| נשלח ב-26/3/2018 18:50 |
|
| |
והדבר הכי חשוב שלמדתי שהודיה לה' מביאה ניסים, וכפי שמסביר הרב ארוש בספרו ; אמרתי תודה ונושעתי, בגן הניסים. זכיתי להמציא שיטה ; הודיה ותפילה והודיה יחד כמו סנדביץ מביאה להגשמת משאלות בדרך הטבע, מומלץ לנסות . חשוב להודות כמה דקות בכל יום, כדי לרענן את האמונה שהכל משמיים ולכל תלאה יש סיבה, ואז רואים סיעתא דישמיא ועל ניסך שבכל יום עמנו. ונכון, זה לא נשמע הגיוני נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2018 11:10 |
|
| |
נ. ב. נא לדעת שהודיה לה' זה כלי יעיל להגברת האמונה הברורה, חשוב לנו להאמין שיתכן והבקשה תתמלא, היפלא מה' דבר ? אמנם קשה יותר להזיז בעל בחירה מהעמדה שלו, וגם כאן ראיתי סיעתא דישמיא מפתיעה לא פעם, מישהיא סיפרה לי שהיא היתה חייבת לקבל גט מבעלה, והברנש עשה בעיות וקשיים, האישה אפילו לא הרבתה יותר מדי בתפילות, היא פשוט הרבתה בהודיה לה', ותוך זמן קצר היא קיבלה גט ב"ה, ולכן, מופיע אצלינו הרבה במקורות שלא לפחד, כי הפחד חוסם, ההשענות על אדם גם חוסם, וההודיה לה' פותח שערים  ככה זה בדרך הטבע נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2018 15:04 |
|
| |
כתבת דברים יפים...
אך בכל זאת איך כ"כ מאמין בזה למרות שבטח גם בקשת על זיווג ותכלס...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2018 17:20 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | כתבת דברים יפים...אך בכל זאת איך כ"כ מאמין בזה למרות שבטח גם בקשת על זיווג ותכלס... |
|
א) יש דברים שצריך זמן כדי להתבשל. ב) מעולם לא טענתי שכל הבקשות מתגשמות, אם השלמתי עם מצב זה כבר מעולה חייכנית, אגב, אף אחד לא מכריח אותך להסחף אחרי הרגש בעיניים עצומות, גם, אחרי תקופה ארוכה של הכרות קשה ומר לעזוב  אז כל הכבוד שעשית את זה וחתכת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2018 17:32 |
|
| |
זה לאו דווקא אני...
זה שנינו שהבנו שזלא מתקדם ויש חוסר התאמה...אבל אני נקשרתי וזה קשה יותר רגשית מסתם שידוך....
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2018 23:35 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | זה לאו דווקא אני...זה שנינו שהבנו שזלא מתקדם ויש חוסר התאמה...אבל אני נקשרתי וזה קשה יותר רגשית מסתם שידוך.... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2018 20:29 |
|
| |
מועדים לשמחה!
אם אתה משתתף בצערי זה כבר טוב(;
ולסקרנים/יות...
עברתי את החג בסוף די נחמד...
דודה חופרת על שידוכים וכן הלאה...
אבל ב"ה חיה ונושמת וזה העיקר(;
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2018 00:39 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | מועדים לשמחה!אם אתה משתתף בצערי זה כבר טוב(;ולסקרנים/יות...עברתי את החג בסוף די נחמד...דודה חופרת על שידוכים וכן הלאה...אבל ב"ה חיה ונושמת וזה העיקר(; |
|
|
|
|
|
|