|
|
| נשלח ב-7/1/2018 11:40 |
|
| |
אגב, להגיד בפגישה השלישית או הרביעית זה במקרים קלים /יחסית, במקרים חמורים יותר חייבים להסביר מראש. תמיד השאלה "מה בדיוק הסיכון כאן" ? שיפול לדיכאון ? שיהיו לו התפרצויות זעם ? שידבר לעצמו ברחוב ? אובססיות ? או שחלילה שלא נדע, ה' ישמור נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2018 15:27 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2018 20:36 |
|
| |
| ARYEH2007 כתב: |  |
| מישואית8 כתב: |  | לחלוטיןכן. אניבחורהבליעבררפואילאנפשיולאפיזיב"ה,ובתורמישהיכזאתהייתירוצהמישהושאין(ולאהיו)לובעיות.
אבלבדיעבד,אםכברהייתינפגשתוזהמישהומושלםמכלהבחינותוכברישביננו'קליק',והואמראהליאתהתיקהרפואישלושהוארקלוקחציפרלקס,וזהלאמשהושישפיעעלחייו,כמושאבישגכתבה,אזאנימאמינהשזהפחותיפריעליולהוריםשלי,למרותשזהעדייןירתיע.
נשלחמהאנדרואידשלי
_________________ |
| תרשי לי לשאול אותך למה תרגישי מרומה? באמת שאני לא שופט אותך וזכותך להרגיש מה שאת רוצה אבל הייתי שמח להבין מדוע?אני מאוד מבין את הרצון שלך כבחורה בריאה להתחתן עם בחור בריא אבל למה להרגיש מרומה? הרי זו ההנחייה של גדולי הדור לספר הפגישה שלישית כנראה שהם מבינים שזה לא רמאות.ובאמת שאני לא שופט אותך, אני רק רוצה להבין את קו המחשבה הזה.עד היום לא חלמתי שככה הבחורות מרגישות ומפתיע אותי מאוד לשמוע שזוהי התחושה של רבים מכן. |
|
באמת "מרומה" זה מילה קצת קשה מדי. אם זה בהכוונתם ובעצתם של גדולי הדור-מי אני שאחליט. אם הרב אמר לא לספר,והרב יודע את המשמעות של הבעיה, אני מאמינה שזה אפשרי לחיות עם זה ולא עד כדי כך גרוע. אני הגבתי מקודם תחת "השראה'' של מקרה גירושין קשה בו ההורים והבחור עצמו הכחישו שיש בעיה ולא שאלו רבנים לדעתם בענין. לכזאת התנהגות-אני לא אוכל להסכים בשום אופן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-9/2/2018 11:23 |
|
| |
נ. ב. יש מקרים של משברים נפשיים /פסיכוטיים שהיו בעבר שהיום הם היו ואינם, וכיום אין לזה ביטוי /כמעט, הבן אדם הוא רגיל עם יתרונות/חסרונות/רגישויות, אולי יש לזה ביטוי גנטי זעיר יש מקרים קלים וקלילים שהיו ואינם גם בתחום הנפש נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|