בית פורומים שידוכי חרדים

לא קשור לשידוכים אבל זה מקסים / אמא רשעית!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/11/2017 23:52 לינק ישיר 
לא קשור לשידוכים אבל זה מקסים / אמא רשעית!

אל תהרגו אותי כי אני יודעת שזה פורום של שידוכים וזה לא קשור כל כך קטע הקריאה הזה אבל מזמן לא הייתי פה וחלקתי משהו ובאמת שהתגעגעתי לכולם מקווה שכולכם בסדר ברוך השם.
אבל לפני כמה שנים קראתי את קטע השמיעה הזה ששלמה ארצי הקריא בתכנית הערב שלו ופשוט זה היה כל כך נכון ואמיתי חלק יכולים להתחבר למה שכתוב וחלק לא אבל אני חושבת שזה קטע קריאה ממש יפה !

אמהות רשעיות/ נשלח על ידי ליאת גת

יום אחד כשילדי יהיו בוגרים מספיק כדי להבין את ההיגיון שמניע הורים, אני אספר להם כפי שאמי הרשעית אמרה לי:
אני אוהבת אותך מספיק בכדי לשאול אותך לאן את הולכת, עם מי ובאיזה שעה תגיעי הביתה.
אהבתי אותך מספיק בכך ששתקתי, ונתתי לך לגלות שהחבר הכי טוב שלך הוא סתם נקניק.
אהבתי אותך מספיק לשבת לך על הראש שעתיים בזמן שניקית את החדר, עבודה שהייתה אמורה לקחת רבע שעה.
אהבתי אותך מספיק בכך שהראיתי לך כעס, אכזבה, דמעות בעיניי.
ילדים צריכים לדעת שהוריהם אינם מושלמים! 
אהבתי אותך מספיק כדי לתת לך לקחת אחריות על מעשייך, גם כשהמחיר ששילמת כה כבד שליבי כמעט נקרע בקרבי.
אבל הכי הרבה אהבתי אותך מספיק כדי לומר לך לא!- שידעתי שתשנאי אותי אחר-כך בגלל זה.
אלה היו הקרבות הכי קשים, אני שמחה שניצחתי בהם, בגלל שבסוף גם את ניצחת.
יום אחד כשילדיך יהיו מספיק בוגרים להבין את ההיגיון שמניע הורים, את תגידי להם בודאי כן, אמא שלי הייתה רשעית, אני יודעת שאמא שלי הייתה רשעית, אמא שלי הייתה האמא הכי רשעית בעולם. 
בזמן שבתים אחרים אכלו ממתקים בבוקר אצלנו אכלו כולה קורנפלקס, ביצים, וטוסטים. בזמן שילדים אחרים שתו קולה ואכלו סופגניה בצהריים, אנחנו חויבנו לאכול כריכים, נחשו מה אמא הרשעית שלנו הכינה לנו בערב, גם זה היה שונה מבתים אחרים, אמא התעקשה לדעת בכל רגע איפה אנחנו, אפשר לחשוב שהיינו אסירים בחופשה. 
היא הייתה חייבת לדעת מי החברים שלנו ומה אנחנו עושים איתם. התעקשה שאם אמרנו שנעדר לשעה, נעדר לשעה או פחות. 
התביישנו להודות אבל היא הפרה בקלות את חוק העסקת הילד בכך שהכריחה אותנו לשטוף כלים, לסדר את המיטות, לבשל, לשאוב את הרצפה, לכבס, לזרוק את הזבל ועוד כל מיני עבודות אכזריות. אני חושב שהייתה שוכבת בלילה במיטה וחושבת מה עוד היא יכולה לתת לנו לעשות.
אמא שלנו הייתה רשעית!- היא התעקשה תמיד לומר לנו את כל האמת ורק את האמת.
כשהגענו לגיל הטיפש עשרה היא קראה את המחשבות וגידלה עיניים מאחור. אז החיים היו עבורנו ממש קשים.
אמא הרשעית לא נתנה לחברינו לצפצף מלמטה כשהם הגיעו הם היו צריכים להגיע לדלת כדי שהיא תוכל לפגוש אותם, וכשכולם יצאו בגיל 12-13 אנחנו חיכינו עד גיל 16.
בגלל אמא הרשעית הפסדנו הרבה חוויות שילדים אחרים חוו. אף אחד מאיתנו לא נתפס גונב, הורס רכוש של אחרים ומבצע כל פשע אחר. הכול בגללה!
עכשיו כשעזבנו את הבית, לכולנו יש השכלה, אנחנו אנשים די ישרים ועושים את כל מה שביכולתנו להיות הורים מרושעים לילדינו כמו שאמא הייתה .
אני חושבת שהבעיה של העולם הזה שאין מספיק אמהות רשעיות.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2017 19:52 לינק ישיר 

