שלום די8, תודה לך על התגובה המפורטת. קודם כל בתור מי שבגובה 1.75 -את ממש לא צריכה לרדת מ65 קילו.. בקשר למשקל שיכול לעלות-את צודקת, לכן אני לא יושבת בחיבוק ידיים וטוחנת אוכל:) אני כל הזמן בדיאטה, אכשהו. יש לי ידע עצום בנושא, אבל אין לי מושג למה המשקל תקוע. ניסיתי באמת כל דיאטה שקיימת וגם שלא קיימת.. אני יודעת שכשארזה ארגיש הרבה יותר טוב. לכן אני לא מתייאשת ומנסה שוב ושוב-למרות שזה יכול להיות מייאש למדי. (אגב, בעברי כנערה צעירה,היתה לי הפרעת אכילה כך כששקלתי 50 עדיין הרגשתי שמנה מאוד. מה שאומר, שזאת תחושה די סובייקטיבית. אבל היום אני במקום אחר, וממש מקווה לחזור למשקל 55 לפחות). אני בתחילת שנות ה20 שלי, מאמינה שזה אפשרי לרדת. רק צריך התמדה, שזה די בעייתי אצלי כי אני רוצה תוצאות 'כאן ועכשיו'.
היי זה תמיד בריא לשמור על הבריאות ולאכול נכון וגם כן לשמור על המשקל בעקרון אני אחת שמאוד שומרת על המשקל וכן גם מצליחה להנות מדברים טעימים :P ולא לא צריך צריך דיאטת כאסח ולסבול בשביל לרדת במשקל אם בא לך לשמוע את יכולה לשלוח לי הודעה :)
נשלח ב-18/3/2018 19:44
אוחחח רציף שתהיה בריא !!
נשלח ב-20/3/2018 10:03
חח אז הבעיה שלי היא דווקא הפוכה אני 1.60 ושוקלת הרבה פחות ממה שאני אמורה(41) אם תני לי עיצה איך להשמין אני ייתן לך של לרדת במישקל
נשלח ב-20/3/2018 10:50
אה, יש לי דווקא הרבה עצות. תאכלי המון שקדים, אגוזים, טחינה, חמאת שקדים, חמאת בוטנים- אלו שומנים בריאים עתירי קלוריות, והם לא 'מפוצצים'. גם הרבה פחמימות שזה תפו"א, בטטה, לחם, פסטות.. תאכלי כל שעתיים שלוש ארוחה נורמלית כדי שלא תגיעי למצב שאת מתפוצצת מארוחה גדולה פעם ביום. יש לי חברות ששוקלות 46-47 על 1.60 והן ממש רוצות להשמין,כדי להראות יותר טוב, אז במשקל שלך את מאוד,ואפילו מדי, רזה:) בהצלחה!
היי זה תמיד בריא לשמור על הבריאות ולאכול נכון וגם כן לשמור על המשקל בעקרון אני אחת שמאוד שומרת על המשקל וכן גם מצליחה להנות מדברים טעימים :P ולא לא צריך צריך דיאטת כאסח ולסבול בשביל לרדת במשקל אם בא לך לשמוע את יכולה לשלוח לי הודעה :)
אה, יש לי דווקא הרבה עצות. תאכלי המון שקדים, אגוזים, טחינה, חמאת שקדים, חמאת בוטנים- אלו שומנים בריאים עתירי קלוריות, והם לא 'מפוצצים'. גם הרבה פחמימות שזה תפו"א, בטטה, לחם, פסטות.. תאכלי כל שעתיים שלוש ארוחה נורמלית כדי שלא תגיעי למצב שאת מתפוצצת מארוחה גדולה פעם ביום. יש לי חברות ששוקלות 46-47 על 1.60 והן ממש רוצות להשמין,כדי להראות יותר טוב, אז במשקל שלך את מאוד,ואפילו מדי, רזה:) בהצלחה!
לא בשליטה:) ואגוזים טחינה וכ'ו אני פשוט שונאת ופסטות תפו'א ולחם-מה לעשות לא משמין ועצה לרזות 10שכיבות שמיכה כל יום והימנעות מקמח לבן-מנסיון תוך שבוע את 3 קילו פחות... good luck
נשלח ב-20/3/2018 12:46
וואי את בול כמו חברות שלי, שלא אוהבות את כל הדברים הבריאים... אז אין ברירה-תאכלי המון ג'אנק פוד;) )פיצה,פלאפל וכוו) תפו"א ולחם משמין בכמויות גדולות. מהיכרות קרובה עם רזות- הן פשוט אוכלות ממש קצת, הכמויות שלהן קטנות מאוד. (והן גם יכולות לשכוח לאכול. אני אף פעם לא הצלחתי להבין איך..:)
מהנסיון שלי, הדרך הכי טובה להרזות ולהשאר רזה זה להתרגל ללכת לכל מקום הליכה זריזה, שזה לא מעט שעות הליכה, כשמתרגלים ללכת אז זה קל וכייפי,
נחוץ לשמור על כללי בסיס לא שומן ובורקסים ופלאפל וכאלה, לא יותר מדי סוכר, לחם בגבול, וזה בסדר גם 10 פרוסות לחם ביום אבל העיקר שיהיה בגבול, לחם מלא, יותר ירקות ופירות, ולגוון כמה שיותר ממה שיש בבית, ואז יש פחות משיכה למתוק ולאוכל זבל, ואפשר לאכול טוב, ולא יזיק אפילו לאכול לדוגמא ; 200 גרם של עוגיות ביום, ולא ממש לספור קלוריות,
זה מה שנקרא אורח חיים בריא.
מנסיון של הרבה שנים בתור גבר, אולי אצל נשים זה קצת אחרת.