|
|
| נשלח ב-19/7/2018 23:41 |
|
| |
כשנמצאים בקשר רציני עם בת, מומלץ להתחנף אליה ולתת לה הרבה צומי ?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2018 11:58 |
|
| |
כן. לא מומלץ אלא חובה. אבל עם סגנון. תהיה גבר תשפיל את עצמך! תעמוד על הברכיים מול כל המלון ותשיר לה סרנדה. רצוי בליווי גיטרה - אותה תנפץ אחרי הסרנדה באושר או בזעם על הבר. בהצלחה בקשר רציני עם בת! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2018 14:58 |
|
| |
| יטגאן כתב: |  |
כן. לא מומלץ אלא חובה. אבל עם סגנון. תהיה גבר תשפיל את עצמך! תעמוד על הברכיים מול כל המלון ותשיר לה סרנדה. רצוי בליווי גיטרה - אותה תנפץ אחרי הסרנדה באושר או בזעם על הבר. בהצלחה בקשר רציני עם בת! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תודה, כלומר, כן לתת לבחורה יחס מיוחד, ולא שתרגיש תינוקת, האמת, נראה לי שיש לגבר נטיה לכך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2018 17:08 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2018 22:32 |
|
| |
| טום888 כתב: |  |
להתחנף? לא טוב אף פעם אם אתה מרגיש צורך בלהתחנף אליה כנראה שזו לא זאת..
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2018 19:32 |
|
| |
חחח וואט +_+ אתה לא צריך להתחנף לזאת שאתה אוהב ונמצא איתה בקשר ולנסות להוכיח לה כמה שאתה אוהב אותה ולהתחנף אליה.
כמו שטום אמר אם אתה מרגיש צורך להתחנף יש מצב שזאת לא באמת האחת..
לבחורה שלך אתה כבר תרצה לתת את התשומת לב החיבה שלך והאהבה כבר באופן טבעי:)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2018 09:40 |
|
| |
| נקודתאור כתבה: |  | חחח וואט +_+ אתה לא צריך להתחנף לזאת שאתה אוהב ונמצא איתה בקשר ולנסות להוכיח לה כמה שאתה אוהב אותה ולהתחנף אליה.
כמו שטום אמר אם אתה מרגיש צורך להתחנף יש מצב שזאת לא באמת האחת..
לבחורה שלך אתה כבר תרצה לתת את התשומת לב החיבה שלך והאהבה כבר באופן טבעי:) |
|
כן, נכון, ועל האיש מוטל עליו למשל לתת יותר צומי לאישה, להתעניין בה ככה טוב, להתקשקש איתה בצורה ריגשית ולכתוב לה הודעות מושקעות כל הזמן עם סמיילי יפים       כמו אל נסיכה אהובה  כלומר, האיש אמור להתאים את עצמו לרמה הנשית שלה ולשיג ושיח שלה
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 26/07/2018 09:51:58
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2018 21:41 |
|
| |
כן בערך עליו להתאים את עצמו במידה מסוימת:)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2018 23:12 |
|
| |
| נקודתאור כתבה: |  | כן בערך עליו להתאים את עצמו במידה מסוימת:) |
|
כי הגבר הוא המחזר המשפיע והנותן, מעניין שזה נעשה מתוך התאמה לרצונות שלה, הוא נותן לה מה שהיא צריכה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2018 10:23 |
|
| |
להתאים את עצמו אבל לא להיות פרייאר וממש להוריד מעצמו! כן אנחנו צריכות תשומות לב ! וכן אנחנו אוהבות את זה מהגבר שלנו ! אבל כמובן שהכל בהדרגה ובטוב טעם .
חוץ מזה למה הפרח שלך נבול ?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2018 11:46 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2018 13:11 |
|
| |
| נקודתאור כתבה: |  | להתאים את עצמו אבל לא להיות פרייאר וממש להוריד מעצמו! כן אנחנו צריכות תשומות לב ! וכן אנחנו אוהבות את זה מהגבר שלנו ! אבל כמובן שהכל בהדרגה ובטוב טעם .
חוץ מזה למה הפרח שלך נבול ? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2018 21:44 |
|
| |
בשבילי זה היה נראה כזה נבול מכופף אממ אוקי העיקר שהכוונה הייתה שמחה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2018 23:20 |
|
| |
| נקודתאור כתבה: |  | בשבילי זה היה נראה כזה נבול מכופף אממ אוקי העיקר שהכוונה הייתה שמחה :) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2018 00:37 |
|
| |
בוודאי! אבל בחכמה. שלא תתפרש כרכיכה. יש גבול קטן וחשוב בין זה לזה.
בהצלחה
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול