזוג. מציאת חן הופכת להתאהבות אבל זה כבר בעקרון לפי דעתי קורה אחרי החתונה.
יש לי רושם שאתה בחור טוב יותר מידי טוב שנוטה אולי אממ לחבב מהר מידי תשמור על הלב שלך להתאהבות האמיתית בעזרת השם :)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2017 14:18 |
|
| |
| נקודתאור כתבה: |  | רציף היקר !! אני חושבת שאי אפשר להתאהב (אהבה) בכזאת מהירות להתאהב זה בשלבים זה לא דבר קל שקורה תוך שנייה. אבל מציאת חן זה דבר שונה יוצאים עם בחור או בחורה ויש את הקליק הראשוני את המציאת חן ובגלל המציאת חן הראשונית ממשיכים לשידוך עוד פגישה ועוד .. או שפוסלים . בסופו של דבר אם ממשיכים שידוך זה בגלל המציאת חן והקליק וההתאמה שבין בני הזוג. מציאת חן הופכת להתאהבות אבל זה כבר בעקרון לפי דעתי קורה אחרי החתונה.
יש לי רושם שאתה בחור טוב יותר מידי טוב שנוטה אולי אממ לחבב מהר מידי תשמור על הלב שלך להתאהבות האמיתית בעזרת השם :) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2017 12:31 |
|
| |
רציף ! אפשר לצוות הראש וההגיון אמורים להיות במקום הראשון מעל לכל עד כמה שזה קשה..
מי שהולך על פי הלב ונותן לרגשות לסחוף אותו זה לא בריא וזה מביא רק סבל זה אני אומרת מתוך אכפתיות .
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2017 00:02 |
|
| |
| נקודתאור כתבה: |  | רציף ! אפשר לצוות הראש וההגיון אמורים להיות במקום הראשון מעל לכל עד כמה שזה קשה..
מי שהולך על פי הלב ונותן לרגשות לסחוף אותו זה לא בריא וזה מביא רק סבל זה אני אומרת מתוך אכפתיות . |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2017 11:42 |
|
| |
רציף ! תודה שאתה מסכים איתי זה באמת נכון .אני אמרתי את זה רק מכוונה טובה ואמיתית עדיף שהשכל יהיה ראשון :)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2017 12:15 |
|
| |
| נקודתאור כתבה: |  | רציף ! תודה שאתה מסכים איתי זה באמת נכון .אני אמרתי את זה רק מכוונה טובה ואמיתית עדיף שהשכל יהיה ראשון :) |
|
זה לא מפריע שמתאהבים בה, ולא מתבלבלים מהרגש, ומוכנים לפרוש בכל רגע נתון אם זה לא יתאים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|