מקסים וכל כך נכון
ישר כח על העלאת הדברים
רלוונטי לנשואים בהוה ובעתיד מכאן:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2017 21:35 לינק ישיר 

זה לא נכון להגדיר את זה ככה ;
אמא רשעית,
אולי היא באמת היתה רשעית..

אמא רשעית
על באמת
זה באמת בעיה,
כי אז הילד אומר
שכל הנשים הן רשעיות
היסטריות,
רואות הכל שחור,
ביקורותית,
לא אוהבות,
לא מכילות,
ועושות צרות,

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2017 11:11 לינק ישיר 

טום אני שמחה שאהבת והתחברת לזה תודה :)
זה באמת כל כך נכון !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2017 11:20 לינק ישיר 

רציף !

מידי פעם הילדים נוטים להאשים את ההורים שלהם בזה שהם מרושעים בגלל שהם לא נתנו להם דבר מסוים או שלא הרשו להם משהו מסוים או שנתנו להם עונש צודק על מעשה מסוים.

אם למבוגר בעל שכל קשה לשמוע את המילה לא אז מה לגבי ילדים ? שאוטומטית לפעמים אתה נהפך אצלם למרושע.

הכותבת אפילו מבינה ומצדדת ועוד אומרת "שהבעיה של העולם הזה הוא שאין מספיק אימהות רשעיות"-היא גדלה והבינה שכל מה שעשתה אמא שלה היא מתוך אהבה מתוך דאגה ואכפתיות !

לצערנו לא כל ההורים הם הורים "מרושעים" כיום בגלל זה יש ילדים עם חינוך שגוי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2017 17:37 לינק ישיר 

נקודתאור כתבה:

רציף !

מידי פעם הילדים נוטים להאשים את ההורים שלהם בזה שהם מרושעים בגלל שהם לא נתנו להם דבר מסוים או שלא הרשו להם משהו מסוים או שנתנו להם עונש צודק על מעשה מסוים.

אם למבוגר בעל שכל קשה לשמוע את המילה לא אז מה לגבי ילדים ? שאוטומטית לפעמים אתה נהפך אצלם למרושע.

הכותבת אפילו מבינה ומצדדת ועוד אומרת "שהבעיה של העולם הזה הוא שאין מספיק אימהות רשעיות"-היא גדלה והבינה שכל מה שעשתה אמא שלה היא מתוך אהבה מתוך דאגה ואכפתיות !

לצערנו לא כל ההורים הם הורים "מרושעים" כיום בגלל זה יש ילדים עם חינוך שגוי.

ילד שחש
שאמא שלו היא מרושעת
זה עלול להזיק לו לאישיות,

חשוב לחנך,
חשוב יותר
ליצור אוירה אוהבת
אוירה טובה וידידותית,

עושה רושם שהרשעית הנ"ל
הרסה גם הרסה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2017 18:22 לינק ישיר 

אגב, המנהל טום
מרשה להעלות כאן
נושאים
שלא קשורים לשידוכים וזוגיות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2017 21:27 לינק ישיר 

רציף !!
ילדים תמיד נוטים לראות את המציאות אחרת וכמו שאמרתי הבחורה שכתבה את קטע הקריאה הזה בסוף מודה לאמא שלה "המרשעת" ועוד מאחלת שיהיו עוד הורים כאלה ועוד אומרת שזאת הבעיה של העולם הזה שאין עוד הורים כאלה "מרושעים" כי בזכות אמא כזאת הבחורה יצאה בחורה טובה ומשכילה ולא עשתה טעויות ושטויות שהיא לא הייתה אמורה לעשות שאחר כך היא הייתה מתביישת בהם !!

במיוחד כיום אין מה לדבר על אותו חינוך הילדים מתבגרים כל כך מהר ובאופן כל כך מהיר שזה מלחיץ הם חשופים לדברים שהם אפילו לא אמורים לדעת או לראות כי הם רק ילדים. 

הרשעית לא הרסה והרסה הרשעית דאגה לילדים לעתיד שלהם אולי לפעמים אני מודה שההורים יכולים טיפה להגזים. אני אישית מהכתוב לא ראיתי שום דבר חריג ואם זה היה חריג אז הבחורה הייתה כותבת דברים אחרים לגמרי היא מודה לאמא שלה שהייתה כביכול "רשעית".
אני בטוחה שהאמא ה"רשעית" חינכה את הילדים שלה בהמון אהבה ודאגה הכותבת אפילו לא העירה על דברים שכאלה!!

ולגבי הרשות להעלאת דברים אחרים כן תודה הבנתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2017 23:51 לינק ישיר 

נקודתאור כתבה:

רציף !!
ילדים תמיד נוטים לראות את המציאות אחרת וכמו שאמרתי הבחורה שכתבה את קטע הקריאה הזה בסוף מודה לאמא שלה "המרשעת" ועוד מאחלת שיהיו עוד הורים כאלה ועוד אומרת שזאת הבעיה של העולם הזה שאין עוד הורים כאלה "מרושעים" כי בזכות אמא כזאת הבחורה יצאה בחורה טובה ומשכילה ולא עשתה טעויות ושטויות שהיא לא הייתה אמורה לעשות שאחר כך היא הייתה מתביישת בהם !!

במיוחד כיום אין מה לדבר על אותו חינוך הילדים מתבגרים כל כך מהר ובאופן כל כך מהיר שזה מלחיץ הם חשופים לדברים שהם אפילו לא אמורים לדעת או לראות כי הם רק ילדים. 

הרשעית לא הרסה והרסה הרשעית דאגה לילדים לעתיד שלהם אולי לפעמים אני מודה שההורים יכולים טיפה להגזים. אני אישית מהכתוב לא ראיתי שום דבר חריג ואם זה היה חריג אז הבחורה הייתה כותבת דברים אחרים לגמרי היא מודה לאמא שלה שהייתה כביכול "רשעית".
אני בטוחה שהאמא ה"רשעית" חינכה את הילדים שלה בהמון אהבה ודאגה הכותבת אפילו לא העירה על דברים שכאלה!!

ולגבי הרשות להעלאת דברים אחרים כן תודה הבנתי.

טוב נו,
אני חושב שהעמדות שלנו
ברורות,

אגב, באידיש
קוראים לרשעית - כלבתע,
ובעברית - כלבה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2017 00:18 לינק ישיר 

חחח שתהיה בריא !!
כן העמדות שלנו ברורות ושונות ואני מכבדת את הדעה שלך למרות הכל.
תודה על החידושים   בלימודי האידיש:P  שתדע לך שאני ממש משתפרת בזה בעקבות הספר האחרון שקראתי ;)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2017 17:18 לינק ישיר 

נקודתאור כתבה:

חחח שתהיה בריא !!
כן העמדות שלנו ברורות ושונות ואני מכבדת את הדעה שלך למרות הכל.
תודה על החידושים   בלימודי האידיש:P  שתדע לך שאני ממש משתפרת בזה בעקבות הספר האחרון שקראתי ;)

אמן,

איזה ספר קראת ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2017 16:57 לינק ישיר 

אממ 

תוקן על ידי נקודתאור ב- 30/11/2017 16:58:19

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2017 15:59 לינק ישיר 

נקודתאור כתבה:

אממ 

תוקן על ידי נקודתאור ב- 30/11/2017 16:58:19

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2017 23:54 לינק ישיר 

קוראים לספר "פאני וגבריאל".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2017 18:16 לינק ישיר 

נקודתאור כתבה:

קוראים לספר "פאני וגבריאל".

אברר על הספר.

תודה רבה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > לא קשור לשידוכים אבל זה מקסים / אמא רשעית!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext